» » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Μάχες σε όλα τα μέτωμα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Γαλλίας: Μάχες σε όλα τα μέτωμα
20:00 ΕΒΙΑΝ  – ΛΙΛ

Προϊστορία: 0-1-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΛ-ΕΒΙΑΝ 1-1


ΕΒΙΑΝ: Με το αγαπημένο της 2-0, κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας της Οσέρ, ξεπερνώντας έτσι την εντός έδρας ήττα από τη Σοσό. Σκόρερ οι Κάλενμπεργκ (8’) και Μπεριγκό (94’). Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα, νίκες που ήρθαν όλες με το ίδιο σκορ (2 εντός, 2 εκτός). Παρέμεινε στη 10η θέση της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι θα πετύχει άνετη παραμονή, στην πρώτη της συμμετοχή στη Ligue 1. Θα απουσιάσουν οι επιθετικοί Σαγκμπό (24 συμμ./8 γκ.) και ο Γκοβού (18 συμμ./1 γκ.), που θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά. Ο μέσος Πάουλσεν (19 συμμ.) είναι τιμωρημένος.



Εντός: 7-2-4
Γκολ: 2-7-6
Τελευταία 5: 4-0-1


ΛΙΛ: Με πρωταγωνιστή τον Αζάρ που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, η Λιλ επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Βαλενσιέν. Σκόρερ οι Αζάρ (18’), Τσεντζού (69’), ντε Μέλο (84’), ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Ανγκουά (58’). Με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε μόνη τρίτη, πλησιάζοντας την κορυφή στους 9, με την Τουλούζ να την ακολουθεί έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους, και την οποία θα υποδεχθεί στο Μετροπόλ την ερχόμενη εβδομάδα. Έντονο ενδιαφέρον για τον Αζάρ, μετά την Μάντσεστερ Γιουν., και από την Μάντσεστερ Σίτι. Επέστρεψε ο αμυντικός Τσέτο (4 συμμ.). Μοναδικός απών ο αμυντικός Μπάσα (15 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 6-6-2
Γκολ: 17-12
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Η Εβιάν έχει σκοράρει στα 14 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Λιλ στα 13 από τα 15 τελευταία (δε σκόραρε σε 2 αγώνες για το Champions League). Με την εικόνα των δύο ομάδων δε θα είναι δύσκολα να έχουμε το G/G (1.91 William Hill).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20:00 ΛΥΟΝ  – ΣΟΣΟ

Προϊστορία: 19-4-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΟΣΟ-ΛΥΟΝ 2-1


ΛΥΟΝ: Την Τετάρτη αγωνίστηκε για τα προημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας και επικράτησε στο Σταντ ντε Πρενς της Παρί με 1-3, με γκολ των Κέλστρεμ (25’), Λισάντρο Λόπεζ (39’) και Γκομίς 92’ π.). Θα αντιμετωπίσει τη Γκαζελέκ Αζαξιό (ομάδα γ’ κατηγορίας) για τα ημιτελικά του θεσμού. Στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα, πέτυχε πάλι νίκη εκτός έδρας, αυτή τη φορά επί της Σεντ Ετιέν με 0-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Γκομίς (81’). Μετά τον ατυχή αποκλεισμό από το Champions League, η Λυόν μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες (2 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο) και μάλιστα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους (Ρεν, Παρί, Σεντ Ετιέν). Το μόνο που την ενδιαφέρει στο πρωτάθλημα είναι να προλάβει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Ch.L, γιατί λογικά την έξοδο στο Europa League την έχει σχεδόν εξασφαλίσει, αφού θα αγωνιστεί στον τελικό του Λιγκ Καπ, ενώ έχει και την ευκαιρία του κυπέλλου. Εκτός ο αμυντικός Κρις (14 συμμ.) και ο μέσος Γκουρκίφ (7 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 9-2-2
Γκολ: 29-17
Τελευταία 5: 2-1-2


ΣΟΣΟ: Πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά εντός έδρας με 2-0, απέναντι στη Νις. Σκόρερ οι Μπουτέν (45’) και Μαρτέν (68’). Μετά από πολύ καιρό κατάφερε να ανέβει μία θέση στη βαθμολογία, αν και πήγε προτελευταία από τελευταία που ήταν, ενώ είδε τη σωτηρία να απέχει πλέον μόλις δύο βαθμούς. Ήταν το τρίτο ματς χωρίς ήττα για τη Σοσό, η οποία πλέον ελπίζει στην παραμονή. Δεν είναι διαθέσιμοι οι αμυντικοί Περκίς (18 συμμ.), Πεϊμπέρν (22 συμμ./1 γκ.), Μικαρί (18 συμμ.), Μπρεσέ (5 συμμ.) και Μουγιοκολό (4 συμμ.) και ο επιθετικός Μπακαμπού (18 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 2-5-7
Γκολ: 12-23
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Μεγάλη ευκαιρία της Λυόν να πετύχει μία άνετη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να τα πηγαίνει σχετικά καλά τώρα τελευταία αλλά έχει αποδείξει ότι έχει πολλά προβλήματα, κυρίως στην αμυντική της γραμμή. Άσος στο μικρό 1.40 (bet770).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


20:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ  – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Προϊστορία: 4-1-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1-1


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Την Τετάρτη αγωνίστηκε για το κύπελλο Γαλλίας κόντρα στη Γκαζελέκ Αζαξιό (ομάδα γ’ κατηγορίας) αλλά κατάφερε να αποκλεισθεί, χάνοντας εκτός έδρας με 1-0. Στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος αγωνίστηκε και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά με τη Νανσί, από την οποία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, 1-0. Η μόνη διαφορά ήταν ότι με τη Νανσί αγωνίστηκε με 9 παίχτες το τελευταίο 30λεπτο. Μπορεί να έχει (μαζί με την Παρί) την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (52), αλλά όπως είδαμε δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα από τα δύο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε.


Εντός: 12-1-1
Γκολ: 30-8
Τελευταία 5: 2-2-1


ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έχασε εντός έδρας από τη Λυόν με 0-1, χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση. Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα μπροστά στους οπαδούς της ομάδας, με την οποία έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ταξιδεύει στο Μονπελιέ έχοντας πολύ καλή παράδοση, αφού έχει χάσει μόλις μία φοράς στις 7 τελευταίες της επισκέψεις. Μοναδικός απών ο μέσος Λεμουάν (21 συμμ.).


Εκτός: 6-4-4
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Το να μη σκοράρει η Μονπελιέ είναι από μόνο του είδηση, αφού τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου. Σίγουρα θα κυνηγήσει τη νίκη, θέλοντας να κρατήσει την Παρί σε κοντινή απόσταση, αλλά απέναντι της, θα έχει τη Σεντ Ετιέν, η οποία είναι πάντα μια πολύ επικίνδυνη αντίπαλος και έχει καταφέρει να σκοράρει στα 9 από τα 14 εκτός για το πρωτάθλημα. Το G/G για την αναμέτρηση πληρώνει στο  2.00 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΝΙΣ  – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία:
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΙΣ 2-0
ΛΙΓΚ ΚΑΠ (01/02/2012): ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΙΣ 2-1


ΝΙΣ: Έχασε εκτός έδρας από τη Σοσό με 2-0 και βρέθηκε μετά από καιρό εντός επικίνδυνης ζώνης, με τη «σωτηρία» να απέχει δύο βαθμούς. Με την ήττα αυτή τελείωσε ένα μίνι αήττητο σερί που κράτησε τρεις αγωνιστικές. Πληρώνει τις επιθετικές της αδυναμίες, αφού έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Αμυντικά τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα έχοντας την καλύτερη άμυνα ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται από τη 10η ως την 20η θέση. Από την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ θα απουσιάσουν ο αμυντικός Πεϊσίνοβιτς (19 συμμ.), ο μέσος Ελμπουίκ (12 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Πεντεκό (12 συμμ.). Ο βασικός επιθετικός Μουλουνγκί (21 συμμ./4 γκ.) είναι αμφίβολος.


Εντός: 5-6-3
Γκολ: 16-10
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΑΡΣΕΪΓ: Παρότι αγωνίστηκε με βασικούς, αποκλείστηκε στην παράταση στον αγώνα κυπέλλου με την Κεβιγί με 3-2 (1-1 κανονική διάρκεια). Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Ρεμί (85’, 113’). Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, παρότι προηγήθηκε με πέναλτι του Ρεμί στο 12’, γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Ντιζόν με 1-2. Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Την Τετάρτη ακολουθεί ο αγώνας για τους «8» του Champions League, απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. Έχει μείνει πίσω στην διεκδίκηση κάτι αξιόλογου από το πρωτάθλημα και ο πιο εφικτός στόχος είναι η κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αντιμετωπίζοντας τη Λυόν στον τελικό στις 14 Απριλίου. Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα του Ντεσάμπ, ο επιθετικός Ρεμί (23 συμμ./10 γκ.).


Εκτός: 4-3-6
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 0-0-5


Πρόταση: Ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν και την κάκιστη πορεία που κάνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα, ο πρόεδρος μίλησε στους παίχτες. Είναι πολλά τα 7 παιχνίδια χωρίς νίκη για μία ομάδα που αγωνίζεται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Διπλό στο 2.62 (William Hill).
---------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  – ΡΕΝ

Προϊστορία: 5-4-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1-1
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ (21/03/2012): ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΡΕΝ 1-3


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Αποκλείστηκε την Τετάρτη από το κύπελλο, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ρεν με 1-3. Ο Σαμάσα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 32’, αλλά από το 42’ αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε ο Καντίρ, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να δεχτεί άλλα δύο τέρματα. Την Κυριακή ταξίδεψε στο Μετροπόλ, όπου ηττήθηκε αρκετά εύκολα από τη Λιλ με 4-0. Προέρχεται από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (1 ισοπαλία, 3 ήττες). Μπορεί να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας αλλά η παραμονή δεν έχει εξασφαλιστεί, με τη ζώνη του υποβιβασμού να απέχει μόνο τέσσερις βαθμούς. Η φετινή της πορεία, στηρίζεται σχεδόν εξολοκλήρου στις εντός έδρας επιδόσεις της, εκεί όπου έχει συγκεντρώσει τους 24 από τους 31 βαθμούς της. Στο ματς με τη Ρεν δε θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι μέσοι Καντίρ (27 συμμ./3 γκ.) και Σάντσες (18 συμμ.) και οι τραυματίες Μπονγκ (αμυντικός – 23 συμμ.), Σαέζ (μέσος – 17 συμμ./1 γκ.) και Πουζόλ (επιθετικός – 13 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 7-3-3
Γκολ: 18-8
Τελευταία 5: 1-2-2


ΡΕΝ: Με τις καλύτερες… εντυπώσεις ξεκίνησε η παραμονή στο Βαλενσιέν για τη Ρεν. Αγωνίζεται ξανά εκτός έδρας στο ίδιο γήπεδο, εκεί που όπως αναφέραμε πιο πάνω, πήρε την πρόκριση στο κύπελλο με 1-3. Τα γκολ σημείωσαν οι Πιτρόιπα (12΄), Μπογιέ (53’) και Χατζί (87’). Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Κιβεγί (γ΄ κατηγορία). Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Τουλούζ με 0-1, με γκολ που προήλθε από λάθος του αμυντικού Ντανζέ, χωρίς να μπορέσει να καταφέρει να πετύχει κάτι παραπάνω. Παρά την ήττα, βρίσκεται ακόμα πολύ κοντά στην 4η θέση, ενώ στα τελευταία πέντε για το πρωτάθλημα μετράει μόλις μία νίκη. Εκτός ο αμυντικός Μανγκάν (13 συμμ./2 γκ.) και ο μέσος Παζό (19 συμμ.).


Εκτός: 7-1-6
Γκολ: 19-18
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Βαλενσιέν έχει χάσει τη δυναμικότητα της, ακόμα και εκτός έδρας. Η Ρεν θέλει να κυνηγήσει την έξοδο μέσω του πρωταθλήματος και αφού κατάφερε να κερδίσει την Τετάρτη στην ίδια έδρα, γιατί να μην κερδίσει και σήμερα; Διπλό στο 3.20 (BetVictor).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση