» » » » » » » » Προγνωστικά EURO 2012 Δ ‘Όμιλος: ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά EURO 2012 Δ ‘Όμιλος: ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: NSK Olimpijs'kyj, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 70050
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-0-1

ΑΓΓΛΙΑ (6η): Ήταν καλύτερη της Σουηδίας στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Κάρολ στο 23’, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού. Το δεύτερο μέρος δεν είχε ανάλογη συνέχεια και δέχτηκε δύο γκολ (49’, 59’) σε ισάριθμες φάσεις των Σουηδών, με το πρώτο τέρμα να χρεώνεται ως αυτογκόλ στον Τζόνσον, που στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έσπρωξε ελαφρώς προς τα μέσα. Σε εκείνο το σημείο ο Χόντγκσον θέλοντας να κάνει την Αγγλία πιο επιθετική ρίσκαρε, βάζοντας τον Γουόλκοτ στο παιχνίδι, αλλά του βγήκε στο 100%, αφού ισοφάρισε τρία λεπτά μετά την είσοδό του (64’) και έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Γουέλμπεκ που σκόραρε με ένα απίστευτο τακουνάκι στην κίνηση, για να γράψει το τελικό 3-2.
 


 Τα δύο γκολ που δέχτηκε μπορεί να προβληματίσουν όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά αυτό που μένει είναι ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε η ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, και η συνολική της εικόνα στο τελευταίο 20λεπτο, όπου εμφανίστηκε με μεγαλύτερη συνοχή και ομοιογένεια. Η επιστροφή του Ρούνεϊ από την τιμωρία του είναι κάτι που συζητήθηκε πολύ, ενώ ο Χόντγκσον από την πλευρά του έδειξε και αυτός πόσο υπολογίζει τον επιθετικό της Μάν. Γιουν. Αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των Κάρολ-Γουέλμπεκ θα πρέπει να μείνει στον πάγκο, με τον άσο της Λίβερπουλ να αποτελεί τον πρώτο υποψήφιο. Η Αγγλία παίζει απόψε για δύο αποτελέσματα, αφού με νίκη ή ισοπαλία θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία και στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, όπως συνέβη και στα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από μία νίκη. Τα 3 από τα 4 τελευταία ήταν under, ενώ έχει σκοράρει και στα 15 τελευταία παιχνίδια της. Έχει μία ήττα στα τελευταία 14. Αμφίβολος για απόψε ο Γουόλκοτ, ο οποίος δε μπόρεσε να ολοκληρώσει την προπόνηση των «λιονταριών» την Κυριακή.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1


Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μαν. Σίτι), Γκριν (Γουέστ Χαμ), Μπάτλαντ (Τσέλτεναμ)
Αμυντικοί: Κόουλ (Τσέλσι), Τέρι (Τσέλσι), Τζόνσον (Λίβερπουλ), Λεσκότ (Μαν. Σίτι), Τζόνσον (Λίβερπουλ), Κέλι (Λίβερπουλ), Μπέινς (Έβερτον), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Τζόουνς (Μαν. Γιουνάιτεντ)
Μέσοι: Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Γιάνγκ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Μίλνερ (Μαν. Σίτι), Πάρκερ (Τόττεναμ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντάουνινγκ (Λίβερπουλ), Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ)
Επιθετικοί: Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Γουέλμπεκ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Κάρολ (Λίβερπουλ), Ντεφόε (Τόττεναμ)



ΟΥΚΡΑΝΙΑ (52η): Στο πρώτο ημίχρονο με τη Γαλλία δεν ήταν καλή και απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, με τον Σεφτσένκο να έχει τη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο 35’. Ο Μπλαχίν στο ημίχρονο έκανε αλλαγή των Βορονίν που δεν «τραβούσε», χρησιμοποιώντας στη θέση του τον Ντέβιτς, αλλά και πάλι δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Σεφτσένκο απείλησε στην αρχή του δευτέρου μέρους με ένα μακρινό σουτ, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του δέχτηκε δύο τέρματα σε ισάριθμες φάσεις των Γάλλων (53’, 56’). Μοναδικοί διασωθέντες από την αναμέτρηση ο Σεφτσένκο, ο Ναζαρένκο που έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και ο Γιαρμολένκο που έδειξε σε πολλές περιπτώσεις ότι πρόκειται για παίχτη πολύ υψηλού επιπέδου. Η Ουκρανία χρειάζεται τη νίκη απόψε αν θέλει να βρεθεί στην επόμενη φάση, αφού με ισοπαλία, ακόμα και αν χάσει η Γαλλία και έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους τέσσερις βαθμούς, θα μείνει απέξω. Σύνθημα νίκης έδωσε ο Βορονίν, ο οποίος δήλωσε πως ο σημερινός αγώνας είναι ο σημαντικότερος στην ιστορία του ουκρανικού ποδοσφαίρου και όλοι οι παίχτες διψούν για τη νίκη, ώστε να δώσουν τεράστια χαρά στους συμπατριώτες τους. Ο Σεφτσένκο είναι αμφίβολος για απόψε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Τα 6 από τα 8 τελευταία της Ουκρανίας ήταν over.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3


Τερματοφύλακες: Κόβαλ (Ντιναμό Κιέβου), Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Χοριαϊνόφ (Αμβούργο)
Αμυντικοί: Σελίν (Βάρσκλα), Κατσερίντι (Ντιναμό Κιέβου), Μίχαλικ (Ντιναμό Κιέβου), Κούσερ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Σέβτσουκ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ρακίτσκι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπούτκο (Μάριοπουλ)
Μέσοι: Τίμοστσουκ (Μπάγερν Μονάχου), Χάρμας (Ντιναμό Κιέβου), Αλίγιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Γκούσεφ (Ντιναμό Κιέβου), Ρατάν (Ντνίπρο), Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο), Ναζαρένκο (Ταβρίγια)
Επιθετικοί: Σεφτσένκο (Ντιναμό Κιέβου), Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Μιλέφσκι (Ντιναμό Κιέβου) , Βορονίν (Ντιναμό Μόσχας), Σελεζνιόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ντέβιτς (Μέταλιστ Χάρκοβ)


ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί η Ουκρανία να έχουν ανάγει την πρόκριση σε μεγάλο εθνικό «πόθο», αλλά η Αγγλία, ειδικά με την επιστροφή του Ρούνεϊ, είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Άσος στο 2.20 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση