» » » » » » » Προγνωστικά EURO 2012 Δ ‘Όμιλος: ΣΟΥΗΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά EURO 2012 Δ ‘Όμιλος: ΣΟΥΗΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: Donbass Arena, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 52530
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-5-8


ΣΟΥΗΔΙΑ (17η): Δεν ήταν καλά οργανωμένη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αγγλία και το πλήρωσε δεχόμενη γκολ στο 23’. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και με πρωταγωνιστή τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Μέλμπεργκ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στο 49’ και στο 59’ (αν και το πρώτο χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Τζόνσον), έδωσε το προβάδισμα 2-1 στην ομάδα του. Στη συνέχεια «έκατσε» και έδωσε χώρους στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλα δύο τέρματα (64’, 78’) και να γνωρίσει τελικά την ήττα με 2-3. Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν έπιασε την απόδοση που χρειαζόταν η ομάδα του ενώ πολύ πιο απειλητικός ήταν ο Ελμάντερ.



 Με τη δεύτερη ήττα που σημείωσε στη διοργάνωση έμεινε στους μηδέν βαθμούς και εκτός συνέχειας στη διοργάνωση. Ο Χαμρέν είναι αναγκασμένος να αφήσει εκτός του μέσο Ελμ, ο οποίος είχε ίωση, και τον επιθετικό της Γαλατάσαραϊ, Ελμάντερ, ο οποίος έδειξε να έχει ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό του. Πιθανότατα αυτό είναι το τελευταίο ματς του Μέλμπεργκ, αφού δημοσιεύματα στη Σουηδία αναφέρουν ότι ο κεντρικός αμυντικός αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του από την εθνική ομάδα της χώρας του. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ήταν over και γκολ-γκολ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2


Τερματοφύλακες: Ίσακσον (PSV Αϊντχόφεν), Βίλαντ (Κοπεγχάγη), Χάνσον (Χέλσινμποργκ)
Αμυντικοί: Μέλμπεργκ (Ολυμπιακός), Λούστιγκ (Σέλτικ), Μάρτιν Όλσον (Μπλάκμπερν), Γιόνας Όλσον (Γουέστ Μπρομ), Γκράνκβιστ (Τζένοα), Άντονσον (Μπολόνια), Σαφάρι (Άντερλεχτ)
Μέσοι: Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Κάλστρομ (Λυόν), Ελμ (Άλκμααρ), Μπαϊράμι (Τβέντε), Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Χαλμέν (Μπουγιουκσεχίρ), Βίλελμσον (Αλ-Αχλί)
Επιθετικοί: Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν), Ελμάντερ (Γαλατάσαραϊ), Τοιβόνεν (PSV Αϊντχόφεν),  Ρόζενμπεργκ (Βέρντερ), Χισέν (Γκέτεμποργκ)



ΓΑΛΛΙΑ (14η): Το παιχνίδι με την Ουκρανία δεν ξεκίνησε με τους καλύτερου οιωνούς, αφού τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει λόγω καταρρακτώδους βροχής, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει σχεδόν μία ώρα αργότερα. Η Γαλλία μπήκε πιο δυνατά και έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, είχε τον έλεγχο του αγώνα και μερικές αξιόλογες ευκαιρίες κυρίως από τους Μενέζ και Ριμπερί. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το ίδιο τέμπο για τη Γαλλία, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ στο 53’ με τον Μενέζ. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η ώρα του Καμπάιγ να σκοράρει με δυνατό σουτ (56’), ενώ λίγο αργότερα ένα δυνατό σουτ που επιχείρησε ο ίδιος βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Πιάτοφ. Απόλυτα δίκαιο το τελικό 2-0, με τον Μπλαν να ρισκάρει λίγο περισσότερο και να χρησιμοποιεί για τριάδα μπροστά τους Μπενζεμά-Ριμπερί-Μενέζ και από πίσω τους Καμπάιγ και Νασρί. Ο Μπενζεμά αν και ήταν καλύτερος από το παιχνίδι με την Αγγλία και μοίρασε τις δύο ασίστ στα γκολ της ομάδας του, δεν έχει σε καμιά περίπτωση την ίδια απόδοση στο σκοράρισμα που είχε με τη Ρεάλ φέτος, αφού παρά την ύπαρξη 4 μεσοεπιθετικών από πίσω του βρίσκεται διαρκώς σε περιφερειακό ρόλο. Σαν να μη θέλει να μπει στην περιοχή ή λες και ο Μπλαν του ζήτησε να έχει πιο δημιουργικό ρόλο. Ο Μ’Βιλά, που προοριζόταν για βασικός στα χαφ δεν ήταν 100% έτοιμος και μπήκε αλλαγή στο 68’. Η Γαλλία έφτασε μετά τη νίκη της στους τέσσερις βαθμούς και με νίκη η ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση, αν και της αρκεί και μία ήττα της Ουκρανίας για να το πετύχει. Τελευταία ήττα από τη Σουηδία το 1969, στα προκριματικά του Μουντιάλ ‘70. Από τότε οι Γάλλοι μετρούν 6 νίκες και 5 ισοπαλίες, με πιο πρόσφατο το 3-2 σε φιλικό το 2008. Είναι αήττητη εδώ και 23 αγώνες (16-7-0). Τα 3 από τα τελευταία 4 ήταν under.


Τερματοφύλακες: Γιορίς (Λυόν), Μανταντά (Μαρσέιγ), Καρασό (Μπορντό)
Αμυντικοί: Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ντεμπουσί (Λιλ), Κοσκιελνί (Άρσεναλ), Κλισί (Μαν. Σίτι), Μεξές (Μίλαν), Ραμί (Βαλένθια), Ρεβεγέ (Λυόν)
Μέσοι: Νασρί (Μαν. Σίτι), Μαλουντά (Τσέλσι), Ματουιντί (ΠΣΖ), Καμπαγιέ (Νιουκάστλ), Μ’Βιλά (Ρεν), Αλού Ντιαρά (Μαρσέιγ), Μαρτέν (Σοσό)
Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζιρού (Μονπελιέ), Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Μπεν Αρφά (Νιουκάστλ), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Μενέζ (ΠΣΖ)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0


ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σουηδία παίζει χωρίς κίνητρο και οι δηλώσεις του Χαμρέν το έδειξαν ξεκάθαρα. Παρόλα αυτά αν και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, το γκολ-γκολ φαντάζει ιδανική επιλογή (1.91 William Hill), με τη Γαλλία να έχει πολύ καλή μεσοεπιθετική λειτουργία και τον Ιμπραΐμοβιτς να θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ένα τέρμα για τη χώρα του.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση