» » » » » » Προγνωστικά: Με αλλαγές η Γιουνάιτεντ


Προγνωστικά: Με αλλαγές η Γιουνάιτεντ
ΟΦΗ - Πλατανιάς: Ο ΟΦΗ στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα του, όπου έχει (6-4-1). Αντιθέτως ο Πλατανιάς έχει μακριά από το γήπεδο του (1-2-8).

Κασίμπασα - Σίβασπορ: 7/11 goal/goal εντός έδρας η Κασίμπασα. Δύο σημαντικές νίκες με «Φενέρ» και Τραμπζονσπόρ, έφεραν την Σίβασπορ σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.


Σαν Πάουλι - Κολωνία: Την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος έχει η Σαν Πάουλι, με 19 γκολ σε 21 αναμετρήσεις. Από δύο σερί εκτός έδρας (0-0) προέρχεται η Κολωνία. Το under έρχεται πρώτο στα προγνωστικά.


Ντιζόν - Μονακό: Καλύτερη εντός έδρας ομάδα η Ντιζόν, καλύτερη εκτός έδρας η Μονακό στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Κρόουλι - Ντονκάστερ: Στο -12 από τις θέσεις των πλέι οφ η Κρόουλι. Η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην κατηγορία η Ντονκάστερ (10-3-2).

Σιένα - Λάτσιο: Αυξημένες οι πιθανότητες παραμονής πλέον για την Σιένα, μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Η Λάτσιο έχει την Πέμπτη τον επαναληπτικό του 3-3 με την Γκλάντμπαχ για το Europa League.

Μάντσεστερ Γ. - Ρέντινγκ: Μίνι rotation αναμένεται από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η Ρέντινγκ δεν έχει μυαλό για κύπελλο, ενώ και εκτός έδρας είναι τα μαύρα της τα χάλια.


Ρίο Άβε - Μπράγκα: Δυσκολεύεται εντός έδρας η Ρίο Άβε εντός έδρας (2-3-4). Στενεύουν τα περιθώρια για την Μπράγκα όσο αφορά την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Άρσεναλ Σαραντί - Ραφαέλα: Αβέβαιο αν θα μπορέσει να αντέξει πρωτάθλημα και Λιμπερταδόρες η Άρσεναλ Σαραντί. Η Ραφαέλα πήρε ανέλπιστα εύκολη νίκη επί της Ρασίνγκ Κλουμπ με 3-0, όμως εκτός έδρας δυσκολεύεται παραδοσιακά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση