» » » » » » Μόνο οι ανακοινώσεις για Σίγκιουρτσον

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Μόνο οι ανακοινώσεις για  Σίγκιουρτσον
Η έλευση του Μπρένταν Ρότζερς στο Λίβερπουλ έχει σημάνει μεταγραφικό πυρετό στους "κόκκινους", που ετοιμάζονται να βάλουν στην μηχανή τους τον Γκίλφι Σίγκιουρτσον.


Ο Ισλανδός μεοεπιθετικός αγωνίσθηκε την περασμένη σεζόν δανεικός από την Χοφενχάϊμ στην Σουόνσι και πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις. Για τον νυν τεχνικό της Σουόνσι ο Σίγκιουρτσον ήταν ένα από τα βασικά στελέχη για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας του και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Λίβερπουλ.




Ο Ισλανδός τις προηγούμενες ημέρες είχε συμφωνήσει σε όλα ώστε να μετακομίσει στην Σουόνσι, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε και την συμφωνία τόσο με τον Ισλανδό όσο και με την Χόφενχαϊμ, αφού τόσο η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ, όσο και της συνεργασίας του με τον Μπρένταν Ρότζερς ήταν αρκετή για να πειστεί. Ο προπονητής όμως αποφάσισε να μετακομίσει στο Λίβςερπουλ και έτσι η συμφωνία με τους "κύκνους" χάλασε οριστικά.


Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πλέον βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Λίβερπουλ και οι "κόκκινοι" είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 10 εκ. ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό ους. Η οψιόν αγοράς για την Σουόνσι ήταν στα 8 εκ ευρώ και αυτό σημαίνει ότι η Λίβερπουλ θα διαθέσει 2 εκ περισσότερα για τον Ισλανδό άσο. Η συμφωνία είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις, που αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση