betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Super League: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρόπο... απογοητευτικό, ενώ και στην πρεμιέρα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Μάριμπορ στην Σλοβενία. Σε ακόμα ένα ματς οι "πράσινοι" ήταν τραγικοί και οι γραμμές τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο έδειχναν πολύ μακρινές. Τόσο το αμυντικό, όσο και το επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα παραμένουν και μετά από τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Ζεσουάλδο Φερέϊρα, νιώθει την πίεση, αφού δεν βρίσκεται πλέον στο απυρόβλητο. Η σημερινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιβαδειάς, λόγω συναυλίας στο ΟΑΚΑ και οι "πράσινοι" αναζητούν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή της πρεμιέρας επί του Λεβαδειακού(στο ίδιο γήπεδο). Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα προσπαθεί με συνεχείς ανακατατάξεις στο βασικό σχήμα να αφυπνίσει τους παίκτες του, αλλά ακόμα δεν έχει δει σημάδια βελτίωσης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κατσουράνης θα μείνει εκτός, αφού είναι τιμωρημένος, ενώ και ο μέσος Σο είναι ανέτοιμος.



ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 2-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-1


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Έχασε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική, αφού σκόνταψε στα "Περιβόλια" με τον Πλατανιά Χανιών(0-0). Θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στην Κρήτη, αλλά σε γενικές γραμμές η απόδοσή του δεν ήταν τόσο καλή. Στηρίζεται πολύ στην δυνατή του αμυντική γραμμή, αλλά και στα τρεξίματα των χαφ του στο κέντρο, αλλά πονάει πολύ στην επίθεση. Δεν υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας ένας επιθετικός με το ένστικτο του σκόρερ και αυτό ίσως κοστίσει στην ομάδα. Ο τεχνικός του Ατρομήτου. Ντούσαν Μπάγεβιτς το τελευταίο διήμερο δούλεψε πολύ στις προπονήσεις με τα τελειώματα των φάσεων, αφού πραγματικά η ομάδα πονάει αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Στο σημερινό ματς οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία τους πρώτα ματς στο πρωτάθλημα έχουν ολοκληρωθεί με λιγότερα από τρία τέρματα (όπως και τα δυο του Γιουρόπα Λιγκ), αλλά και με No Goal. Αγωνιστικά ο Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 3-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να τον εμπιστευθείς, ειδικά με έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα στο ρόστερ του. Θεωρώ ότι η ισοπαλία (3.20 Bet365)θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο και αν προσέξει αμυντικά θα μπορέσει να την πάρει.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση