» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Premier League: Άρσεναλ – Γουίγκαν


Προγνωστικά στοίχημα Premier League: Άρσεναλ – Γουίγκαν
21:45 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της την περασμένη αγωνιστική η Άρσεναλ, αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την ήδη υποβιβασμένη ΚΠΡ. Το νικητήριο γκολ για τους «κανονιέρηδες» πέτυχε μόλις στο πρώτο λεπτό ο Θίο Γουόλκοτ, με το σκορ να παραμένει το ίδιο μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. Αρκετές ευκαιρίες έχασε το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ, που συμπλήρωσε τα οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, στα οποία μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την Τότεναμ και έχει την ευκαιρία εφόσον κερδίσει σήμερα να την ξεπεράσει στην βαθμολογία και να έχει αυτή το πάνω χέρι στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική, όπου δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Νιούκαστλ. Οι Λονδρέζοι καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους σε ακόμα ένα ματς, ώστε να έχουν προβάδισμα για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ζιρού, Φαμπιάνσκι και Ντιαμπί.


ΕΝΤΟΣ: 10-5-3
ΓΚΟΛ: 67-36
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0


ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Το μεθύσι για την κατάκτηση του Κυπέλλου ακόμα δεν έχει τελειώσει για την Γουίγκαν, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό με την Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το τρόπαιο, επικρατώντας με 1-0. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Γουότσον στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους «πολίτες». Άπαντες πανηγύρισαν αυτήν την τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο, που η πορεία όμως στο πρωτάθλημα προβληματίζει ιδιαίτερα, αφού η ομάδα βρίσκεται εντός της γραμμής του υποβιβασμού και παλεύει για την σωτηρία της. Την περασμένη αγωνιστική αυτοκτόνησε με αντίπαλο του Σουόνσι εντός έδρας, αφού αν και προηγήθηκε δύο φορές, ηττήθηκε τελικά με 2-3. Αυτό έχει φέρει την Γουίγκαν μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού και απέχει τέσσερις βαθμούς από την Σάντερλαντ. Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι σήμερα θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ώστε την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει εντός έδρας στον… τελικό με την Άστον Βίλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάζουν οι Ραμίς, Κρουζάτ και Φιγκερόα.

ΕΚΤΟΣ: 5-3-10
ΓΚΟΛ: 44-67
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοίχημα: Αναγκασμένη να κυνηγήσει αποτέλεσμα είναι η Γουίγκαν και αυτό σημαίνει ότι δεν θα κλειστεί στο «Emirates». Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στην επίτευξη τουλάχιστον εντός γκολ. Goal/Goal. (1.55 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση