» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Όσο βάλει κι' όσα φάει η Μπέτις


Προγνωστικά στοιχήματος: Όσο βάλει κι' όσα φάει η Μπέτις
Ελσίνκι - Μιλικόσκι: Δεύτερο παιχνίδι για την Ελσίνκι στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής με 2-0 επί της Χόνκα. Αήττητη στα δύο πρώτα παιχνίδια η Μιλικόσκι, με μια νίκη και μια ισοπαλία.

Ίντερ Τούρκου - Γιάρο: Απογοητευτική στην πρεμιέρα η Ίντερ Τούρκου, έχασε δίκαια από την Μιλικόσκι με 1-0. Αντιθέτως η Γιάρο κέρδισε 2-1 την Κουόπιο και έχει για άλλη μια χρονιά στόχο την παραμονή.


Μίντιλαντ - Άαλμποργκ: Τρεις σερί νίκες έχει κάνει στο πρωτάθλημα η Μίντιλαντ που ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις και πλέον βλέπει Ευρώπη. Αήττητη στα τελευταία τρία και η Άαλμποργκ.

Βαρντ Χάουγκεσουντ - Φρέντρικσταντ: Μια νίκη και μια ήττα για την Βαρντ Χάουγκεσουντ, που συνοδεύτηκαν με over. Δεν ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν η Φρέντρικσταντ (1-0-2).

Έρεμπρο - Βάρμπεργκς: Ξεκάθαρο φαβορί η Έρεμπρο. Τα τρία πρώτα παιχνίδια της Βάρμπεργκς έληξαν over.

Μπράγκε - Λιούνγκσκιλε: No goal και under εμφάνισε μέχρι στιγμής η Μπράγκε. Ένα γκολ σημείωσε μόλις στους αγώνες της η Λιούνγκσκιλε.

Γιόνσεπινγκ - Άνγκελχολμς: 3/3 over και 2/3 goal/goal για τη Γιόνσεπινγκ φέτος στα τρία πρώτα παιχνίδια. Αντιθέτως η Άνγκελχολμς έχει τρία σερί under.

Κότμπους - Καϊζερσλάουτερν: Δύο νίκες στα τελευταία 15 της ματς στο πρωτάθλημα έχει η Κότμπους, που έχει χάσει το... τρένο της ανόδου. Μεγαλύτερο κίνητρο για την Καϊζερσλάουτερν

Σεντάν - Μονακό: Και στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς της έχει σκοράρει η Σεντάν, ενώ αντίστοιχα η Μονακό πετυχαίνει γκολ σε οκτώ σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Άστον Βίλα - Σάντερλαντ: Η Άστον Βίλα δέχεται ανελλιπώς γκολ εδώ και 18 σερί ματς πρωταθλήματος. Η Σάντερλαντ σκόραρε και στα τρία ματς με τον Ντι Κάνιο στον πάγκο της. Το goal/goal έρχεται πρώτο στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μαρίτιμο - Μπενφίκα: Η Μαρίτιμο θεωρητικά ελπίζει ακόμη στην πρώτη πεντάδα. Η Μπενφίκα μπορεί να είναι ανίκητη στην Πορτογαλία, όμως ακολουθεί η ρεβάνς με την Φενερμπαχτσέ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο ματς.

Μπέτις - Λα Κορούνια: Εννιά γκολ έχει σκοράρει η Μπέτις στα τελευταία τρία παιχνίδια της, έχοντας δεχθεί παράλληλα επτά. Κακός ο εκτός έδρας απολογισμός της Λα Κορούνια που τρέχει 2-5-9, όμως θέλει βαθμούς.


Μπελγράνο - Ολ Μπόις: Η Μπελγράνο δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία της ματς, ενώ παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές. Τραγικές επιδόσεις εκτός έδρας η Ολ Μπόις.

Λανούς - Ραφαέλα: H Λανούς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας (6-4-0). Πάντως η Ραφαέλα έχει μόλις μια ήττα εκτός έδρας (1-3-1). 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση