» » » » » » Preview Super League: Αμφίρροπες αναμετρήσεις και ακράδαντα φαβορί

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Αμφίρροπες αναμετρήσεις και ακράδαντα φαβορί
19:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ  ΤΟ 2003: 4-2-0

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κατάφερε πέρυσι να σώσει τη σεζόν την τελευταία αγωνιστική, αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Παρασύρθηκε και αυτή από την πολιτική οικονομική λιτότητας, αφού έδιωξε το μεγαλύτερο μέρος των έμπειρων ποδοσφαιριστών(Ιωάννου, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Γκαλίνοβιτς, Τσίγκας, Μάρτιν) που την κράτησαν ζωντανή πέρσι, με τους αντικαταστάτες τους ακόμα να μην έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Στον  πάγκο της ομάδα βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος που έχει την εμπειρία για τις... επικίνδυνες αποστολές, αφού πέρυσι τα κατάφερε με τον Πανιώνιο. Διαδέχθηκε τον Τίμο Καβακά, αλλά πλέον δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο, αφού πιθανές γκέλες ίσως τον φέρουν στο επίκεντρο των διαμαρτυριών. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι αν εξασφαλίσει την παραμονή. Δύο απουσίες θα έχει στο σημερινό ματς, αφού θα λείψουν οι Κοντοδήμος(τιμωρημένος) και Γιάντσης(τραυματίας).


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πολύ ψηλά έχουν θέσει τον πήχη στον Ατρόμητο την φετινή σεζόν, απόρροια της περσινής καταπληκτικής πορείας του συλλόγου. Στον πάγκο της ομάδας δεν βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Δώνης, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ,που δήλωσε έτοιμος γι' αυτήν την νέα πρόκληση στην καριέρα του. Στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή, οι "Περιστεριώτες" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Νιούκαστλ και έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς εν' όψει της ρεβάνς στην Αγγλία την ερχόμενη Πέμπτη. Στο μεταγραφικό κομμάτι ενισχύθηκε σε θέσεις που η ομάδα πονούσε από τις φυγές των Τάτο και Μήτρογλου, που επέστρεψαν στον Ολυμπιακό. Σημαντικότερες προσθήκες ήταν αυτές των Λαζαρίδη(Άρης), Ταυλαρίδη(ΟΦΗ), Κούτσι(Πανιώνιος) και Σουμπίνιο(δανεικός από Ολυμπιακό). Στο σημερινό ματς ο Μπάγεβτις στοχεύει στη νίκη, αλλά ίσως προφυλάξει κάποιους παίκτες για την ρεβάνς στην Αγγλία. Εκτός σήμερα ο Λαζαρίδης, που κουβαλά τιμωρία από την περσινή σεζόν.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΡΟΤΑΣΗ: Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά στο μυαλό τόσο των παικτών του Ατρομήτου, όσο και του Ντούσαν Μπάγεβτις, βρίσκεται η ρεβάνς με τη Νιούκαστλ. Θα προτιμήσουμε το 2 draw no bet(1.57 Bet365), σε περίπτωση έκπληξης.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:15 ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ  ΤΟ 2003: 4-1-3

ΟΦΗ: Από χειρότερο σημείο ξεκινά τη σεζόν και ο ΟΦΗ, που ταλαιπωρείται από πολλά οικονομικά προβλήματα που έφεραν κύμα αποχωρήσεων από την ομάδα. Συγκεκριμένα αποχώρησαν οι Καμπάνταης, Ταυλαρίδης, Παπουλής, Μάντζιος, Λόπεθ, Πίτσος και Ουκάρ, ενώ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου κατάφερε να αποκτήσει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Θανάση Παπάζογλου. Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδας και το μόνο θετικό για την ομάδα της Κρήτης είναι η παραμονή του Νίκου Αναστόπουλου, που πέρασε από χίλια κύματα. Στα φιλικά που έδωσε η ομάδα(κυρίως με τον Εργοτέλη) δεν έδειξε καλά στοιχεία και σίγουρα θέλει ακόμα χρόνο. Δεν θα έχει προβλήματα απουσιών στην πρεμιέρα.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΞΑΝΘΗ: Η Ξάνθη είχε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή της την περσινή σεζόν, αλλά κατάφερε στο τέλος εύκολα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. O τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, παρέμεινε στον πάγκο της και σίγουρα η φετινή χρονιά αναμένεται πολύ καλύτερη για τους Θρακιώτες, αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της, έχουν και την περσινή εμπειρία στην Σούπερ Λιγκ. Έχασε κάποιους ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, όπως ο Βλαχοδήμος, ο Σουάνης και ο Πόϊ, αλλά ενισχύθηκε στις θέσεις που πονούσε με τους Ονουάτσι(Παναιτωλικό), Γκλέϊσον(Κομέρσιαλ) και Καζούμπα(Σάο Πάολο). Στα δύο πιο δυνατά φιλικά που έδωσε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, παρουσιάστηκε ανέτοιμη, αφού ηττήθηκε τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την Βέροια. Απουσιάζουν από το σημερινό ματς οι Κομεσίδης(τραυματίας), Βάλλας(τραυματίας), Γκλέϊσον(τραυματίας) και Βασιλακάκης(τραυματίας).

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σίγουρα η Ξάνθη είναι καλύτερη ομάδα από τον ΟΦΗ και την δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει πιο έτοιμη. Ο ΟΦΗ όμως θα έχει το κόσμο στο πλευρό του. Περιμένω κλειστό ματς από τον Αναστόπουλο, κάτι που δεν θα χαλάσει και την Ξάνθη, που θα δημιουργήσει σίγουρα ευκαιρίες για γκολ. Under (1.45 Sportingbet).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:15 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ  ΤΟ 2003: 2-0-0

ΠΑΟΚ: Κατάφερε έστω και με δυσκολία να κέρδισε με 2-1 την Ραπίντ Βιέννης στην "Τούμπα" και να πάρει έστω και ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Αν τελικά το καταφέρει αυτό η ομάδα θα πάρει αρκετά μεγάλη οικονομική ανάσα, αφού θα εισέλθει ρευστό στο ταμείο της, αν και με την παρουσία του Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ δείχνει εξασφαλισμένος. Πάντως και ο '"δικέφαλος" βρίσκεται σε κατάσταση νέας εποχής, αφού αποχώρησαν από την ομάδα σημαντικοί παίκτες(Μαλεζάς, Κρέσιτς, Τσιρίλο, Ίβιτς, Νιμανί), αλλά κατάφερε να αποκτήσει τον Κουμαλό(Τότεναμ-δανεικός), τον Χακόμπο(Αστέρας Τρίπολης), τον Λόρενς(Πόρτσμουθ) και τον Βιβιάν(Ναντ). Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης, που ήρθε στην Θεσσαλονίκη, μετά την εξαιρετική πορεία που έκανε με την ομάδα του Ατρομήτου και δείχνει ότι έχει μπει στο κλίμα, αν και ακόμα είναι νωρίς. Εκτός ο τραυματίας Γκαρσία.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κατάφερε να επιστρέψει στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ ο Πανθρακικός και πρώτος στόχος της ομάδας την φετινή σεζόν θα είναι η παραμονή. Ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, τελικά παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, αν και η συμφωνία πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί. Ο Πανθρακικός έδιωξε πολύ μεγάλο μέρος από τους παίκτες που είχε στη Φούτμπολ Λιγκ και ενισχύθηκε σημαντικά. Κάποιοι απ' τους σημαντικότερους παίκτες που απέκτησε είναι οι Μελίσσης(Παναθηναίκός) Πρίττας(Άρης), Κυβελίδης(Δόξα Δράμας), Λαδάκης(Αστέρας Τρίπολης), Λουσέρο(Ολίμπο) και Σερφά(Ομόνοια - δανεικός). Λογικά ο Πανθρακικός θα χρειαστεί λίγο χρόνο, ώστε να αποκτήσουν καλή χημεία οι παίκτες του, αφού και στα φιλικά που έδωσε η ομάδα έδειξε να έχει προβλήματα σε όλες της τις γραμμές.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λογικά ο ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτεί στην έδρα του να κάμψει την αντίσταση του Πανθρακικού, αφού υπερέχει σε όλα τα επίπεδα. Ενδεικτική πρόταση του άσσου(1.40 Interwetten).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:30 ΒΕΡΟΙΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ  ΤΟ 2003: 0-0-1

ΒΕΡΟΙΑ: Μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, αφού επιβεβαίωσε όλα τα περσινά προγνωστικά που την ήθελαν να είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Βέβαια, από την περσινή ομάδα υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές, αρχής γενομένης από τον άνθρωπο που θα είναι στον πάγκο της. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης αποτελεί πλέον παρελθόν και την θέση του πήρε ο Μάκης Χάβος, που διαθέτει μία εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ, από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο μέρος των παικτών που έφεραν την άνοδο στην ομάδα αντικαταστάθηκαν από παίκτες πιο έμπειρους, που καλούνται να πετύχουν τον στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Οι Σνάουτσερ(ΠΑΟΚ, Γεωργέας(ΑΕΚ), Ιωάννου(Κέρκυρα), Δασκαλάκης(Ολυμπιακός), Μπεθέρα(Ζουβεντούδ), Πέρες και Καρλίνιος(Σπόρτινγ Χιχόν) είναι οι σημαντικότεροι παίκτες που απέκτησε η ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξεκινάει και φέτος στο πρωτάθλημα ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αφού οι "ερυθρόλευκοι" έχουν και το ποιοτικότερο ρόστερ, αλλά και την πιο καλά οικονομικά στεκούμενη ομάδα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί πλέον παρελθόν και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι αυτός που επιλέχθηκε για να χτίσει τον νέο Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν σημαντικούς παίκτες από την περσινή σεζόν, όπως οι Μιραλάς, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μακούν και Ορμπάϊθ, αλλά απέκτησε τους Μασάδο(Τουλούζ), Κοντρέρας(Κόλο Κόλο), Γκρέκο(Ρόμα) και ότι καλύτερο κυκλοφορούσε από την ελληνική αγορά(Βλαχοδήμο, Μανωλά, Σιόβα). Ψάχνει ακόμα ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, για το μεγάλο "μπαμ" που θα ζεστάνει τον κόσμο της ομάδας, που δεν πτοείται όμως και αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην Βέροια(3.500 φίλοι των ερυθρολεύκων αναμένονται). Από την σημερινή πρεμιέρα είναι οι Παπαδόπουλος και Τάτος.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Ολυμπιακός σήμερα στην Βέροια, αφού Υπερέχει σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων δεν θα μπορέσει να κάνει την διαφορά, αλλά το διπλό βρίσκεται σε πολύ χαμηλές τιμές. Πολύ πιθανό πάντως είναι το No Goal(1.65 William Hill)
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση