» » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Champions League: Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Champions League: Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν
21:45 MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σε ρυθμούς... προπόνησης η Μπαρτσελόνα πήρε εύκολα τη νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μαγιόρκα και έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην σημερινή αναμέτρησης. Κορυφαίοι για τους "μπλαουγκράνα" ήταν οι Φάμπρεγκας και Αλέξις Σάντσεθ, που έκαναν ότι ήθελαν στην αντίπαλη άμυνα. Η Μπαρτσελόνα μένει πλέον να κατακτήσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο στην Ισπανία, αλλά ο μεγάλος στόχος της σεζόν είναι το Champions League. Σήμερα καλείται να εκμεταλλευτεί το 2-2 στο πρώτο ματς στο Παρίσι και με την βοήθεια του κόσμου της να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού. Στο πρώτο ματς ένα τραγικό λάθος του Βαλντές στο τέλος της αναμέτρησης έφερε την ισοφάριση για την Παρί και έκανε τον σημερινό ημιτελικό πολύ πιο δύσκολο. Απών από το μεγάλο σημερινό ματς ίσως να είναι ο Λιονέλ Μέσι, που είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευτάει στιγμή, ενώ εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Μασεράνο και Πουγιόλ.



ΠΑΡΙΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Προέρχεται από την δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-0 στην έδρα της Ρεν την περασμένη αγωνιστική, όπου την διατηρεί την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Παριζιάνοι εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Λυών και απομακρύνθηκαν επτά βαθμούς και οδεύουν προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Γαλλία. Το μυαλό όμως πλέον όλων βρίσκεται στον σημερινό επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα. Οι ελπίδες για τους Γάλλους μπορεί να είναι μειωμένες, αλλά είναι υπαρκτές και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό. Ο Κάρλο Ανσελότι ξεκούρασε κάποιους βασικούς στο πρωτάθλημα, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο πιο φρέσκια γίνεται στο σημερινό δύσκολο ματς. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ιταλός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ματουιντί. Από τραυματισμό έρχονται οι Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα και Μότα, αλλά υπολογίζονται κανονικά.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ακλόνητο φαβορί για τη νίκη η Μπαρτσελόνα, που έδειξε και στο πρώτο ματς ότι είναι μια κλάση ανώτερη από την Παρί. Θεωρώ ότι ο άσσος σήμερα μπορεί να επιτευχθεί, ακόμα και από το πρώτο ημίχρονο. Άσσος ημίχρονο/Άσσος τελικό. (1.95 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση