» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Play-off Super League: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Play-off Super League: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
19:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Να πάρει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στα πλέϊ οφ θέλει ο Ατρόμητος, που ξεκίνησε αρκετά καλά την φετινή σεζόν, που δεν συνεχίστηκε ανάλογα, με αποτέλεσμα τα πολλά σκαμπανεβάσματα να επηρεάζουν την ομάδα και στην βαθμολογία. Τελικά οι Περιστεριώτες κατάφεραν αν τερματίσουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, επικρατώντας την τελευταία αγωνιστική επί της ΑΕΚ με 1-0. Ο Γιώργος Παράσχος ζήτηση από τους παίκτες του τη νίκη στο σημερινό ματς, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει θετικά και να μην απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή. Να θυμίσουμε ότι ο Ατρόμητος ξεκινάει με μηδέν βαθμός μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννενα, με τον ΠΑΟΚ να έχει τέσσερις και τον Αστέρα Τρίπολης δύο βαθμούς. Στο ματς του πρωταθλήματος στο Περιστέρι, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 1-0, χάρη σε γκολ του Λαζαρίδη. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας έβαλε την τιμή των εισιτηρίων στα 10 ευρώ, ώστε να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.



ΠΑΟΚ: Ο «δικέφαλος» του Βορρά μετά την αποτυχία του να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος, όπου στοχεύει στην πρώτη θέση, ώστε να μπορέσει να πάρει αυτός το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ο Γιώργος Δώνης αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, αφού η κόντρα του με τους οργανωμένους, αλλά και η απώλεια του Κυπέλλου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Σαββίδη. Στον πάγκο μέχρι νεοτέρας θα κάτσει ο Γιώργος Γεωργιάδης, που θα παραμείνει και μετά το τέλος στον σύλλογο, αλλά από άλλο πόστο. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννενα και σήμερα στοχεύει στην κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον απογειώσουν στην βαθμολογία των πλέι οφ, αφού ξεκινάει το μίνι πρωτάθλημα με τους περισσότερους βαθμούς(4). Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία επιστρέφουν οι Βούκιτς και Σταφυλίδης, όπως και ο Σίλντενφελντ ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Κατσικάς και ο Κωνσταντινίδης.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Τη νίκη θα επιδιώξουν και οι δύο ομάδες, αλλά επειδή είναι ακόμα πολύ νωρίς, περιμένω το ματς να είναι κλειστό με λίγες φάσεις. Τον πρώτο λόγο έχει το under. (1.55 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση