» » » » » » Preview Play Off Champions League : ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Play Off Champions League : ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2-1

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Αν και φάνταζε το μεγάλο φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, όταν η κληρωτίδα την έβγαλε αντιμέτωπη με την ΑΕΛ, τα βρήκε σκούρα στην πρώτη αναμέτρηση στην Κύπρο και μετά την ήττα με 2-1 βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Το γκολ του Μποκανί σίγουρα τις δίνει πολλές ελπίδες στους Βέλγους, που στηρίζουν πολλά στην δυνατή τους έδρα. Ο τεχνικός της ομάδας, αποφάσισε πως ήταν προτιμότερο να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς του στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, εν' όψει της σημερινής ρεβάνς και τελικά το πλήρωσε, αφού πέταξε δύο βαθμούς στο 1-1 με την Λέουβεν. Το κλίμα στην ομάδα πάντως δεν είναι ιδιαίτερα καλό και ο εκνευρισμός μέσα στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε και στην Κύπρο, όπου ο Γιοβάνοβιτς δέχθηκε κόκκινη κάρτα επειδή αντέδρασε στην απόφαση του προπονητή του να τον αντικαταστήσει. Σημαντική η απουσία του Σέρβου άσου, όπως και αυτή του πρώτου σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν, Σουάρες.



ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην Κύπρο και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της. Δεν έδειξε σε κανένα σημείο φόβο προς την Άντερλεχτ και με παθιασμένο ποδόσφαιρο κατάφερε τελικά να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΛ έχει αποκλείσει κατά σειρά της Λίνγκμπι και Παρτιζάν και οι εκτός έδρας εμφανίσεις της ήταν άκρως ικανοποιητικές. Σήμερα ο τεχνικός της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου δεν αναμένεται αν αλλάξει τίποτα από την πετυχημένη συνταγή του 4-2-3-1 που ακολούθησε και στο πρώτο ματς και με την ίδια αμυντική προσέγγιση. Σίγουρα θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στα μετόπισθεν, αλλά οι γρήγοροι παίκτες που διαθέτει από το κέντρο και μπροστά, μπορούν αν δημιουργήσουν ρήγματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα λείψουν δύο βασικοί μέσοι της ομάδας, οι Μπεμπέ και Σέρτζιο(εξαιρετικά αμφίβολος), αλλά το κενό του εντός θα καλύψει ο Μοντέϊρο, που αναμένεται αν επιστρέψει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά όπως είπαμε το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά τεταμένο. Η ΑΕΛ θα παίξει με αντεπιθέσεις και ίσως να βρει τους χώρους να σκοράρει. Θεωρώ ότι η επιλογή του 2-3 γκολ(1.85 Sportingbet) είναι η καταλληλότερη.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση