» » » » » » » Preview Premier League: Γκολ και θέαμα στο EMIRATES STADIUM

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Γκολ και θέαμα στο EMIRATES STADIUM
Προϊστορία: 56-34-58
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 0-0


ΑΡΣΕΝΑΛ: Δεύτερο σερί ντέρμπι πήρε η Άρσεναλ, αυτή τη φορά νικώντας τη Λίβερπουλ εκτός έδρας με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Κοσκιελνί (23’), αλλά η Άρσεναλ σκόραρε δύο φορές με τον φαν Πέρσι (31’, 92’) και πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Μετά την νέα ήττα της Τόττεναμ έχει μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την 3η θέση στον ένα βαθμό. Την Τετάρτη πλησίασε σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές της ιστορία στα κύπελλα Ευρώπης, νικώντας τη Μίλαν εντός έδρας με 3-0, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 4-0 του πρώτου αγώνα και έτσι η πρόκριση πήγε στους Ιταλούς. Ο Βενγκέρ πρέπει να αντιμετωπίσει για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετές απουσίες: τους αμυντικούς Σκιλασί (1 συμμ.), Αντρέ Σάντος (8 συμμ./1 γκ.) και Μερτεσάκερ (21 συμμ.), και τους μέσους Γουίλσιρ (0 συμμ.), Φριμπόνγκ (6 συμμ.), Ντιαμπί (2 συμμ.) και Κοκελίν (8 συμμ./1 ασίστ). Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των μέσων Αρτέτα (22 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Μπεναγιούν (13 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Ράμσεϊ (23 συμμ./2 γκ./4 ασίστ) και του επιθετικού Γουόλκοτ (26 συμμ./5 γκ./7 ασίστ).



Εντός: 9-2-2
Γκολ: 29-11
Τελευταία 5: 4-1-0


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Είχε κατοχή και ευκαιρίες αλλά δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην σκληροτράχηλη Σάντερλαντ, μένοντας τελικά στο 1-1 εντός έδρας. Η Σάντερλαντ προηγήθηκε στο 26’, έπαιξε με 10 παίχτες από το 58’, αλλά η Νιουκάστλ χωρίς να μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μπα όμως να χάνει πέναλτι στο 83’. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τις «καρακάξες», που πλέον απέχει πέντε βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Δεν υπολογίζονται στην αποστολή για τον αγώνα με την Άρσεναλ ο αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (14 συμμ.), ο μέσος Μαρβό (6 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Μπεστ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Σάμι Αμεόμπι (10 συμμ.) και Λόβενκραντς (9 συμμ./1 ασίστ).



Εκτός: 5-3-5
Γκολ: 18-24
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Αρκετά γκολ αναμένονται στο Έμιρεϊτς, με τις δύο ομάδες να μην έχουν διάθεση να «κλειστούν». Over στο 1.63 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση