» » » » » » Preview Παμε Στοιχημα Super League: Πανιώνιος - Άρης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Παμε Στοιχημα Super League: Πανιώνιος - Άρης
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 6-3-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και η ομάδα της Νέας Σμύρνης και η χρονιά αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη. Από πέρσι τον Γενάρη είχε αρχίσει να διώχνει τα πιο ακριβά συμβόλαια, ενισχύοντας την πρώτη ομάδα με παίκτες από την ακαδημία και φέτος θα έχει μία ομάδα με αρκετούς "πιτσιρικάδες". Ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, παρέδωσε τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που μόλις πριν από έξι μήνες κρέμασε τα γάντια του. όπως ήταν αναμενόμενο στο μεταγραφικό παζάρι, κινήθηκε σε ρηχά νερά και οι σημαντικότεροι παίκτες που απέκτησε είναι οι: Καμπάνταης(ΟΦΗ), Ανδράλας (ΠΑΣ), Αραβίδης(Δόξα Δράμας) και Διαμαντάκος(Ολυμπιακός -δανεικός). Στα δύο πιο δύσκολα φιλικά που έδωσε η ομάδα με Πάρμα και Λεβαδειακό γνώρισε ισάριθμες ήττες και έδειξε σημαντικές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Πλήρης θα αγωνιστεί σήμερα, αφού δεν υπάρχουν απουσίες.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΑΡΗΣ: Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να πάρει την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και αυτό φανερώνει τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η πλειοψηφία των έμπειρων παικτών από την περσινή σεζόν αποτελούν πλέον παρελθόν(Πρίττας, Ακόστα, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Σηφάκης, Μίτσελ, Ούμπιντες, Φατί, Σολτάνι, Νέτο) και στην θέση τους ήρθαν κάποιοι καινούργιοι, αλλά και παιδιά από τις ακαδημίες. Σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα για τους "κίτρινους" είναι οι Πουλίδο(Αστέρας Τρίπολης), Κοέλιο(Μπενφίκα-δανεικός) και Ψυχογιός(Δόξα Δράμας). Χάνει και τον Κατίδη, που τελικά θα καταλήξει στην ΑΕΚ, ενώ γίνονται προσπάθειες να μείνει ο Γιαννιώτας.Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Μάκης Κατσαβάκης, που γνωρίζει πολύ καλά τα κόλπα της παραμονής, που είναι και ο βασικός στόχος του Άρη για την φετινή σεζόν. Σε όλες τις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει ούτε νίκη, δείγμα της απειρίας που έχει το ρόστερ του. Εκτός ο ρολίστας μπακ Ηρακλής.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: -

ΠΡΟΤΑΣΗ Παμε Στοιχημα: Εντελώς αμφίρροπο το παιχνίδι, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν νεαρούς παίκτες στην σύνθεσή τους, χωρίς μεγάλες εμπειρίες από την Σούπερ Λιγκ. Ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας έχει ο Πανιώνιος, αλλά θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία(3.20 Bet365), που είναι και πιθανότερη.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση