» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ο χαμένος χάνεται στο Λονδίνο


Προγνωστικά στοιχήματος: Ο χαμένος χάνεται στο Λονδίνο
Άρσεναλ – Γουίγκαν: Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης για την Άρσεναλ θα είναι αποτυχία, καθώς η Τότεναμ προσπέρασε στους δύο βαθμούς. Η Γουίγκαν πανηγύρισε το κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -4 από θέση παραμονής και ενώ απομένουν δύο παιχνίδια.

Λίμερικ – Ντροχέντα: Πολύ καλό το ξεκίνημα της νεοφώτιστης Λίμερικ (4-5-3). Αντιθέτως η Ντροχέντα αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Σεντ Πάτρικς – Σάμροκ: Οι δύο ομάδες έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις οχτώ γκολ παθητικό. Πάντως η Σάμροκ απογοητεύει και θα ψάξει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά στοιχήματος.



Τρουά – Μπορντό: Ημιτελικός κυπέλλου και που είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Εκεί που ήταν ξεγραμμένη και με το έναμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία η Τρουά, πήρε δύο σερί νίκες και ίσως έχει περισσότερο το μυαλό της στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως η Μπορντό έχει το ενδιαφέρον της στραμμένο εδώ και καιρό στο κύπελλο, καθώς είναι ο μόνος δρόμος για έξοδο στην Ευρώπη.

Ρέντινγκ – Μάντσεστερ Σίτι: Η Ρέντινγκ έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, όμως δεν χάνει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε και το κύπελλο και στο πρωτάθλημα είναι παντελώς αδιάφορη.

Παλμέιρας – Τιχουάνα: Επαναληπτικός του 0-0 για το Λιμπερταδόρες. Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται περισσότερες επιθετικές προσπάθειες και ειδικά από την Παλμέιρας που πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο ματς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση