» » » » Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga II: Κολωνία - Χέρτα Βερολίνου


Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga II: Κολωνία - Χέρτα Βερολίνου
14:30 ΚΟΛΩΝΙΑ- ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-0-3

ΚΟΛΩΝΙΑ: Συνέχισε το σερί των άσχημων εμφανίσεων και την περασμένη αγωνιστική δεν γλίτωσε την ήττα με 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόχουμ. Αν και στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί, στο δεύτερο οπισθοχώρησε, έμεινε από δυνάμεις και τελικά δέχθηκε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος. Με αυτό τον τρόπο μειώθηκαν αρκετά οι πιθανότητες ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, αφού βρίσκεται ήδη στο -4 από την 3η Καϊζερσλάουτερν, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Σήμερα θέλει τη νίκη επί της πρωτοπόρου Χέρτα, όπως και την τελευταία αγωνιστική στο Ίνγκολσταντ, ενώ παράλληλα θέλει να χάσει βαθμούς η Καϊζερσλάουτερν είτε στο Ρέγκερσμπουργκ, είτε την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σαν Πάουλι, μήπως και την φτάσει. Δείχνει κουρασμένη στα τελευταία παιχνίδια η Κολωνία που δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τις συνθήκες πίεσης που δημιουργούνται στην άμυνά της. Εντός έδρας πάντως είναι πολύ δυνατή και φέτος μετράει οκτώ νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. σήμερα.



ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Με τη νίκη της με 3-2 επί της Άουε την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας κατέκτησε μαθηματικά και τον τίτλο στην β' κατηγορία και ετοιμάζει πλέον τις βαλίτσες της, που θα την βρουν του χρόνου κι πάλι στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική και πήρε προβάδισμα με 3-0, αλλά δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη από την Άουε έδωσε χαρακτήρα αγχωτικής νίκης για την Χέρτα, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 72 βαθμούς. Με αυτή τη νίκη διεύρυνε το αήττητο σερί της στα οκτώ παιχνίδια και πλέον οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχουν τελείως διαδικαστικό χαρακτήρα για την ίδια. Εκτός έδρας η Χέρτα έχει την καλύτερη συγκομιδή απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίες και έχει ρεκόρ 9-5-2. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τιμωρημένοι οι Ρόνι και Πέκαρικ, ενώ εκτός αναμένεται να είναι και ο Κλούγκε.

Προγνωστικά στοίχημα: Οι γηπεδούχοι έχουν το βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και η Χέρτα δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ακόμα και ας είναι αδιάφορη. Προβλέπω ανοιχτό παιχνίδι, με το over να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες (1,70 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση