» » » » » » Στοίχημα προβλέψεις Super League: Πρεμιέρα Φάμπρι στο πρωτάθλημα


Στοίχημα προβλέψεις Super League: Πρεμιέρα Φάμπρι στο πρωτάθλημα
15:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-4

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη την  περασμένη αγωνιστική στην Κρήτη, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά, σε μία αναμέτρηση που σπατάλησε  πολλές ευκαιρίες για να πετύχει  ένα δεύτερο γκολ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε, πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και θα μπορούσε αν ήταν πιο αποτελεσματικός να πάρει  και το τρίποντο. Χαμηλά κρατάει  του τόνους ο Χριστόπουλος που  τονίζει ξανά και ξανά πως πρώτος στόχος για την ομάδα του είναι  η παραμονή. Αυτή τη στιγμή η ομάδα  των Ιωαννίνων βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την ζώνη το πλέϊ-οφ και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Μεσοβδόμαδα έκανε άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Φωστήρα, του οποίου επικράτησε με 2-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Λιλα.


ENTΟΣ: 3-2-3
ΓΚΟΛ: 16-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Εβδομάδα εξελίξεων  ήταν η τελευταία στον Παναθηναϊκό, αφού η εντός έδρας ήττα της  περασμένης αγωνιστικής με 2-1 από  τον Λεβαδειακό, έφερε πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, υποβιβάστηκε και πάλι στην θέση που είχε στις ακαδημίες του συλλόγου και την θέση του πήρε ο Ισπανός Φάμπρι, που είναι λάτρης της αμυντικής τακτικής. Μεσοβδόμαδα ο Ισπανός έκανε και το ντεμπούτο του στον "πράσινο" πάγκο, αφού αντιμετώπισε τον Πλατανιά για το Κύπελλο και πήρε τη νίκη με 2-1, αν και η ομάδα στα τελευταία λεπτά κιντύνευσε ακόμα και με την ισοφάριση. Ο Παναθηναϊκός μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς και βρίσκεται στο -4 από την 5η θέση που οδηγούν στα πλέϊ οφ. Ζητούμενο σήμερα η επιστροφή στις επιτυχίες. Στα μεταγραφικά, όλοι περιμένουν την απάντηση του Τζιμπρίλ Σισέ, που έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Στο αγωνιστικό δεν υπολογίζεται ο Βύντρα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σπυρόπουλος και Ζέκα. Αποδεσμευτήκαν οι Μπουσόνγκ και Λέτο.

ΕΚΤΟΣ: 3-2-3
ΓΚΟΛ: 17-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Στοίχημα προβλέψεις: Σε καλή κατάσταση ο ΠΑΣ, που έχει καλύτερα αποτελέσματα μακριά από την έδρα του. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, που χρειάζεται άμεσα τους βαθμούς και σε τέτοιες αποδόσεις αξίζει να ρισκάρουμε τη νίκη του. Διπλό. (2.40, Mybet).


17:15 ΟΦΗ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-1-4

ΟΦΗ: Πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και δίκαια γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ξάνθη εκτός έδρας. Οι πολλές απουσίες που είχε η ομάδα της Κρήτης, της κόστισαν την βαριά ήττα. Οι Κρητικοί δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα της αναμέτρησης, ήταν ακίνδυνοι επιθετικά, ενώ αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον τεχνικός της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, που απέτυχε να κάνει θετικό ντεμπούτο. Κακό το σερί που τρέχει η ομάδα, αφού έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, αλλά τουλάχιστον βρίσκεται ακόμα στο +5 από την γραμμή του υποβιβασμού. Στα μεταγραφικά δεν αναμένεται αν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ αγνοείται η τύχη του Σίσιτς, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Μπούρμπος και Χαριτωνίδης, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Βερόν, Κουρδάκης και Γουναρίδης.

ΕΝΤΟΣ: 3-4-1
ΓΚΟΛ: 16-21
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

AΡΗΣ: Πολύ σημαντική νίκη για την προσπάθεια που κάνει να σωθεί την φετινή σεζόν, πέτυχε ο Άρης την περασμένη αγωνιστική με 2-1 επί τους Πανιωνίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Πρωταγωνιστής στην μεγάλη νίκη των "κιτρίνων" ήταν και πάλι ο Ισπανός Αγκάνθο, που μπήκε ανέτοιμος στο παιχνίδι και σκόραρε το καθοριστικό τέρμα για τους Θεσσαλονικείς. Βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα του Άρη, που με αυτό το τρίποντο έφτασε τους16 βαθμούς και απομακρύνθηκε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς σύμφωνα με τον τεχνικό του Άρη Αλκαράθ, που το έχει περάσει και στους παίκτες του ,ζητώντας αποτέλεσμα στο σημερινό ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Με αυτή τη νίκη ο Άρης έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί που ήθελε την ομάδα να μ ην έχει κερδίσει στα τελευταία έξι ματς. Καλή προϊστορία στην Κρήτη, όπου στις τρεις τελευταίες επισκέψεις έχει τρία διπλά και μάλιστα με το ίδιο σκορ(0-1). Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι Παπαστεριανός και Πουλίδο.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-4
ΓΚΟΛ: 14-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ντέρμπι παραμονής στην Κρήτη. Πολλές πιθανότητες έχει το χαμηλό under, αλλά θα προτιμήσω την ισοπαλία, που είναι πολύ πιθανή, αφού αμφότερες θα προσέξουν πολύ τα μετόπισθεν. Ισοπαλία. (3.20, BetShop).

17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-1-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Έδωσε συνέχεια στα άσχημα αποτελέσματα ο Πανιώνιος ,που ηττήθηκε με 2-1 την περασμένη αγωνιστική από τον Άρη και συμπλήρωσε τις επτά ήττες τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν έκανε τόσο άσχημη εμφάνιση, αλλά στάθηκε άτυχος όσο το σκορ ήταν στο 1-1, αφού είχε την ευκαιρία του νε τελειώσει το ματς. Πλέον η καρέκλα του νεαρού τεχνικού έχει αρχίζει να τρίζει για τα καλά και το σημερινό ματς είναι κομβικό τόσο για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, όσο και για τον ίδιο, αφού σε περίπτωση κακού αποτελέσματος θα δει την πόρτα της εξόδου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 21 βαθμούς και απέχει τρεις από την γραμμή των πλέϊ οφ και εννέα από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κούρος και Κουλουχέρης.

ΕΝΤΟΣ: 4-0-4
ΓΚΟΛ: 18-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν προσδοκούσε τίποτα παραπάνω από την ήττα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και δέχθηκε φυσιολογικά την ήττα με 3-0. Είχε πολλές απουσίες στην βασική της ενδεκάδα, αφού ο τεχνικός της διάλεξε αυτό το παιχνίδι για να εκτίσουν την τιμωρία τους οι παίκτες του και δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική. Κράτησε για 45 λεπτά το μηδέν στην άμυνά της, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα, που δέχθηκε πίεση και τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα των πρωταθλητών Ελλάδος. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από τέσσερα ματς, αλλά θεωρείται εντός προγράμματος και πλέον η προσοχή στρέφεται στο σημερινό ματς με τον Πανιώνιο. Η Βέροια έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μία ανάσα από τον πάτο της βαθμολογίας. Επιστρέφουν σήμερα οι Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Μπάργκαν και Καλί, ενώ αμφίβολοι συνεχίζουν να είναι οι Καφές Γεωργέας και Κόστλι.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-4
ΓΚΟΛ: 10-20
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κομβικό το ματς και για τις δύο και όπως φαίνεται  την αναμέτρηση θα πάρει η ομάδα που θα σκοράρει το πρώτο γκολ. Θεωρώ το No Goal την ιδανικότερη επιλογή.(1.65, BetShop).



19:30 ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-1-2

ΠΑΟΚ: Πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση μεσοβδόμαδα για το θεσμό του Κυπέλλου και ηττήθηκε με 2-0 από την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο". Πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού δυσκολεύει πολύ για τον "δικέφαλο" και ένας πιθανός αποκλεισμός θα είναι καταστροφικός, αφού είναι ο μοναδικός θεσμός που η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει κάποιο τίτλο. Στο πρωτάθλημα, χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοσή του κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να περάσει με το επιβλητικό μεν, αλλά πλασματικό δε 4-1 από την έδρα του Πανθρακικού, εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε για περισσότερο από ένα ημίχρονο. Διατήρησε με αυτό τον τρόπο την απόσταση των έξι βαθμών από τους τρίτους Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, αλλά πολύ δύσκολα θα πιάσει τον Ολυμπιακό, που είναι στο +8. Δύο απόντες σήμερα για τον Δώνη, αφού δεν υπολογίζει στους Κουμάλο και Φωτάκη.

ΕΝΤΟΣ: 6-1-0
ΓΚΟΛ: 25-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πήρε μία από τις πιο εύκολες νίκες την φετινή σεζόν την περασμένη αγωνιστική με 2-0 επί της Κέρκυρας και έκανε ποδαρικό με το δεξί στην νέα χρονιά. Επιτυχημένος ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου με την ομάδα του Περιστερίου, αφού είδε την ομάδα του να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, να δημιουργεί φάσεις και να μην κινδυνεύει, παρά ελάχιστα από την αντίπαλη ομάδα. Αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι που η ομάδα του Περιστερίου καταφέρνει να παραμείνει αήττητη και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο -6 από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά, με τον Αναστόπουλο να ετοιμάζει μία αμυντικογενή τακτική για την σημερινή αναμέτρηση. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Έλληνα κόουτς και θα δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα στον πρώτο γύρο. Δεν υπάρχουν απουσίες.

ΕΚΤΟΣ: 1-6-1
ΓΚΟΛ: 17-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

Στοίχημα προβλέψεις: Προβάδισμα λόγω έδρα έχει ο "δικέφαλος", αλλά ο "Αναστό" έχει τον τρόπο του να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Θα ρισκάρω στην ισοπαλία, που δεν θα χαλάσει και ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ. Ισοπαλία (3.30, Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση