» » » » » » Πάμε στοίχημα Bundesliga: Πρώτη και άνετη η Μπάγερν

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Πάμε στοίχημα Bundesliga: Πρώτη και άνετη η Μπάγερν
21:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΟΝΑΧΟΥ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 43-26-20
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-1

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Βρήκε αντίσταση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ, αλλά η εκπληκτική φέτος Μπάγερν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το «μίνι» βαυαρικό ντέρμπι. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Μίλερ στο 40’, ενώ ο Γκόμεζ έκανε το 2-0 στο 63’, έχοντας περάσει ως αλλαγή 2 λεπτά νωρίτερα. Οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν την Τρίτη στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για το κύπελλο. Με 43 γκολ υπέρ και 6 μόλις παθητικό είναι λογικό να βρίσκεται πρώτη, με ασφάλεια 11 βαθμών από τη 2η Λεβερκούζεν. Μέχρι στιγμής μοιάζει να παίζει χωρίς αντίπαλο στο πρωτάθλημα (και δύσκολα να βρεθεί) . Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Μπαντστούμπερ (12 συμμ./1 ασίστ), που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς, ο αμυντικός μέσος Λουίζ Γκουστάβο (9 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμος και ο εξτρέμ Ρόμπεν (5 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 6-1-1
ΓΚΟΛ: 23-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Αήττητη για 4ο παιχνίδι έμεινε η Γκλάντμπαχ, που επικράτησε της Μάιντς εντός έδρας με 2-0. Μοιρασμένο το παιχνίδι, ακολούθησε και πάλι την τακτική άμυνα-αντεπίθεση και κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ελάχιστες καλές ευκαιρίες που δημιούργησε, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στην επανάληψη (Χάνκε 58’, Αράνγκο 63’), έχοντας μόλις 2 σουτ εντός εστίας! Ξανά στο κόλπο για την Ευρώπη, φτάνοντας την 6άδα στον ένα βαθμό, δεν μπορούμε, όμως να πάμε στοίχημα ότι θα τα καταφέρει στο τέλος. Under τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. Πέρυσι στο πρωτάθλημα η Μπορούσια πέτυχε νίκες και εντός και εκτός κόντρα στη Μπάγερν. Εκτός ο αμυντικός Ντάεμς (9 συμμ.)

ΕΚΤΟΣ: 2-4-2
ΓΚΟΛ: 10-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Δεν υφίσταται λόγος να κοντράρουμε τη Μπάγερν φέτος, πόσο μάλλον με τη Γκλάντμπαχ που δεν πείθει. Το μόνο που περιμένουμε σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι των Βαυαρών είναι τα πολλά γκολ (1.40 GoalBet). Και από μόνοι τους το βγάζουν, αλλά μπορεί να βοηθήσει και η Γκλάντμπαχ σε αυτό.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση