» » » » » » Preview Play-Off Champions League: Φενέρμπαχτσε - Σπαρτάκ Μόσχας

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Play-Off Champions League: Φενέρμπαχτσε - Σπαρτάκ Μόσχας
ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2-1

ΦΕΝΕΡMΠΑΧΤΣΕ: Οι Τούρκοι κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης με το εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν στην Ρωσία, αλλά τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι απλά, από την στιγμή που η ομάδα δεν δείξει σαφή βελτίωση στον αμυντικό τομέα. Ποντάρει πολλά στην έδρα της, που είναι μία από τις πιο καυτές στην Ευρώπη, ενώ και οι καιρικές συνθήκες την ευνοούν, αφού οι Ρώσοι έχουν μάθει να παίζουν κάτω από άλλες θερμοκρασίες, ακόμα και αυτήν την περίοδο. Για να μπορεί σήμερα η "Φενέρ" να έχει σοβαρές ελπίδες να μπει στους ομίλους του Champions League, θα πρέπει να εμφανιστεί σίγουρα καλύτερη από το 1-1 που παραχώρησε στην Βασλούι στο πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της σεζόν, αλλά και πιο σφικτή στην άμυνα, όπου γίνονται τραγικά λάθη. Πολλά θα κριθούν και από την χρησιμοποίηση ή όχι του κίπερ Ντεμιρέλ(δίνεται αμφίβολος), αφού ο αντικαταστάτης του, Γκουνιόκ, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη τόσο κάτω από τα καρέ του, όσο και στην άμυνα του. Σίγουρα εκτός μάχης θα είναι ο αμυντικός Κεσιμάλ.



ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ: Ήταν ανώτερη της αντιπάλου της στο πρώτο ματς και δίκαια έχει πάρει αυτό το ισχνό προβάδισμα που της δίνει το 2-1. Σίγουρα όμως δεν θα πρέπει να καθίσει πάνω στο αποτέλεσμα που έχει ήδη πάρει, αφού η αποστολή της στην Τουρκία μόνο εύκολη δεν θα είναι. Ο τεχνικό της ομάδας, Ουνάι Έμερι ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί και να μην επαναλάβουν τα λάθη του πρώτου ματς, γιατί το αποτέλεσμα είναι "πονηρό" και μπορεί εύκολα να ανατραπεί. Σίγουρα θα προσέξει πολύ στα μετόπισθεν, ώστε να μην δεχθεί κάποιο γρήγορα γκολ που θα της χαλάσει τα σχέδια και θα προσπαθήσει με τους ταχύτατους επιθετικογενείς παίκτες που διαθέτει να χτυπήσει το ματς με αντεπιθέσεις. Πολύ σημαντική η απουσία του αμυντικού Κομπάροφ, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ματς, ενώ και ο Κάλστρομ δείχνει τελικά ότι δεν θα προλάβει την αναμέτρηση. Ο Ισπανός προπονητής θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον Παρσίβλιουκ, που λογικά θα βρίσκεται στον πάγκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Φενερμπαχτσέ διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης στην επίθεση, που μπορούν να σου κάνουν γκολ με το τίποτα... Θεωρώ ότι λίγο η έδρα, αλλά και λίγο η αίσθηση του γκολ από τους Σο και Κάϊτ θα φέρουν τον άσσο. (2.20 Bwin)
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση