» » » » » Προγνωστικά Champions League: ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά Champions League: ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Η Μάδεργουελ μπήκε «σφήνα» στα  προκριματικά του Champions League φέτος, αφού μπορεί να τερμάτισε 3η στα περσινά play-offs της Σκωτίας, θέση που οδηγεί στο Europa, αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων των Ρέιντζερς που την έριξαν στην 3η κατηγορία, πήρε αυτή τη δεύτερη προνομιούχο θέση.


Δεν εντυπωσίασε στην περσινή της πορεία, αφού σημείωσε 18 νίκες σε 38 αγωνιστικές και απλά ήταν καλύτερη από τις υπόλοιπες σκοτσέζικες ομάδες, εξαιρώντας τις «Old Firm» (Rangers και Celtic), με τις οποίες έχει εφτά ήττες και μόλις μία ισοπαλία. 

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα αγωνιστεί στο Champions League και γενικά δεν είναι κάποια υπολογίσιμη δύναμη στη Σκωτία, έχοντας στο ενεργητικό της μόλις ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, με μεγαλύτερες επιτυχίες της την τελευταία δεκαετία τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου πριν δύο χρόνια και στον τελικό του Λιγκ Καπ την περίοδο ’04-’05. Στα δύο πιο σημαντικά φιλικά που έδωσε ήρθε ισόπαλη με την Έβερτον 1-1 και κέρδισε τη Χάμιλτον 3-0 (β’ κατηγορία). Ο Παναθηναϊκός που μετά την εποχή Βαρδινογιάννη, πέρασε στην εποχή της «κοινοκτημοσύνης», έχει να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα του κατά πόσο ένα τέτοιο μοντέλο διαχείρισης μπορεί να επιβιώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο (η εμπειρία της τελευταίας 4ετίας στον Άρη δείχνει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο).
Το ζήτημα της πρόκρισης στον 4ο προκριματικό, εκτός του γοήτρου, έχει να κάνει πολύ με το οικονομικό, αφού μπορούν να μπουν στα ταμεία της ομάδας 2.5 εκατ. € (και άλλα 4,5 εκατ. € από την εξασφάλιση της εξόδου στο Europa με την είσοδο στον 4ο προκριματικό), τη στιγμή που πολλοί παίχτες δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους μήνες. Στα δύο πρόσφατα φιλικά ο ΠΑΟ ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τη Μπράουνσβαϊγκ και ηττήθηκε 1-2 από τη ρωσική Κράσνονταρ.
Ο Φερέιρα δήλωσε ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος είναι η είσοδος στους ομίλους του Ch.L. και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε στη Σκοτία, ή τουλάχιστον να φύγει με σκορ το οποίο ανατρέπεται. Ο ΠΑΟ παραδοσιακά άλλωστε έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίρνει εκτός έδρας αποτελέσματα, ενώ προέρχεται από 13 σερί under σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Προγνωστικά στο Under στο 1.72 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση