» » » » » » Preview Primera Division: Βαγιαδολιδ - Λεβαντε

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Βαγιαδολιδ - Λεβαντε
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-1-1

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ και με καλή εμφάνιση κόντρα στη Σαραγόσα πήρε το διπλό με 1-0. Πιο επικίνδυνη στο πρώτο μέρος, σκόραρε στο 45’ με το κοντινό πλάσε του Όσκαρ Γκονζάλες, ενώ στην επανάληψη (69’) έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τέρματα της με πέναλτι που κέρδισε, αλλά τον Βίκτορ Πέρεζ να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι. Καλά στημένη ομάδα, δεν έχει παίχτες αστέρια αλλά στηρίζεται περισσότερο στο σύνολο. Χωρίς απουσίες απόψε.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΛΕΒΑΝΤΕ: Το γκολ του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Ελ Ζαρ, έδωσε το προβάδισμα στη Λεβάντε, αλλά στο 21’, στην πρώτη καλή ευκαιρία της Ατλέτικο, ο Τουράν έκανε το 1-1 με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή. Την Πέμπτη αγωνίστηκε στη Σκοτία κόντρα στη Μάδεργουελ και πήρε σκορ πρόκρισης, επικρατώντας 2-0 (Χουάνλου 42’, Ελ Ζαρ 62’). Ο επαναληπτικός την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Χουάν Ιγκνάσιο χρησιμοποίησε βασικό και στα δύο παιχνίδια τον Καράμπελα και τον Γκέκα μόνο σαν αλλαγή με την Ατλέτικο, αφού δεν είχε δηλωθεί στην Ευρώπη. Αμφίβολος ο μέσος Πέδρο Ρίος, εκτός ο αμυντικός Χουανφράν και ο Νίκος Καράμπελας. Κανονικά ο Γκέκας, που δεν αγωνίστηκε την Πέμπτη στο ευρωπαϊκό αφού δεν είχε δηλωθεί.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλά στοιχεία στο ξεκίνημα άφησαν οι δύο ομάδες αλλά αντικειμενικά πρόκειται για μετρίου επιπέδου. Δύσκολα να ξεφύγει το ματς από την ισοπαλία (3.40 Bet365). 

William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση