betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Πρόταση της Σίτι για Άγκερ
Ότι περνάει από το χέρι της για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον, Ντάνιελ Άγκερ, αλλά αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αφού εκτός της επίσημης πρότασης της Μάντσεστερ Σίτι, τον παίκτη βολιδοσκοπούν και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.


Αποκλειστικό ρεπορτάζ της  "Dailly Mirror" τονίζει ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 13 εκ. λιρών στην Λίβερπουλ, ώστε να πάρει τον Ντάνειλ Άγκερ. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ οι "κόκκινοι" απέρριψαν την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι, που έχει μία νέα όμως στα... σκαριά. Οι "πολίτες" θέλουν να ξεφορτωθούν τον Κόλο Τουρέ από το ρόστερ τους, τόσο λόγω οικονομικών απαιτήσεων ,όσο και για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και έχουν καταλήξει ότι ο Ντάνιελ Άγκερ είναι ο καταλληλότερος για να τον αντικαταστήσει.




Η πλευρά του παίκτη έχει δηλώσει στον τεχνικό της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού βλέπει τις υπόλοιπες ομάδες της Αγγλίας να την... ξεπερνούν και στόχος δάκος του είναι οι τίτλοι. Έτσι η νέα βελτιωμένη πρόταση της Σίτι, πολύ δύσκολα θα απορριφτεί, ενώ το ρεπορτάζ κάνει λόγο και για ανταλλαγή του Ντάνιελ Άγκερ, με τον Κόλο Τουρέ, συν κάποια χρήματα.


Δεν είναι μόνο η Μάντσεστερ Σίτι που εξετάζει την περίπτωση του Ντάνιελ Άγκερ, αφού το ρεπορτάζ της "Daily Mirror", αποκαλύπτει και φιλολογικό-μέχρι στιγμής- ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Δανό αμυντικό.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση