» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεσπά στην Πεσκάρα η Γιουβέντους


Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεσπά στην Πεσκάρα η Γιουβέντους
Μπουγιουκσεχίρ - Καραμπούκσπορ: Δυο ομάδες που είναι λίγους βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Προσοχή στην επικίνδυνη εκτός έδρας Καραμπούκσπορ.

Ρέντινγκ - Σαουθάμπτον: Ίσως το τελευταίο της χαρτί για παραμονή παίζει η Ρέντινγκ υποδεχόμενη τη Σαουθάμπτον, με τον Άντκινς να έρχεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Όχι και τόσες καλές επιδόσεις μακριά από την έδρα τους οι «άγιοι» (2-5-8).

Καϊσέρισπορ - Ελαζίγκσπορ: Δύο σερί ήττες για την Καϊσέρισπορ και η Ευρώπη δείχνει να απομακρύνεται. Πέντε ματς αήττητη η Ελαζίγκσπορ, που την βοήθησαν να βγει εκτός τελευταίας τριάδας.



Βέρντερ Βρέμης - Σάλκε: Την χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα διαθέτει η Βέρντερ Βρέμης (52 γκολ παθητικό). Η Σάλκε έχει τα περισσότερα over στην κατηγορία και μετά τη χειμερινή διακοπή μετράει 9/10 στο πρωτάθλημα. Τα πονταρίσματα με τα γκολ θα προτιμηθούν στα προγνωστικά στοιχήματος.

Αϊντραχτ Φρ. - Μπάγερν Μ.: Τέταρτη στην βαθμολογία η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και πάντα δυνατή μπροστά στο κοινό της (7-3-3). Η Μπάγερν Μονάχου με νίκη κατακτά και μαθηματικό τον τίτλο, όμως ακολουθεί το ματς με την Γιουνέντους για το Champions League.

Γκλάντμπαχ - Γκροϊτερ Φιρτ: Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από το Νοέμβριο παραμένει εντός έδρας η Γκλάντμπαχ (5-4-0). Τη χειρότερη επίθεση (18-45 τα γκολ) η ουραγός Γκροϊτερ Φιρτ.

Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ: Πιθανό το ροτέισον για την Ντόρτμουντ ενόψει του επαναληπτικού με την Μάλαγα για το Champions League. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, η Άουγκσμπουργκ κέρδισε σε Βρέμη και Αμβούργο.

Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ: Στις εννιά τελευταίες φορές που η Λεβερκούζεν υποδέχτηκε την Βόλφσμπουργκ δεν ηττήθηκε και κέρδισε εφτά φορές (7-2-0). Ωστόσο οι «λύκοι» διαθέτουν τον τρίτο καλύτερο απολογισμό εκτός έδρας (6-2-5).

Στόουκ - Άστον Βίλα: Η ισοπαλία εμφανίστηκε στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας. Γιατί όχι ακόμη μία;

Νόριτς - Σουόνσι: Μόλις μια νίκη στα 10 τελευταία ματς έχει η Νόριτς. Τρεις σερί ήττες για την Σούνσι, που παρουσιάζεται αδιάφορη μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ: Πολύ δυνατή εντός έδρας (9-2-4), αλλά χωρίς στόχους η Γουέστ Μπρομ. Οχτώ αγωνιστικές με μόνο μία ήττα (6-1-1) η Άρσεναλ.

Σοσιεδάδ - Μάλαγα: Aήττητη για 11 διαδοχικές αγωνιστικές η φοβερή Σοσιεδάδ (6-5-0). Για την Μάλαγα ακολουθεί την Τρίτη ο επαναληπτικός με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία.

ΠΑΟΚ - Βέροια: Ο ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό έχει την καλύτερη επίθεση με (41-19) γκολ, ενώ έχει και την δεύτερη καλύτερη έδρα με ρεκόρ (10-2-1). Με απουσίες η Βέροια, η οποία ίσως να σκέφτεται το ματς με τον Πλατανιά που ακολουθεί.

Κέρκυρα - Λεβαδειακός: Μπορεί να είναι καταδικασμένη η Κέρκυρα βαθμολογικά, ωστόσο παλεύει όλα της τα παιχνίδια.

Ρεν - Παρί Σεν Ζερμέν: Ντεφορμέ τους δύο τελευταίους μήνες είναι η Ρεν, η οποία έχοντας απολογισμό (0-2-4) απομακρύνθηκε αρκετά από τις θέσεις της Ευρώπης. Η Παρί θα έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα για το Europa League.


Γιουβέντους - Πεσκάρα: Ο Δαυίδ με τον Γολιάθ. Μάλλον η Πεσκάρα θα πληρώσει τα... σπασμένα για την ήττα της Γιουβέντους από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Ρεάλ Μ. - Λεβάντε: 5/5 goal/goal έχει τον τελευταίο μήνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Από τρία σερί αμφίσκορα προέρχεται και η Λεβάντε στα εκτός έδρας ματς της.

Γαλατάσαραϊ - Μερσίν: Τα κομμάτια της από την ήττα με 3-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης θα θελήσει να μαζέψει η Γαλατάσαραϊ. Η Μερσίν ετοιμάζει βαλίτσες για την δεύτερη κατηγορία, καθώς απέχει από μια θέση παραμονής 11 ολόκληρους βαθμούς.

Αμβούργο - Φράιμπουργκ: Εξιλέωση μπροστά στο κοινό του ψάχνει το Αμβούργο μετά τη βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 9-2! Πάντα ζημιάρα η Φράιμπουργκ ειδικά εκτός έδρας (4-5-4).

Ατρόμητος - Άρης: Ο Ατρόμητος με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα την τέταρτη θέση και τα πλέι οφ. Σφίγγει ο κλοιός για τον Άρη, που θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει.

Φίτεσε - Μπρέντα: Έξι σερί νίκες για την φοβερή και τρομερή Φίτεσε, που παραμένει στο -3 από την κορυφή. Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται και η Μπρέντα, καθώς έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά την τελευταία πεντάδα αγώνων.

Τσβόλε - Βάαλβαϊκ: Η Τσβόλε κέρδισε και τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αντιθέτως η Βάαλβακ έχει να επιδείξει μόλις μια νίκη μακριά από το γήπεδο της (1-4-8).

Τβέντε - Ρόντα: Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι για την Τβέντε μετά το 1-1 με την Μπρέντα την προηγούμενη αγωνιστική. Πέντε over στα έξι τελευταία ματς εμφάνισε η Ρόντα.

Μπαστιά - Μπρεστ: Στους επτά βαθμούς αύξησε τη διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις η Μπαστιά, μετά τις δύο σερί νίκες. Σε ελεύθερη πτώση η Μπρεστ, έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία 10 παιχνίδια και ο υποβιβασμός πλησιάζει.

Μονπελιέ - Βαλενσιέν: Στο 9-4-2 ο εντός έδρας απολογισμός της Μονπελιέ. Goal/goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Βαλενσιέν.

Νανσί - Τρουά: Στο -4 από τις θέσεις παραμονής η Νανσί. 0-5-9 το φετινό εκτός έδρας ρεκόρ της Τρουά.

Σοσό - Αζαξιό: Είχε τέσσερις αγωνιστικές να κερδίσει η Σοσό και τα κατάφερε μάλιστα στο «Ζερλάν» κόντρα στη Λιόν με 2-1. Τα περισσότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια της Αζαξιό ήρθαν ισόπαλα, έχοντας βγάλει μόνο δύο διπλά (2-7-6).

Τουλούζ - Νις: Χωρίς ιδιαίτερους στόχους η Τουλούζ, αλλά με σερί έξι αγωνιστικών χωρίς ήττα (2-4-0). Η Νις έχει φτάσει τα 10 no goal στα 11 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Λα Κορούνια - Σαραγόσα: Στο κατάλληλο χρονικό σημείο δείχνει να αφυπνίζεται η Λα Κορούνια που για πρώτη φορά φέτος έκανε δύο συνεχόμενες νίκες. Η Σαραγόσα αντιθέτως παραμένει για 12 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-7).

Βίλεμ - Αϊντχόφεν: Την χειρότερη επίθεση αλλά και άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η ουραγός Βίλεμ με γκολ (25-61). Η Αϊντχόφεν υποπίπτει συνεχώς σε γκέλες και βλέπει τον Άγιαξ να βρίσκεται τρεις βαθμούς από πάνω.

Μπολόνια - Τορίνο: Με 36 και 35 βαθμούς Μπολόνια και Τορίνο αντίστοιχα βρίσκονται στο +10 και +9 από την παραμονή. Πιθανή η ισοπαλία στα προγνωστικά στοιχήματος.


Σπόρτινγκ Λ. - Μορεϊρένσε: Δύο σερί νίκες για την Σπόρτινγκ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για Ευρώπη. Τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη στα τελευταία της παιχνίδια η Μορεϊρένσε.

Μπαρτσελόνα - Μαγίορκα: Με πολλές απουσίες και το μυαλό της στη ρεβάνς με την Παρί την Τετάρτη, η Μπαρτσελόνα. Η Μαγιόρκα σκόραρε στα 11/13 παιχνίδια της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση