» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Απογοητευμένος ο Αστέρας

Προγνωστικά στοιχήματος: Απογοητευμένος ο Αστέρας
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Ξεκούραστος και με καλή παράδοση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αρκάδες προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από τον χαμένο τελικό με τον Ολυμπιακό, έχοντας σημαντικές απουσίες.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Εννιά under και no goal στα 10 τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μετράει ο Ατρόμητος. Από πέντε συνεχόμενα προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Τα λίγα γκολ σε αυτή την αναμέτρηση θα είναι σε περίοπτη θέση στα προγνωστικά στοιχήματος.



Γκαϊς – Λιούνγκσκιλε: Μέτριο το ξεκίνημα της Γκαϊς στο πρωτάθλημα (2-1-2), που έχει ωστόσο δυνατότητες. Βελτιώθηκε με δύο σερί νίκες η Λιούνγκσκιλε.

Μπενφίκα – Τσέλσι: Ο μεγάλος τελικός του Europa League που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ. Πλήρης η απογοήτευση στις τάξεις της Μπενφίκα με τον διαφαινόμενο χαμό του πρωταθλήματος από την Πόρτο. Σε επίπεδο Europa League οι Πορτογάλοι έχουν τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία και η Τσέλσι 5/5.

Αλόα – Ντανφέρμλιν: Έστω και δύσκολα η Αλόα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρέχιν και πλέον με αντίπαλο την Ντανφέρμλιν θα διεκδίκηση την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται για την παραμονή τους, αλλά εκτός έδρας έχουν συχνά προβλήματα.

Ιστ Φάιφ – Πίτερχεντ: Η Ιστ Φάιφ απέκλεισε την Μπέργουικ στην διαδικασία της παράτασης και θα «κουβαλά» κούραση. Η Πίτερχεντ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, βγάζοντας νοκ άουτ με δύο νίκες την Κουίνς Παρκ.

Βελέζ – Νιούελς Ολντ Μπόις: Προβάδισμα για πρόκριση έχει ξεκάθαρα η Βελέζ μετά το 1-0 εκτός έδρας. Εξάλλου δίνει τεράστια σημασία στον θεσμό και αφήνει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα. Εκεί που προπορεύεται η σημερινή της αντίπαλο, που βάσει όμως του σκορ στο πρώτο ματς, δύσκολα να προχωρήσει εξίσου θετικά και στο Λιμπερταδόρες.

Κορίνθιανς – Μπόκα Τζ.: Η Κορίνθιανς καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα, όμως έχει τρομερές οι επιδόσεις εντός έδρας στο Λιμπερταδόρες όπου μετράει 13/15 νίκες (13-2-0) από τον Φλεβάρη του 2010. Η Μπόκα Τζούνιορς συμπλήρωσε 12 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ρίχνοντας αποκλειστικά το βάρος της στο Λιμπερταδόρες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση