betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Ρώσος ο Κάλστρομ
Στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην Σπαρτάκ Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κιμ Κάλστρομ, αφού ο Σουηδός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Μόσχας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Ρώσικη πρωτεύουσα.


Ο Κιμ Κάλστρομ ήταν διακαής πόθος πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων και από την στιγμή που ήταν δεδομένη η αποχώρησή του από την Λιόν, υπήρξαν πολλαπλές προτάσεις στα γραφεία του γαλλικού συλλόγου. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες φαβορί για την κατάκτηση του Σουηδού μέσου ήταν η Ρουμπίν Καζάν, αλλά ο παίκτης ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο της μετακίνησής του στο Καζάν.



Η πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια της η γαλλική ομάδα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Τις επόμενες ημέρες ο Κάλστρομ αναμένεται να βρεθεί στην Μόσχα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Σπαρτάκ Μόσχας. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ποσά της μεταγραφής, αλλά ούτε και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Σουηδού άσου.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση