» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Τελικός Europa League: Μπενφίκα – Τσέλσι


Προβλέψεις στοιχήματος Τελικός Europa League: Μπενφίκα – Τσέλσι
21:45 ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΤΣΕΛΣΙ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ : Τεράστια ευκαιρία να τσεκάρει τον φετινό τίτλο έχασε η Μπενφίκα, που ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι από την Πόρτο την περασμένη αγωνιστική με 2-1 και πέρασε 2η στην βαθμολογία. Οι «αετοί» κρατούσαν την ισοπαλία μέχρι και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ,που δέχθηκαν τελικά το μοιραίο γκολ, που τους έριξε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Πλέον βρίσκεται στο -1 από τους «δράκους», με μία αγωνιστική να παραμένει μέχρι το φινάλε της σεζόν στην Πορτογαλία. Πλέον όμως η Μπενφίκα στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στον μεγάλο τελικό με την Τσέλσι, όπου μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης πέταξε εκτός της Φενερμπαχτσέ, με την εντός έδρας νίκη με 3-1 στο δεύτερο παιχνίδι. Οι Πορτογάλοι θέλουν να γράψουν ιστορία σήμερα στο Άμστερνταμ. Καλείται να εκμεταλλευτεί την επιθετική της γραμμή που βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα την φετινή σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο μέσος Μάρτινς.



ΤΣΕΛΣΙ : Οι Λονδρέζοι πήραν τη νίκη που χρειάζονταν την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας της Άστον Βίλα και τσέκαραν το τρίτο εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης περιόδου. Οι «μπλε», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, και βρέθηκαν α παίζουν ακόμα και με δέκα παίκτες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Φρανκ Λάμπαρντ όμως δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα και με δύο προσωπικά του γκολ, έκανε την ανατροπή για την Τσέλσι, που προσανατολίζεται στον τελικό του Europa League, που είναι και ο μεγαλύτερός της στόχος για φέτος. Η Τσέλσι μετά την περσινή κατάκτηση του Champions League, θέλει να φτάσει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης. Οι Λονδρέζοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης που βρήκε απέναντί της την Βασιλεία, της οποίας επικράτησε με συνολικό σκορ5-2. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ράφα Μπενίτεθ θα στερηθεί μόνο τις υπηρεσίες του νεαρού Μπερνάντ.

Προβλέψεις στοιχήματος : Δύσκολο ματς, με την Τσέλσι να έχει λόγο εμπειρίας ένα μικρό προβάδισμα. Η Μπεφίκα όμως παραμένει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα και περιμένουμε να βάλουν δύσκολα στους «μπλε», τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Ισοπαλία στο ημίχρονο. (2.30 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση