» » » » » » Preview Bundesliga: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga:  Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: 24-5-3

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην πρώτη δύσκολη έξοδό της στο πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο "Φέλτινς Αρίνα" με 2-0 επί της Σάλκε. Είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και παρά το 0-0 του πρώτου μέρους, βρήκε τις λύσεις  στην επανάληψη και πήρε τη νίκη. Μέχρι στιγμής η Μπάγερν είναι σαρωτική, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, πολύ δύσκολα κάποια ομάδα θα μπορέσει να την κοντράρει στην φετινή Bundesliga. Επιθετικά η ομάδα σκοράρει κατά... ρυπάς, αφού σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει πετύχει 14 γκολ, με τον Κροάτη φορ Μάτζουκιτς να καλύπτει απόλυτα το κενό του τραυματία Μάριο Γκόμεζ. Εκπληκτική παράδοση έχει η Μπάγερν τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, με 16 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 17 ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν σε ακόμα ένα ματς οι Κοτέντο, Γκόμεζ και Αλάμπα, αλλά πλέον η Μπάγερν έχει συνηθίσει να παίζει και χωρίς αυτούς.


ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 14-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-0


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Απογοητεύουν με την μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα οι "λύκοι", αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας την Γκρόϊτερ Φιρτ(1-1) και έτσι μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρούν μόλις μία νίκη. Σε ακόμα ένα ματς οι παίκτες της δεν είχαν σταθερή απόδοση, αφού θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί πολλά γκολ στο πρώτο μέρος, βάση ευκαιριών της αντιπάλου, αλλά στην επανάληψη, όπου ήταν κυρίαρχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Ο τεχνικός της ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, τόνισε πως θέλει χρόνο η ομάδα, αφού του γίνεται έντονη κριτική για τα μόλις δύο γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ντιέγκο έχει δώσει ποιότητα η αλήθεια στο παιχνίδι των "λύκων", λείπουν όμως οι παίκτες με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Λείπουν πολύ από την Βόλφσμπουργκ οι τραυματίες Χέλμες και Πιλαρ, που ακόμα δεν έχουν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο τους με την "πράσινη" φανέλα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε και σήμερα. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες θα βρίσκεται και ο Πόλακ.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 2-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: H Μπάγερν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση την δεδομένη στιγμή και πολύ δύσκολα θα χάσει κάποιον βαθμό σήμερα. Ωστόσο η απόδοση στον άσσο είναι πολύ χαμηλή για να την ποντάρομε και ως εκ τούτου θα πάμε με το 2-3 γκολ (2.00 Sportingbet), που έχει πολλές πιθανότητες.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση