» » » » » » » WSOP: Πρώτος ο Phil Ivey για τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


WSOP: Πρώτος ο Phil Ivey για τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς
Στην κορυφή της κατάταξης για  τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς  από το World Series of Poker βρίσκεται ο γνωστός επαγγελματίας του πόκερ Phil Ivey έχοντας συγκεντρώσει 190 πόντους, που παρόλη την απουσία του για αρκετό διάστημα από τα τραπέζια δεν κατέβασε το επίπεδο που διατηρούσε τόσα χρόνια. Μια θέση πιο κάτω βρίσκεται ο John Monnette με 152 πόντους.


Η κατάταξη στη λίστα είναι αρκετά ασυνήθιστη τη φετινή χρονιά, καθώς  τέσσερις παίκτες έχουν καταφέρει  να ξεπεράσουν τους 100 πόντους, ενώ μόνο οι 19 από τους συνολικά 88 παίκτες  που βρίσκονται στη λίστα έχουν  συγκεντρώσει πάνω από 38 πόντους. Κατά την περσινή χρονιά τρεις παίκτες  μόνο είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν τους 190 πόντους μετά τη λήξη όλων των  events της διάσημης διοργάνωσης: ο Ben Lamb, ο Phil Hellmuth και ο Bertrand Grospellier.



Όλα τα βλέμματα του πόκερ στο πρόσωπο του Brian Hastings, ο οποίος αποτελεί και την μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς. O Hastings βρίσκεται προς το παρόν στην τέταρτη θέση με 113 πόντους, ενώ κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά ένα από τα πολυπόθητα χρυσά bracelets του World Series of Poker.


Τρίτος στην κατάταξη βρίσκεται  ο Brock Parker, από το Maryland των Η.Π.Α., με 124 πόντους στην κατοχή του. Ο Parker έχει καταφέρει στο παρελθόν να κατακτήσει δύο χρυσά bracelets, ενώ φέτος έφτασε σε δύο τελικά τραπέζια τερματίζοντας στην πέμπτη και έκτη θέση.


Πολλά είναι και τα αξιοσημείωτα ονόματα της λίστας, όπως ο Todd Brunson, γιός του Doyle Brunson, που έχει συγκεντρώσει 98 βαθμούς, ο Barry Greenstein με 83 βαθμούς και η Vanessa Selbst, το όνομα της οποίας φιγουράρει στην δέκατη θέση.


Τα συμπεράσματα είναι νωρίς  ακόμα να βγουν, καθώς απομένουν περισσότερα από 30 events για την λήξη της μεγάλης διοργάνωσης του World Series of Poker. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι από όλους τους παίκτες ο Phil Ivey είναι αυτός που θα ξεχωρίσει φέτος εάν συνεχίσει να έχει τις ίδιες καλές επιδόσεις στα τραπέζια του Bellagio.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση