» » » » » » Στοίχημα Premier League: «Σφίγγουν» τα πράγματα για την ΚΠΡ

Στοίχημα Premier League: «Σφίγγουν» τα πράγματα για την ΚΠΡ
22:00 ΦΟΥΛΑΜ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 5-1-1
Α’ Γύρος: ΚΠΡ-ΦΟΥΛΑΜ

ΦΟΥΛΑΜ: Βρήκε κουρασμένη την Τόττεναμ που προερχόταν από υπερπροσπάθεια και 120’ λεπτά αγώνα δύο μέρες πριν και πήρε τη νίκη με γκολ του πρώην παίχτη των σπιρουνιών, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, στο 52’. Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις και για τις δύο πλευρές, ενώ μετά στο γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον πολύ καλό Σβάρτσερ, που είπε όχι όποτε χρειάστηκε. Η ομάδα του Γιόλ παρέμεινε αήττητη για 4η αγωνιστική (2-2-0) και βρίσκεται 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, διαφορά που θα θέλει να αυξήσει όσο μπορεί, αν θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες στη συνέχεια. Under τα 6 από τα 8 τελευταία για το πρωτάθλημα. 6 από τις 7 αναμετρήσεις της με την ΚΠΡ ήταν no goal, οι 5 under. Αμφίβολος ο μέσος Φράι (5 συμμ.), συνεχίζει εκτός ο αμυντικός μέσος Μαχαμαντού Ντιαρά (8 συμμ.).


Εντός: 6-3-5
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 2-2-1


ΚΠΡ: Στάθηκε πολύ άτυχη κόντρα στην Άστον Βίλλα και έφυγε με άδεια χέρια από το Βίλλα Παρκ, χάνοντας με 2-3. Είχε δοκάρι με τον Μποσίνγκουα στο 17’ και κατάφερε να πάρει δίκαια το προβάδισμα στο 23’ με τον Τζένας, αλλά στην πρώτη τους φάση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πιο μοιρασμένα, δέχτηκε δεύτερο στο 59’, απάντησε με τον Τάουνσεντ στο 73’, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τη τύχη με το μέρος τους και αφού πήραν εκ νέου προβάδισμα (81’), γλίτωσαν δύο φορές την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς να τη χωρίζουν από τη σωτηρία και για να έχει οποιαδήποτε ελπίδα να το κάνει πρέπει να χτυπήσει το σημερινό παιχνίδι. Η φετινή της νίκη στον πρώτο γύρο κόντρα στη Φούλαμ, ήταν η πρώτη της στις 7 αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (26). Εκτός ο αμυντικός Αρμάντ Τραορέ (20 συμμ.), ο μέσος Σαμπά Ντιακιτέ (13 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Τζόνσον (3 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Μπεν Χαΐμ (1 συμμ.).

Εκτός: 2-4-9
Γκολ: 15-26
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Η ΚΠΡ έχει πολύ καλό υλικό και πολλές φορές από τότε που ήρθε ο Ρέντναπ είχε την τύχη με το μέρος της στα εκτός έδρας. Έχει και μεγάλο κίνητρο, οπότε θα πάμε λογικά με το Χ2 (1.78 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση