Προγνωστικά στοιχήματος Super League: "Βορράς" vs "Νότος"
15:00 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΊΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-3-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις και δίκαια ηττήθηκε από τον Πανθρακικό με 3-0 την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας. Μπήκε πολύ χαλαρά στην αναμέτρηση και κανένας από τους παίκτες του δεν ξεχώρισε με την απόδοσή του. Με πολλά αμυντικά κενά, ειδικά στο β' μέρος, όπου δέχθηκε τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Απογοητευμένος από την εμφάνιση ο Γιώργος Παράσχος, που για πρώτη φορά, μετά από καιρό δεν μίλησε για τα πλέϊ οφ. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς που ο Λεβαδειακός δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη(0-1-2) και υποχώρησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα δείχνει κουρασμένη από τις συνεχείς αναμετρήσεις και έχει μπροστά της και την πρόκληση του Κυπέλλου και ίσως κληθεί να επιλέξει τον στόχο της. Εντός έδρας πάντως η ομάδα είναι αρκετά ανταγωνιστική και μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρείς ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο Χοσέμι.


ΕΝΤΟΣ: 4-3-3
ΓΚΟΛ:22-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κακός ήταν ο Ατρόμητος στο εντός έδρας ματς με την Βέροια, όπου το 0-0 ήρθε τελείως φυσιολογικά, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι Περιστεριώτες έδειξαν επηρεασμένοι από την τεράστια νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα απέναντι στην κλειστή άμυνα της Βέροιας. Προβληματισμένος για την εμφάνιση εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Νίκος Αναστόπουλος, που πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει δύο βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης και τρεις από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Θεωρείται δεδομένη η είσοδος στα πλέϊ οφ, αφού απέχει 8 βαθμούς από την 6η θέση και είναι βαθμολογικά άνετος. Μακριά από την έδρα του παίζει πάντα κλειστά και έχει ως στόχο να κρατήσει το μηδέν. Στις δέκα φετινές του εξόδους πάντως έχει πάρει επτά ισοπαλίες, ενώ έχει και μία νίκη και δύο ήττες. Το πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι, που θα ξεκινήσει βασικός και μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν παίκτης των Βοιωτών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψει ο Σκόνδρας, ενώ ακόμα περιμένουν την μπλε κάρτα του Μάντζιου.

ΕΚΤΟΣ: 1-7-2
ΓΚΟΛ: 22-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, με τον Ατρόμητο να παίζει και πάλι κλειστά και να στοχεύει στο ένα γκολ για να πάρει τη νίκη. Κουρασμένος ο Λεβαδειακός, που δεν πείθει στα τελευταία. 0-1 γκολ (2.45, GoalBet).






17:15 ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα από τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική ,κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και να μείνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Οι γηπεδούχοι είχαν παθητικό ρόλο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δεν πήραν ρίσκα στην επίθεση και κατάφεραν να πάρουν εύκολα το βαθμό της ισοπαλίας. Επιθετικά ήταν ακίνδυνοι, σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Πλέον η Βέροια έχει 20 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και είναι μόλις στο +1 από την γραμμή του υποβιβασμού. Αυτό πάντως ήταν το δεύτερο σερί ματς που καταφέρνει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, δείγμα της καλής δουλειάς που κάνει ο Καλαϊτζίδης από τότε που ανέλαβε. Μπαράζ μεταγραφών τις τελευταίες ημέρες για την Βέροια, που απέκτησε τους Ντομπρασίνοβιτς, Μπερτέν, Ρεάνο και Ισραέλ. Εντός έδρας φέτος έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψουν οι Καλί και Γεωργέας.

ΕΝΤΟΣ: 3-3-4
ΓΚΟΛ: 14-25
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι συνέβη και για τον Αστέρα, που ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Με αυτό το τρόπο έσπασε το εντός έδρας αήττητο για το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, που έχει πάντως σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Σπάθα. Αντιδράσεις τόσο από τον τεχνικό της ομάδας, όσο και από τον πρόεδρο, Δημήτρη Μπάκα, που ζήτησε να εξαιρεθεί από τους αγώνες της ομάδας του ο εν λόγω ρέφερι. Αυτή η ήττα σταμάτησε το θετικό σερί οκτώ αγώνων της ομάδας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και τον έριξε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.  Εκτός έδρας πάντως ο Αστέρας αποδυναμώνεται σε σχέση με τα εντός και μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σημαντικές οι απουσίες που θα έχει σήμερα, αφού θα λείψουν οι Περόνο, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Σανκαρέ και Κοντοές.

ΕΚΤΟΣ: 3-3-4
ΓΚΟΛ: 29-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σημαντικές απουσίες έχει ο Αστέρας, που θα ταξιδέψει στην Βέροια με στόχο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι όμως καίγονται για τους τρεις βαθμούς και ίσως να γίνει εδώ ένας συμβιβασμός. Ισοπαλία (3.10 BetShop).






17:15 ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ  ΑΠΌ ΤΟ 2003: 3-1-0

ΞΑΝΘΗ: Πέτυχε ακόμα μία τεράστια εκτός έδρας νίκη, αφού μετά το 0-1 επί του ΠΑΟΚ επικράτησε με το ίδιο σκορ την περασμένη αγωνιστική και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Σταθερή στην απόδοσή της, έδωσε μεγάλη έμφαση στην άμυνα, ενώ έχει και δικαίως παράπονα από τον διαιτητή Κάκο, που δεν της έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι και αποβολή στο κίπερ τους Παναθηναϊκού. Αυτή πάντως ήταν η τρίτη σερί νίκη για το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την 5η θέση. Κατάφερε επίσης να παραμείνει για τέταρτο σερί ματς η εστία του απαραβίαστη και έτσι διεύρυνε το αήττητο ρεκόρ του στα τέσσερα ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα οκτώ τελευταία ματς η Ξάνθη έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Εντός έδρας φέτος μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Εκτός σήμερα οι Κομεσίδης και Ντιέ.

ΕΝΤΟΣ: 5-3-2
ΓΚΟΛ: 18-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πραγματική τραγωδία ήταν ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, που ηττήθηκε με 3-0 από την Λεβάντε στο πρώτο ματς για τη φάση των "32" του Europa League και πλέον καλείται να κάνει ένα θαύμα στην ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη. Σε κακή βραδιά οι περισσότεροι παίκτες του, ενώ έχει και σοβαρά παράπονα και από την διαιτησία, για τα δύο πέναλτι που έδωσε στους Ισπανούς, αλλά και για την αποβολή του Αμπντούν. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη νίκη με 0-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, σε ένα ματς που όμως ήταν συνολικά καλύτερος και άξιζε τους τρεις βαθμούς, αν και είχε την εύνοια του Σπάθα. Βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Ο Μίτσελ δείχνει πως ακόμα μαθαίνει την ομάδα και σήμερα θα θελήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ήττας στην Ισπανία, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Μακριά από την έδρα τους οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εκτός αποστολής οι κακοί στην Ισπανία Φετφατζιδης και Χολέμπας, όπως και οι Ντιακιτέ, Πάντελιτς. Τραυματίες οι Πίνο, Φουστέρ και Κάρολ.

ΕΚΤΟΣ: 8-3-0
ΓΚΟΛ:45-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Όσο και αν έχει το μυαλό του στην ρεβάνς ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Διπλό (1.60, Mybet).






19:30 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-2-5

ΑΡΗΣ: Πραγματική απογοήτευση ήταν στον "τελικό" με τον Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική, όπου ηττήθηκε πανεύκολα από τους Κρητικούς με 2-0. Πολύ άσχημη εμφάνιση από τον Άρη, που δεν απείλησε καθόλου και κινδύνευσε να χάσει με ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας είναι έντονη και η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του υπηρεσιακού Γιάννη Μιχαλίτσιου δεδομένη. Η ομάδα πλέον βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Οι οργανωμένοι απαιτούν κανονικό προπονητή, με την Άκη Μάντζιο(πρώην της Κέρκυρας) να φαίνεται ότι έχει προβάδισμα. Συσπείρωση πάντως επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Άρη, που αναμένεται να γεμίσουν το "Κλεάνθης Βικελίδης" για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Εντός έδρας οι Θεσσαλονικείς έχουν τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Άρης παραμένει η μοναδική ομάδα στην Σούπερ Λιγκ, χωρίς εκτός έδρας νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Γιαννιώτας, ενώ τρέχουν να προλάβουν οι Τάτος, Παπαζαχαρίας και Μαργαρίτης.

ΕΝΤΟΣ: 3-6-2
ΓΚΟΛ: 19-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Από το κακό στο χειρότερο πάει η χρονιά για τον Παναθηναϊκό, που απέτυχε σε ακόμα ένα εντός έδρας ματς να πάρει τη νίκη ,αφού την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη με 1-0. Άργησαν αν ξυπνήσουν οι "πράσινοι", που πίεσαν μόνο στο τελευταίο τέταρτο και ενώ ήδη είχαν δεχθεί το γκολ. Πισωγύρισμα αυτή ή ήττα για τον Παναθηναϊκό, που έτρεχε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα. Πλέον βρίσκονται στο - 4 από την 5η θέση που οδηγεί στα πλέϊ οφ. Ο τεχνικός της ομάδας, Φάμπρι, τα έψαλλε εκ νέου στους παίκτες, που θεωρούν άδικες τις παρατηρήσεις του, με τις μεσοβδόμαδες προπονήσεις να γίνονται κάτω από μεγάλη πίεση και γκρίνια. Πάντως μακριά από την έδρα του ο Παναθηναϊκό της φετινή σεζόν παρουσιάζεται πολύ καλό και μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρείς ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει ο Τοτσέ. ενώ εκτός συνεχίζουν οι Χουχούμης, Φορναρόλι, Κουίνσι και Βελάσκες.

ΕΚΤΟΣ: 4-4-3
ΓΚΟΛ: 22-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Ακόμα ένας τελικός για τον Άρη, που δεν πείθει αγωνιστικά. Ο Παναθηναϊκός μοιάζει με καζάνι έτοιμο να εκραγεί. Αμφότερες οι ομάδες έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα9από 10 έκαστος) και θεωρώ και σήμερα ότι το Χ έχει τον πρώτο λόγο (3.10, GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση