» » » » » » Πάμε στοίχημα Jupiler Pro League Βελγίου: Γκενκ - Άντερλεχτ


Πάμε στοίχημα Jupiler Pro League Βελγίου: Γκενκ - Άντερλεχτ
19:00 ΓΚΕΝΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 5ΕΤΙΑΣ: 1-1-5

ΓΚΕΝΚ: Δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Σερκλ Μπριζ, αλλά με τη νίκη της με 2-0 κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο και έρχεται σήμερα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την Σερκλ σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά κατάφεραν αν πετύχουν το 1-0 στο 85' και καθάρισαν το ματς με το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ευρεία εκτός έδρας νίκη της επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ με 4-0 και έφτασε τους 39 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα για τις Ευρωπαϊκές θέσεις. Πλέον βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση που έχει η σημερινή της αντίπαλος και σήμερα στοχεύει στους 3 βαθμούς που θα την φέρουν στην κορυφή. Η Γκενκ θέλει τουλάχιστον την 2η θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αφού στόχος της παραμένει να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν ο Λιμπόμπε.



ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Η Άντερλεχτ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα την περασμένη αγωνιστική, αφού κέρδισε εντός έδρας την Σταντάρ Λιέγης με 2-0. Στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκε στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά στην επανάληψη έδειξε πολύ μεγαλύτερη διάθεση και πήρε δίκαια τη νίκη με δύο γκολ του Ζιλό. Μοναδική παραφωνία για της Άντερλεχτ ο Γιοβάνοβιτς που κλότσησε ένα μπουκάλι νερό κατά την αποχώρησή του στο 59'. Οι φιλοξενούμενοι με 42 βαθμούς βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από Ζούλτε Βάρεγκεμ και Κλαμπ Μπριζ και στο +3 από την σημερινή της αντίπαλο. Μακριά από την έδρα της αποδυναμώνεται αισθητά και ειδικά στα τελευταία πέντε ματς δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πάντως στην έδρα της Γκενκ έχει πολύ καλή προϊστορία, αφού από το 1999 έχει ηττηθεί μόλις μία φορά(1-5-11). Αμφίβολος για την σημερινή αναμέτρηση ο Αρμεντέρος.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Άντερλεχτ σήμερα, ώστε να μην χάσει και να βάλει νέα εμπόδια στο δρόμο της. Διπλό draw no bet. (1.70 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση