» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Γιουβέντους

Πάμε στοίχημα Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Γιουβέντους
21:45 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ήταν εξαιρετική την περασμένη αγωνιστική όπου διέλυσε με το απίστευτο 9-2 το Αμβούργο για το εγχώριο πρωτάθλημα, προσθέτοντας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό της. Οι παίκτες του Γιου Χάϊνκες ήταν εξαιρετικοί τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, αφού ακόμα και τα δύο γκολ προήλθαν από την χαλάρωση που έφερε η μεγάλη διαφορά των γκολ. Πλέον ι Βαυαροί, βρίσκονται ι πολύ κοντά και στην μαθηματική κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Γερμανία, αλλά έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον προηγούμενο γύρο της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης, βρήκε απέναντί της την Άρσεναλ και κατάφερε να πάρει την πρόκριση με επιμέρους σκορ 3-3, εκμεταλλευόμενη τα τρία τέρματα που πέτυχε εκτός έδρας. Στο σημερινό ματς, το συγκρότημα του Γιου Χάϊνκες είναι το φαβορί και θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει σαφές προβάδισμα, εν' όψει του επαναληπτικού που θα ακολουθήσει στο Τορίνο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι μοναδικοί απόντες για τους Βαυαρούς θα είναι οι Τσάβι Μαρτίνεθ και Μπαντστούμπερ.



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ακόμα και με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την Ίντερ, στο Μιλάνο με 2-1. Καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης οι "μπιανκονέρι", που εκμεταλλεύτηκαν το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν και πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης, που τους έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του εγχώριου τίτλου στην Ιταλία. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο +9 από την δεύτερη Νάπολι και πολύ δύσκολα θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Η "Μεγάλη Κυρία" του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις της, τόσο στην Μπουντεσλίγα, όσο και στο προηγούμενο γύρο με την Σέλτικ, ότι είναι ικανή να φτάσει πολύ μακριά στην διοργάνωση, ενώ διατηρεί και πολύ καλή παράδοση κόντρα στις Γερμανικές ομάδες. Στόχος για την ομάδα του Κόντε είναι αρχικά να κρατήσουν χαμηλά τον δείκτη του σκορ, αλλά θέλουν να πετύχουν και το εκτός έδρας γκολ, που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν προβλήματα, αφού κανονικά υπολογίζεται και ο Τζιοβίνκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Τα χαμηλά ποσοστά στον άσσο, που έχει τον πρώτο λόγο σήμερα, μας αποθαρρύνουν, ενώ αδικούν και την φετινή Γιουβέντους, που είναι ικανή να σκοράρει στο Μόναχο. Goal/Goal. (1,75 ΒetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση