» » » » » » Προγνωστικά Europa League: Μπνεϊ Γεχούντα - ΠΑΟΚ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά Europa League: Μπνεϊ Γεχούντα - ΠΑΟΚ
Η Μπνέι Γεχούντα δεν είναι πρωτάρα στα ευρωπαϊκά σαλόνια και φέτος ελπίζει να κάνει την υπέρβαση, περνώντας για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων. Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη φορά που αγωνίζεται στα προκριματικά του Europa, αν και για να φτάσει εδώ χρειάστηκε αρκετή τύχη, αφού εξασφάλισε οριακά στο τέλος της κανονικής διάρκειας την είσοδο στα play-offs, οπου πήρε την 3η θέση με τριπλή ισοβαθμία. Μετράει ήδη μία πρόκριση στον προηγούμενο προκριματικό γύρο επί της αρμένικης Σιράκ (2-0 εντός, 1-0 εκτός).
"Σφιγμένα τα λουριά" φέτος στον ΠΑΟΚ, όπως και στα budgets των περισσότερων ελληνικών ομάδων, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα κόντρα στους Ισραηλινούς. Θα αγωνιστεί με τον Γλύκο κάτω από τα γκολποστ, με τους Χαλκιά και Κρέσιτς να αποτελούν παρελθόν και χωρίς τον Μαλεζά, που "έφυγε" για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Προβλημάτισε στο τελευταίο φιλικό με την PSV στην Τούμπα (0-2), αν και στην προετοιμασία στην Ολλανδία έδειξε κάπως καλύτερο πρόσωπο. Το θετικό απόψε είναι ότι, σε σχέση με την Μπνέι, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει καλή ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας κρατήσει στο μεγαλύτερο ποσοστό, σταθερό κορμό στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Καλό αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία ο Δώνης, δείχνοντας ότι θα το πάει συντηρητικά, αλλά θα προτιμήσουμε το under (1.74 Expekt), περιμένοντας κλειστό παιχνίδι απόψε στο καυτό, λόγω καιρού, Τελ Αβίβ.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση