betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Primera Division: Με νέο τεχνικό η Βιγιαρεάλ
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας της Βιγιαρεάλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 28η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η «Βασίλισσα» καλείται να διατηρήσει το +8 από την Μπαρτσελόνα, σε μια έδρα που παραδοσιακά δεν δυσκολεύεται, όμως το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι πολύ δυνατό στο «Μαδριγάλ», ενώ στα υπέρ του είναι και η πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο.




21:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Από την πρώτη εκτός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα με τον Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε στον πάγκο της προέρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μαγιόρκα (2-1). Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν με μια νίκη σε επτά αγώνες και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Η ομάδα της Μαδρίτης αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου από τη Μαγιόρκα και δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά. Στη συνέχεια προσπάθησε, πίεσε, έχασε πέναλτι με τον Φαλκάο και εν τέλει το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με τον Κολομβιανό. Ντιέγκο, Τιάγκο και Σίλβιο.


Εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη και πέντε βαθμούς πίσω από την πολυπόθητη τέταρτη θέση βρίσκεται πλέον η Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά τις δύο σερί ήττες από Οσασούνα και Βαλένθια. Κόντρα στις «νυχτερίδες», οι Βάσκοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 3-0 σε μια αναμέτρηση που το αποτέλεσμα μπορεί να είναι δίκαιο, όχι όμως και το σκορ.


Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έλλειψε πολύ από την Μπιλμπάο ο Φερνάντο Γιορέντε, που είναι και πρώτος σκόρερ της και το κακό είναι ότι δύσκολα θα τα καταφέρει και είναι έτοιμος γι' αυτή την αναμέτρηση. Σίγουρα εκτός πλάνων του Μπιέλσα είναι ο τιμωρημένος Ιραόλα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Ομάδες φύσει επιθετικές είναι και οι δύο και επειδή ο στόχος της Ευρώπης φαίνεται ν' απομακρύνεται, άλλη επιλογή πέραν της επίθεσης δεν υπάρχει. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ αν η Μπιλμπάο θέλει να μείνει σε τροχιά Champions League, δεν πρέπει με τίποτα να κάνει μια τρίτη συνεχόμενη ήττα. Θα ρισκάρουμε στο Over 2.5, καθώς προβλέπουμε ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι.




21:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ



Μια σημαντική νίκη που την εδραίωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σημείωσε η Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική στο «Σαν Μαμές». Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 3-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο, εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες των Βάσκων, το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν μετά την αποβολή του Ιραόλα στο 66' και την εκπληκτική κατάσταση του Σολδάδο ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του.
Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση πλέον η Βαλένθια φιλοξενεί μια ομάδα από την οποία έχει να ηττηθεί στο «Μεστάγια» από το μακρινό πλέον 1993. Μιγκέλ και Μπανέγα θα είναι και πάλι απόντες, ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Τίνο Κόστα.


Τεράστια ευκαιρία να φτάσει ακόμα πιο κοντά στη σωτηρία έχασε η Σαραγόσα την προηγούμενη αγωνιστική, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Οσασούνα (1-1). Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν καλύτερη και αν ήταν πιο προσεκτική στο τέλος του αγώνα θα έπαιρνε ένα τρίποντο που το δικαιούταν. Τώρα ταξιδεύει σε μια αφιλόξενη γι' αυτή έδρα και με μια μόλις νίκη στα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, δείχνει ότι θα έχει προβλήματα κόντρα στη Βαλένθια.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαραγόσα αναμένεται να τα δώσει όλα, όπως και με την Οσασούνα, καθώς δεν έχει πλέον πολλές επιλογές. Ο άσος της Βαλένθια μπορεί να φαντάζει δυνατός, όμως προσφέρεται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Η ισοπαλία σε απόδοση πάνω από 5.00 είναι ένα σημείο που μας ελκύει πάρα πολύ, δεδομένης της ανάγκης που έχουν οι φιλοξενούμενοι για βαθμούς.




21:00 ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΕΒΑΝΤΕ


Άδικη εκτός έδρας ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Αλφόνσο Πέρεθ» (1-0). Οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι και ηττήθηκαν με αυτογκόλ από μια πολύ τυχερή Χετάφε. Τώρα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους και να πάρουν το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο στο «Ανοέτα». Παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα. Σημαντική απώλεια αυτή του Γκρίζμαν ενώ η άμυνα ενισχύεται με την επιστροφή του Μικέλ Γκονθάλεθ.


Την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της πήρε η Λεβάντε, στον εντός έδρας αγώνα με τη Βιγιαρέαλ, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 90'+1 ο Τσάβι Τόρες. Παρά το γεγονός ότι οι «νυχτερίδες» βρίσκονται στην πρώτη τετράδα, ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ δήλωσε πως η ομάδα του έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Σταθερά εκτός ο Χουάνλου, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Βάλντο, που είναι βασικός και αναντικατάστατος μέσος.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τον νόμο του «Ανοέτα» θέλει να εφαρμόσει και πάλι η Ρεάλ Σοσιεδάδ ώστε να φτάσει σε ακόμα μια εντός έδρας νίκη. Ελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει φέτος να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στην έδρα των Βάσκων και η Λεβάντε δεν μοιάζει ικανή να γίνει μια από αυτές. Θα στηρίξουμε τον άσο, ο οποίος πληρώνει και αρκετά καλά.


21:00 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ


Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Σπόρτινγκ Χιχόν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-1, σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να είχε δεχτεί περισσότερα γκολ. Με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε με μια νίκη σε σύνολο 10 αγώνων, όμως εντός έδρας μετρά τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη.


Παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως η σωτηρία απέχει μόλις τρεις βαθμούς, γεγονός που της δίνει κίνητρο για να παλέψει ακόμα περισσότερο. Ντε λας Κουέβας και Γκρέγκορι δεν είναι και πάλι διαθέσιμοι.


Η Μαγιόρκα τα έδωσε όλα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική και δικαιώθηκε παίρνοντας την εντός έδρας νίκη με 2-1. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που πήρε θετικό αποτέλεσμα και βγάζει ένα δύσκολο πρόγραμμα με μόλις μια ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες της. Πλέον βρίσκεται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού και μπορεί να είναι πιο... άνετη. Τόμας Πίνα, Ράμις, Περεϊρά και Τσόρι Κάστρο είναι εκτός.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η Σπόρτινγκ Χιχόν «καίγεται» για βαθμούς, όμως η γενικότερη εικόνα της στο φετινό πρωτάθλημα δεν πείθει. Η Μαγιόρκα από την άλλη δικαιώνεται για τη μαχητικότητα που τη διακρίνει στη φετινή σεζόν και αυτό φαίνεται από τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Είναι γνωστό ότι εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δύναμή της. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά όμως λίγο η κακή εικόνα της Χιχόν, λίγο η μαχητικότητα της Μαγιόρκα μας κάνει να πιστεύουμε στην ισοπαλία.



 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




23:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Η Βιγιαρεάλ γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε (1-0). Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για το «κίτρινο υποβρύχιο» που έμεινε για πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Η κακή πορεία της ομάδας τον τελευταίο καιρό είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Πάκο Μολίνα από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, την οποία ανέλαβε με συνοπτικές διαδικασίες ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα.


Στα θετικά για την γηπεδούχο το γεγονός ότι στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους στο «Μαδριγάλ» έχουν μόλις μια ήττα. Τραυματίες είναι οι Μπόρχα Βαλέρο, Κάνι, Ρόσι και Καταλά, ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Κάρλος Μαρτσένα.
Η πρώτη βαθμολογική απώλεια μετά από τρεις ολόκληρους μήνες για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός. Η «Βασίλισσα» είχε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι με τη Μάλαγα, όμως τιμωρήθηκε στο 90'+2 από εντυπωσιακή απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καθόρλα. Κοεντράο και Ντι Μαρία θα είναι και πάλι εκτός.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βιγιαρεάλ άλλαξε προπονητή και με «όπλο» την έδρα θέλει να βάλει τέλος σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, κόντρα σε μια πολύ δύσκολη αντίπαλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη προέρχεται από απώλεια βαθμών και πολύ δύσκολα θα γκελάρει για δεύτερη σερί φορά. Το διπλό έχει αρκετά καλή απόδοση για να το αγνοήσουμε, ειδικά με την εικόνα που παρουσιάζει φέτος.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση