» » » » » » Πάμε στοίχημα Premier League: Ρέντινγκ – Μάντσεστερ Σίτι


Πάμε στοίχημα Premier League: Ρέντινγκ – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Πολύ αργά αποφάσισε να αντιδράσει η Ρέντινγκ, που την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της Φούλαμ, αλλά αυτό δεν την βοηθάει καθόλου βαθμολογικά, αφού έχει ήδη υποβιβαστεί στη Τσάμπιονσιπ. Η Ρέντινγκ μετά από καιρό έπεισε με την εμφάνισή της και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθόλα καλύτερη της αντιπάλου της και πέτυχε τρία γκολ. Αυτή η νίκη σταμάτησε το αρνητικό σερί που έτρεχαν οι γηπεδούχοι, που τους ήθελαν να μην έχουν νικήσει στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές, μετρώντας οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες. Στο σημερινό ματς η Γουίγκαν θέλει να πάρει την νίκη μπροστά στους φιλάθλους της, ώστε να τους ευχαριστήσει για την στήριξή τους και να τελειώσει την σεζόν με όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Εντός έδρας έχει πετάξει πολλού βαθμούς φέτος και συνολικά μετράει τέσσερις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και έξι ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Ρόμπερτς.


ΕΝΤΟΣ: 4-8-6
ΓΚΟΛ: 31-67
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει την ήττα στον τελικό του Κυπέλου τα περασμένο Σάββατο από την Γουίγκαν με 1-0. Οι «πολίτες» αν και είχαν την κατοχή και τι σημαντικότερες ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ και τελικά δέχθηκαν το γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, που δεν τους επέτρεψε να αντιδράσουν. Πλέον η γκρίνια για το πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει γίνει ακόμα πιο έντονη και στο τέλος της περιόδου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, με τους διοικούντες να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Ιταλού. Στο πρωτάθλημα η Μάντσετερ Σίτι βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και εκεί θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Νόργουϊτς, σε μία συνολικά αποτυχημένη σεζόν για τον σύλλογο του Μάντσεστερ. Μοναδικό πρόβλημα για τον Μαντσίνι ο Σινκλέρ.

ΕΚΤΟΣ: 8-6-4
ΓΚΟΛ: 62-31
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Και οι δύο είναι απογοητευμένες από το τέλος της σεζόν και ίσως αυτό να επηρεάσει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι τα πιο λογικό εύρος γκολ (2-3) έχει καλές πιθανότητες. (2.30 GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση