Προβλέψεις στοιχήματος: Ακάθεκτη η Μπαρτσελόνα
Σαραγόσα - Σεβίλλη: Τις περισσότερες εντός έδρας ήττες από κάθε άλλη ομάδα έχει η Σαραγόσα στο πρωτάθλημα (3-0-6). Με νέο προπονητή τον Ουνάι Έμερι από εδώ και στο εξής η Σεβίλλη.

Μπούρσασπορ - Φενερμπαχτσέ: Μια νίκη και μια ήττα στον όμιλο του κυπέλου η Μπούρσασπορ. Το απόλυτο των νικών έχει η Φενερμπαχτσέ στον θεσμό και μάλιστα με τέρματα 4-0. Δύσκολο στις πρόβλεψεις στοιχήματος.

Άντερλεχτ - Γάνδη: Πριν την διακοπή η Άντερλεχτ μετρούσε σε όλες τις διοργανώσεις αήττητο εννιά αγωνιστικών και 6/7 goal/goal.



Γκενκ - Βάρεγκεμ: Το 0-5 του πρώτου αγώνα υπέρ της Γκενκ δεν αφήνει αμφιβολία για το ποιος θα προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, όμως η Βάρεγκεμ φέτος είναι πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας (7-2-1).

Τσέλσι - Σαουθάμπτον: Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο είναι η Τσέλσι. Πάντως προέρχεται από την εμφατική εκτός έδρας νίκη επί της Στόουκ με 4-0. Εκεί που ήταν από τις πιο επιθετικές ομάδες η Σαουθάμπτον, πλέον μετρά οχτώ under στα εννιά τελευταία πρωταθλήματος.

Ρεν - Μονπελιέ: Νοκ-άουτ ημιτελικός του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Αρκετές απώλειες μπροστά στο κοινό της η Ρεν (5-1-4). Η Μονπελιέ μετράει φέτος 11/14 εκτός έδρας goal/goal.

Φιορεντίνα - Ρόμα: Μίνι ντεφορμάρισμα περνάει η ομάδα της Φιορεντίνα, καθώς μετά την ήττα από την Πεσκάρα, ακολούθησε και αυτή από την Ουντινέζε με 3-1. Δύο σερί ήττες και για την Ρόμα, που έχει εκτός έδρας απολογισμό στο Καμπιονάτο (5-0-6).


Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ: Με οδηγό την καλή φόρμα και έδρα στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα (10-0-1). Η Γουέστ Χαμ δυσκολεύεται να κερδίσει μακριά από το γήπεδο της (2-2-6) και κυρίως να σκοράρει (5 γκολ).

Μπαρτσελόνα - Μάλαγα: Η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με την ίδια ομάδα που κέρδισε εύκολα και μάλιστα εκτός έδρας με 3-1 στο πρωτάθλημα. Δύο επιθετικές ομάδες. Αναμένεται πολλά γκολ για τους παίκτες του στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση