» » » » » » Στην λίστα της Τσέλσι ο Όσκαρ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Στην λίστα της Τσέλσι ο Όσκαρ
Μπορεί ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο να δήλωσε ότι η Τσέλσι θα κάνει άλλη μεταγραφή, μόνο εάν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει άμεσα το ESPN, που αναφέρει ότι η Τσέλσι έκανε επίσημη πρόταση για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Όσκαρ της Ιντερνασιονάλ.


Πρώτος στόχος της Τσέλσι αυτήν την στιγμή είναι ο Λούκα  Μόντρις, με τους "μπλε" να παρακολουθούν τις εξελίξεις, αφού το τελευταίο ρεπορτάζ δείχνουν τον Κροάτη άσο να βρίσκεται πιο κοντά με την Ρεάλ Μαδρίτης. Το πιθανό "ναυάγιο" στην μεταγραφή του Κροάτη άσου όμως στην Τσέλσι, έχει αναπτύξει έντονο ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον μεσοεπιθετικό της Ιντενασιονάλ, Όσκαρ.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι "μπλε" είναι έτοιμοι να βγάλουν από  τα ταμεία τους το ποσό των 25 εκ. ευρώ, ώστε να αποκτήσουν τα δικαιώματα του βραζιλιάνου άσου, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, τόσο στο πρωτάθλημα ,όσο και στις μικρές εθνικές της "σελεσάο". "Τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο, όμως υπάρχει αρχική συμφωνία στα 25 εκατ. ευρώ" ανάφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του ESPN.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση