» » » » » » Preview Play - Off Champions League: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Play - Off Champions League: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ
ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κατάφερε και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας του Λεβαδειακού, αν και ο τεχνικός της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέϊρα παρέταξε την ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς. Σίγουρα η απόδοση της ομάδας δεν ήταν ικανοποιητική, αλλά το μυαλό όλων βρισκόταν στην σημερινή αναμέτρηση, που ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0. Πίστη στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει και άπαντες θεωρούν πως και με την βοήθεια που θα δώσει ο κόσμος, οι "πράσινοι" μπορούν να πετύχουν την ανατροπή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει τελικά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που τραυματίστηκε στην Ανδαλουσία και δεν προλαβαίνει τελικά την ρεβάνς, με τον Ζεσουάλδο Φερέϊρα να καταλήγει σε ένα σχήμα με τον Κατσουράνη ή τον Βύντρα σε ρόλο στόπερ. Στο χέρι του Πορτογάλου τεχνικού είναι αν θα αγωνιστεί ο Κουίνσι, που δηλώνει έτοιμος.



ΜΑΛΑΓΑ: Οι Ισπανοί προφύλαξαν αρκετούς βασικούς στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας για το πρωτάθλημα και το πλήρωσαν, αφού αναδείχθηκαν εντός έδρας ισόπαλοι 1-1 με την Μαγιόρκα. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας ζουν και αναπνέουν για την σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό ήταν και ξεκάθαρη η στάση του τεχνικού της ομάδας,  Πελεγκρίνι, που θέλησε να ξεκουράσει τα βασικά του στελέχη, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι στην σημερινή αναμέτρηση. Το 2-0 δίνει στην Μάλαγα ένα μεγάλο πλεονέκτημα σήμερα, αλλά ο Πελεγκρίνι στις δηλώσεις του έκανε λόγο για νίκη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ταλαιπωρείται από πολλά οικονομικά προβλήματα και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μονόδρομο ώστε να λυθούν κάποια από αυτά. Μεγάλη η απώλεια του Μαρέσκα, που οδεύει προς την Σαμπντόρια, που ήταν καταληκτικός στο πρώτο ματς και έδωσε πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναγκαστικά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ανοιχτεί από νωρίς για να ψάξει το γκολ και σίγουρα έχει πολλές πιθανότητες να το πετύχει. Αμυντικά όμως και στο πρώτο ματς, αλλά και από τα φιλικά, έδειξε να έχει σοβαρές αδυναμίες, που δύσκολα θα μπορέσει να τις καλύψει απέναντι σε μία τόσο καλοδουλεμένη επιθετικά ομάδα. Καλύτερη λύση είναι το goal/goal(Bet365 1.83).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση