» » » » » » Ανακοίνωσε Χοϊλέτ η ΚΠΡ - Κάτι τρέχει με Χάργκριβς

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Ανακοίνωσε Χοϊλέτ η ΚΠΡ - Κάτι τρέχει με Χάργκριβς
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο  μεταγραφικό παζάρι η ΚΠΡ, αφού ανακοίνωσε και την απόκτηση του ταλαντούχου  εξτρέμ Τζούνιορ Χόϊλετ από την Μπλάκμπερν, ενώ η διοίκηση της ομάδας έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις της στον Όουεν Χάργκριβς για να προπονείται, χωρίς όμως αυτό να συνδέεται άμεσα με μεταγραφή στους "ρέϊτζερς".


Όσον' αφορά τον Τζούνιορ Χοϊλέτ, η ΚΠΡ έδειξε από την αρχή ότι ήθελε πολύ τον παίκτη και από την στιγμή που συμφώνησε με την Μπλάκμπερν, όλα τα υπόλοιπα έγιναν εύκολα. Ο Καναδός εξτρέμ στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ικανοποιημένος από την συμφωνία και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. "Η ΚΠΡ είναι ομάδα που βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας που έχει θέσει ως στόχο να ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Ο προπονητής και οι ιδιοκτήτες έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για να πετύχουν πράγματα και το μέρος αυτό είναι το καταλληλότερο για μένα" τόνισε χαρακτηριστικά.



Για τον Όουεν Χάργκριβς, φουντώνουν όλο και περισσότερο τα σενάρια που τον θέλουν κοντά στην ΚΠΡ, αλλά προς το παρών ο παίκτης χρησιμοποιεί απλά το προπονητικό κέντρο της ομάδας, χωρίς να υπάρχουν αμοιβαίες υποχρεώσεις. Αυτό τουλάχιστον τόνισε με δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας, Μαρκ Χιουζ. "Ο Χάργκριβς κάνει χρήση του προπονητικού μας κέντρου χωρίς να υπάρχει καμία υποχρέωση ούτε από την πλευρά του, ούτε από την πλευρά μας".
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση