betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Αρχή με πολλά ερωτηματικά.
19:00 ΜΙΛΑΝ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-5-8

ΜΙΛΑΝ: Το πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά τελικά τερμάτισε 2η πέρυσι, 4 βαθμούς πίσω από τη Γιούβε, πληρώνοντας τις γκέλες με Μπολόνια και Ίντερ. Λογικό να θεωρείται από τα φαβορί για το σκουντέτο αλλά μένει να δούμε πως ο Αλέγκρι θα διαχειριστεί τις νέες συνθήκες στη Μίλαν αφού έχουν γίνει πολλές και σημαντικές αλλαγές στο φετινό ρόστερ. Η περσινή χρονιά ήταν η τελευταία για τους Νέστα, Γκατούσο, Ινζάγκι, Ζέεντορφ, Ντίντα, φαν Μπόμελ, αλλά ακόμα πιο σημαντικές ήταν η μεταγραφή των Τιάγκο Σίλβα και Ιμπραΐμοβιτς που συζητήθηκαν πολύ ταυτό το καλοκαίρι. Αναγκαστικές, αφού η Μίλαν δεν βρίσκεται και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση και έπρεπε να καλυφθούν «τρύπες» (οι δύο μαζί έφεραν 63 εκατ. στη Μίλαν). Αποχώρησε και ο τερματοφύλακας Ρόμα, ενώ ο νιγηριανός Ταϊβό (Α) θα συνεχίσει δανεικός και φέτος, αλλά στη Ντιναμό Κιέβου. Ο Πατσίνι ήρθε την τελευταία στιγμή από την Ίντερ, με αντάλλαγμα τον Κασσάνο, ο Μουντάρι που αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από τους μισητούς συμπολίτες συνεχίζει κανονικά φέτος. Ήρθαν επίσης ο 19χρονος Γκάμπριελ (Τ, Κρουζέιρο), Ασέρμπι (Α, Κιέβο), Τραορέ (Μ, Νανσί) και η μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή, Μοντολίβο (Μ, Φιορεντίνα). Δανεικοί θα αγωνιστούν οι Ζαπάτα (Α, Βιγιαρρεάλ) και Κονστάντ (Μ, Τζένοα). Ο Γκαλιάνι το κυνηγάει ακόμα με τον Κακά και ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να συζητήσει με τη Ρεάλ την παραχώρηση του βραζιλιάνου ως δανεικού, καλύπτοντας τα μισά από τα 10 εκατ. €, που είναι οι ετήσιες απολαβές του. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Σάλκε (1-0), Τσέλσι (1-0), Ολίμπια (3-1, Ονδούρα) και έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης 1-5. Εκτός οι αμυντικοί Ντίντατς Βιλά, Αμπάτε, οι μέσοι Μουντάρι, Αμπροσίνι και Στράσερ. Αμφίβολος ο επιθετικός Πάτο.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Η Σαμπντόρια επέστρεψε γρήγορα στη Σέριε Α, μετά από μόλις ένα χρόνο απουσίας, ξεπερνώντας στα play-offs ανόδου τις Σασουόλο και Βαρέζε. Ήρθαν Μπερνί (Τ, Μπράγκα), Ντε Σιλβέστρι (Α, Φιορεντίνα), Εστιγκαρίμπια (Μ, Γιουβέντους/Νιούελς Ολ Μπόις), Έντερ (Ε, Τσεζένα), Κοράτσα (Ε, Πορτοσουμάγκα), Μάξι Λόπεζ (Ε, Κατάνια). Αποχώρησαν ο Ντεσένα (Μ) και ο Φορναρόλι (Ε), ενώ ο επιθετικός Μπιαμπιάνι συνεχίζει στην Πάρμα όπως και πέρυσι, έναντι 3.5 εκατ. Ο Γκέντσογλου δεν υπολογίζεται και θα συνεχίσει δανεικός στη Λιβόρνο. Σε πρόσφατο φιλικό (10/08) ήρθε ισόπαλη με τη Σάλκε (1-1). Στην πρώτη επίσημη υποχρέωση για φέτος, αποκλείστηκε από τη Γιούβε Στάμπια στα πέναλτι (1-1 καν. διάρκεια). Ξεκινάει με -1 βαθμό λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο των στημένων. Τιμωρημένος από πέρυσι ο επιθετικός Νίκολα Πότσι. Αμφίβολος ο επιθετικός Έντερ. Εκτός ο τερματοφύλακας Ντα Κόστα. Λογικά διαθέσιμος ο επιθετικός Μάξι Λόπεζ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μίλαν είναι σαφώς ανώτερη ομάδα παρά τις πολλές αποχωρήσεις, αλλά με τόσο αποδυναμωμένη επίθεση και με τη Σαμπντόρια να θέλει να ξεκινήσει θετικά και να μην ανοίγεται, περιμένουμε εύκολα το under (2.00 Bet770). 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΑΤΣΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-7-14
ΠΕΡΥΣΙ:
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΛΑΤΣΙΟ 0-2
ΛΑΤΣΙΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-0

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Με -2 βαθμούς ξεκινάει τη χρονιά η Αταλάντα, συνεχίζοντας την παράδοση από πέρυσι (ξεκίνησε με -6). Το βαρύ πυροβολικό της Αταλάντα πέρυσι, ο αργεντινός Ντέστρο (33 συμμ./16 γκ./3 ασίστ), παρέμεινε στην ομάδα (5 εκατ. € στην Ουντινέζε που άνηκε). Ήρθαν επίσης Στεντάρντο (Α, Λάτσιο), Μπρίβιο (Α, Λέτσε), Ντε Λέιντι (Α, Φότζια), Ματιέ (Α, Ιντεπεντιέντε), Τροϊσί (Μ, Γιουβέντους, Κονέ (Μ, Πεσκάρα) και Φακούντο Πάρα (Ε, Ιντεπεντιέντε, πρώην Λάρισα). Το καλό είναι ότι δεν υπήρξαν μεγάλες απώλειες στο ρόστερ, οπότε ο Κολαντουόνο γνωρίζει πολύ καλά τι υλικό έχει στα χέρια του. Κέρδισε σε φιλικό την Ουντινέζε (1-0) και έχασε 0-2 από Κρεμονέζε. Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου αντιμετώπισε την Πάντοβα και επικράτησε 2-0 (Μποναβεντούρα 23’, Μπρίβιο 30’). Εκτός οι αμυντικοί Καπέλι και Μασιέλο, ο μέσος Καρμόνα και ο επιθετικός Μαριλούνγκο. Τιμωρημένος ο αμυντικός Στεντάρντο.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΛΑΤΣΙΟ: Λίγες οι προσθήκες φέτος για τη Λάτσιο. Ήρθαν Σίνκε (Ε, Μάντοβα), Περπετουίνι (Μ, Φότζια), Έντερσον (Ε, Λυόν), ενώ παρέμεινε ο μέσος Καντρανέβα, που αγωνίστηκε και πέρυσι δανεικός από την Ουντινέζε. Λίγες και οι αποχωρήσεις αφού ο Γκαρίδο (Α) θα συνεχίσει δανεικός στη Νόργουιτς και ο Στεντάρντο (Α) μεταγράφηκε στην Αταλάντα. Στα φιλικά έχασε από Σιένα (0-1) και Τορίνο (0-3) και κέρδισε τη Μάλμε (2-1). Όπως φάνηκε και πέρυσι η Λάτσιο χρειαζόταν ενίσχυση από τη μέση και μπροστά τουλάχιστον, η οποία όμως δεν έγινε. Νέος τεχνικός ο βόσνιος Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς (πρώην Σιόν, Γιούνγκ Μπόις, Σαμσουνσπόρ), που αντικατέστησε τον Ρέγια. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι φέτος για τον 4ο γύρο του Γιουρόπα, ταξίδεψε στην Σλοβενία να αντιμετωπίσει τη Μούρα και επικράτησε 2-0 (Χερνάνες 31’, Κλόζε 59’). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ντιακιτέ και ο μέσος Έντερσον. Εκτός οι αμυντικοί Στανκεβίτσιους, Ραντού και ο μέσος Μπρόκι.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ερωτηματικό η Λάτσιο φέτος, αλλά και η Αταλάντα, που δεν ξέρουμε αν θα κρατήσει το ίδιο καλό επίπεδο που είχε πέρυσι και στη φετινή σεζόν. Σφιχτό αναμένεται το ματς, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο (3.20 Bet365).   
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:45 ΠΑΛΕΡΜΟ - ΝΑΠΟΛΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-4-6
ΠΕΡΥΣΙ:
ΝΑΠΟΛΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2-0
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΝΑΠΟΛΙ 1-3

ΠΑΛΕΡΜΟ: Η περσινή 16η θέση δεν αξίζει καθόλου στην Παλέρμο και όλοι ελπίζουν να κάνω άλματα προόδου φέτος. Ήρθαν Ουικάνι (Τ, Νοβάρα), Μοργκανέλα (Α, Νοβάρα), Στρουνά (Α, Κόπερ), φον Μπέργκεν (Α, Τζένοα, ανταλλαγή με Τζόρβα και Μαρτίνες), Βιόλα (Μ, Ρετζίνα), Αρεβάλο (Μ, Τιχουάνα), Μπιέντσα (Ε, Σιένα). Σε φιλικά κέρδισε με 1-0 Άρη και Βερόνα, ενώ στο πρώτο γύρο του Κόπα Ιτάλια επικράτησε της Κρεμονέζε με 3-1 (Μίκολι 22’, 34’, Ίλισιτς 73’). Ίλισιτς, Χερνάντες και Μίκολι αναμένεται να κάνουν και πάλι τη διαφορά στην Παλέρμο. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Λαμπρίν και ο μέσος Κούρτιτς. Εκτός ο μέσος Ζαχάβι. Αμφίβολος ο μέσος Λόρες.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΝΑΠΟΛΙ: Οι επίσημες υποχρεώσει ξεκίνησαν όπως ακριβώς τελείωσαν, αντιμετωπίζοντας τη Γιουβέντους. Στο περσινό τελευταίο, που ήταν και ο τελικός κυπέλλου, η Νάπολι είχε επικρατήσει 2-0, αλλά στο φετινό πρώτο για το Σούπερ Καπ, η Μεγάλη Κυρία πήρε ρεβάνς και επικράτησε στην παράταση με 4-2 (καν. διάρκεια 2-2), ενώ η Νάπολι αγωνιζόταν ήδη με 9, λόγω αποβολής των Πάντεφ (85’) και Ζουνίγκα (90’). Η μεγάλη απώλεια είναι αυτή του Λαβέτσι (Παρί, 26 εκατ.), που μαζί με τον Καβάνι αποτέλεσαν ένα από τα πιο παραγωγικά δίδυμα στην Ευρώπη. Δανεικός στην Ίντερ συνεχίζει ο Γκαργκάνο (Μ) και ο Φιντέλεφ (Α) στην Πάρμα. Ήρθαν καλές μονάδες όπως Μπεχράμι (Μ) και Γκαμπερίνι (Α) από Φιορεντίνα και ο νεαρός μέσος Μπαρίτι (Βιτσένζα). Ο Πάντεφ που αγωνιζόταν ως δανεικός από την Ίντερ αποκτήθηκε έναντι 7.5 εκατ. €. Σε φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Μπάγερν Μ. (3-2), Λεβερκούζεν (2-1) και Μπράγκα (3-1). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ντοσένα και Ζουνίγκα, ο μέσος ΤΖεμαϊλί και ο επιθετικός Πάντεφ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Παλέρμο δεν ενισχύθηκε όσο χρειαζόταν. Η Νάπολι, που δεν άλλαξε πολλά (εκτός του Λαβέτσι) ακόμα και με τον Καβάνι μόνο στην κορυφή, μπορεί να πάρει το διπλό (2.45 Interwetten). 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΠΕΣΚΑΡΑ - ΙΝΤΕΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -

ΠΕΣΚΑΡΑ: Η Πεσκάρα αναμένεται να έχει ένα από τα πιο γεμάτα γήπεδα στη φετινή Σέριε Α. Τόση είναι η λαχτάρα των οπαδών για την επιστροφή της ομάδας στη Σέριε Α μετά από 19 χρόνια. Η μεγάλη απώλεια για την Πεσκάρα ακούει στο όνομα Βεράτι, ένας πολύ ταλαντούχος 19χρονος (βασικός τα δύο τελευταία χρόνια), ο οποίος μεταγράφηκε στην ΠΣΖ για 11 εκατ. €. Στη Σαμπντόρια θα συνεχίσει ο χρησιμότατος χαφ Κονέ. Αποκτήθηκαν Περίν (Τ, Πάντοβα), Τερλίτσι (Α, Βαρέζε), Κρεσέντσι (Α, Μπάρι), Κόσιτς (Α, Ερυθρός Αστ./ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βάις (Μ, Εσπανιόλ/Μαν. Σίτι), Μπλάζι (Μ, Λέτσε), Κολούτσι (Μ, Τσεζένα), Μπιάρνασον (Μ, Σταντάρ Λ.), Αμπρουσκάτο (Ε, Βιτσένζα), Τσελίκ (Ε, Γκάις/Ρέιντζερς), Ραγκούσα (Ε, Ρετζίνα), Τζόνατας (Ε, Άλκμααρ/Μπρέσια). Εξίσου σημαντική η αποχώρηση του βετεράνου τεχνικού Ζέμαν, που θα συνεχίσει στη Ρόμα. Στο πιο δυνατό φιλικό που έδωσε, ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Λεβάντε. Στην πρώτη επίσημη της υποχρέωση επικράτησε της Κάρπι με 1-0 στον πρώτο γύρο του κυπέλλου. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Μπρόσκο, αμφίβολος ο δεξιός μπακ Κρεσέντσι.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΙΝΤΕΡ: Παρέμεινε ο Στραμακιόνι, που ανέλαβε για πρώτη φορά μεγάλη ομάδα και που είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, αλλά και που έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα και την οδήγησε στην έξοδο στο Γιουρόπα, αντικαθιστώντας τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος οδηγούσε την Ίντερ με μαθηματική ακρίβεια στη Σέριε Β. Ήρθαν οι Χαντάνοβιτς (Τα, Ουντινέζε), Περέιρα (Α, Πόρτο), Κασσάνο (Ε, Μίλαν – ανταλλαγή με τον Πατσίνι), Παλάσιο (Ε, Τζένοα). Έμεινε ο Γκουαρίν που αγωνίστηκε ελάχιστα στο δανεισμό του από την Πόρτο, για 11 εκατ. €. Δανεικός με οψιόν αγοράς θα αγωνιστεί ο Γκαργκάνο (Μ, Νάπολι), ο Μουντιγκάι (Μ, Μπολόνια) και Σιλβέστρε (Παλέρμο). Αποχώρησαν Καστάινος (Ε), Φαραόνι (Μ), Φορλάν (Ε), Λούσιο (Α). Επέστρεψε ο Μαριγκά που μπορεί να βοηθήσει. Ξεκίνησε νωρίς φέτος τα επίσημα ματς και αυτό είναι κάτι που δεν είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αγωνίστηκε στον 3ο γύρο του Γιουρόπα, αποκλείοντας τη Χάιντουκ Σπλιτ (3-0 εκτός, 0-2 εντός) και παραλίγο να πάθουν έμφραγμα οι οπαδοί της. Την Πέμπτη αντιμετώπισε τη Βασλούι στη Ρουμανία και με το 2-0 του αγώνα (Καμπιάσο 23’, Παλάσιο 73΄) είναι σχεδόν με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση. Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Χαντάνοβιτς που αγωνίστηκε βασικός στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά. Εκτός αμυντικός Κίβου, οι μέσοι Μαριγκά, Στάνκοβιτς, Μουντιγκάι, Ρικάρντο Αλβάρεζ, Όμπι και ο επιθετικός Παλάσιο.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μεγάλος ο ενθουσιασμός στην Πεσκάρα, αλλά σε σχέση με πέρυσι θα είναι αποδυναμωμένη και χωρίς τον «αρχιτέκτονα» Ζέμαν. Η Ίντερ έχει το υλικό να φύγει νικήτρια από το «Αντριάτικο». Διπλό στο 1.85 (Expekt)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΡΟΜΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-5-2
ΠΕΡΥΣΙ:
ΡΟΜΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ 2-2

ΡΟΜΑ: Ο Λουίς Ενρίκε δεν κατάφερε να υλοποιήσει το όραμα του στη Ρόμα και αποτέλεσε παρελθόν. Το ίδιο συνέβη και με πολλούς παίχτες. Αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε ο Τσέχος Ζέμαν (Νάπολι, Λάτσιο, Φενέρμπαχτσε), με περίπου 30 χρόνια εμπειρία στα ιταλικά γήπεδα, στη πλειοψηφία τους σαν κόουτς ομάδων χαμηλότερων κατηγοριών. Ξαναβρέθηκε στη Ρόμα για δύο χρόνια (’97-’99), ενώ χαρακτηριστικό του είναι η ανάδειξη ταλέντων όπως ο Τότι (Ρόμα), Νέστα (Λάτσιο), Μποζίνοφ και Βούτσινιτς (Λέτσε), Σκιλασί (Μεσίνα), Πέπε Σινιόρι (Φότζια), Κουτούζωφ (Αβελλίνο). Η Γουόλ Στριτ Τζέρναλ τον ονόμασε σε πρόσφατο άρθρο: «Ο Τζεντάι του ποδοσφαίρου». Ήρθαν Σβεντκάουσκας (Τ, Σούντουβα), Μαρκίνιος (Α, Κορίνθιανς), Πίρις (Α, Σάο Πάολο), Λεάντρο Καστάν (Α, Κορίνθιανς), Ντόντο (Α, Μπαΐα), Ταχτσίδης (Μ, Τζένοα, κόστισε 2.5 εκατ. €), Τζόναταν (Μ, Ιντερνασιονάλ), Μπούμπα (Μ, Ταργκού Μούρες), Φλορέντσι (Μ, Κροτόνε), Μπράντλεϊ (Ε, Κιέβο), Ντέστρο (Ε, Σιένα) Έφυγαν Πιλιασέλι, Κούρσι (Τ), Χάιντσε, Ρόσι, Χοσέ Άνχελ, Κασέτι, Σισίνιο (Α), Βέρε, Φάμπιο Σιμπλίσιο, Πιζάρο, Γκρέκο (Μ), Μπορίνι, Τζιαμάριο (Ε). Σε πέντε φιλικά πέτυχε ισάριθμες νίκες: 2-0 Τούρνου Σέβεριν (Ρουμανία), 2-1 Ραπίντ Βιέννης, 4-0 Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (Πολωνία), 2-1 Λίβερπουλ, 3-0 Άρης. Εκτός ο αμυντικός Ντόντο και οι μέσοι Ταχτσίδης και Γκουμπέρτι. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ντέστρο. Η Ρόμα δεν έχει κερδίσει σε πρεμιέρα τα τελευταία πέντε χρόνια.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΚΑΤΑΝΙΑ: Η Κατάνια φέτος κάνει νέα αρχή, με έναν τεχνικό που δεν έχει αναλάβει ξανά ομάδα στη Σέριε Α. Ο μοντέλα πέρυσι είχε στήσει ένα σύνολο που ευχαριστιόταν το παιχνίδι και κόντραρε όλους τους αντιπάλους, αλλά φέτος αυτή η φρεσκάδα έχει χαθεί. Ήρθαν Φριζόν (Τ, Βιτσένζα), Ρολίν (Α, Νασιονάλ), Σαλίφου (Μ, Φιορεντίνα), Κάστρο (Μ, Ράσινγκ Κλουμπ), Αντενούτσι (Ε, Τορίνο), Μοριμότο (Ε, Νοβάρα). Έφυγαν Κοσίτσκι (Τ), Ιμπαράτο (Α, Βιτσένζα), Καμπανιόλο (Τ), Μαρτίνιο (Μ), Μάξι Λόπεζ (Ε). Κέρδισε σε φιλικό 1-0 την Κιέβο, ενώ στον πρώτο γύρο του Κόπα Ιτάλια κέρδισε τη Σασουόλο, πάλι με 1-0. Εκτός ο αμυντικός Ποτέντσα και ο μέσος Ίσκο. Αήττητη στα τρία τελευταία με τη Ρόμα. Αμφίβολος ο αμυντικός Σπόλι.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρόμα άλλαξε πολλά στο έμψυχο δυναμικό και δε στοχεύει να χάσει και πάλι την έξοδο στην Ευρώπη. Η Κατάνια, όπως αναφέρουν στην Ιταλία, θα κινηθεί σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα από πέρυσι και δύσκολα να πάρει κάτι από το Ολίμπικο απόψε. Εξού και τόσα χαμηλά ο άσος (1.45 Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση