» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Eredivisie: Ρόντα - Χέρενφεν


Προβλέψεις στοιχήματος Eredivisie: Ρόντα - Χέρενφεν
15:30 ΡΟΝΤΑ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 5-2-3

ΡΟΝΤΑ: Είναι η απόλυτη υπεύθυνη της ήττας την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Μπρέντα με 5-3 και πλέον έσβησαν και μαθηματικά οι πιθανότητες να αποφύγει τα μπαράζ με ομάδες από την Β' κατηγορία, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μέχρι και το 50' είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση και είχε φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 1-3, στην συνέχεια όμως υπέστη ολοκληρωτική καθίζηση και τελικά κατάφερε να δεχθεί τέσσερα γκολ. Στην σημερινή τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ουσιαστικά αδιάφορη και βλέπει το σημερινό ματς ως μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, εν όψει των μπαράζ που θα ακολουθούσουν. Οι οπαδοί μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής περίμεναν τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο και ζήτησαν εξηγήσεις, ενώ δεν έλειψαν και κάποια έκτροπα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Μπίμπανς, ενώ επιστρέφει κανονικά ο Ταμάτα.



ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Τάσεις... αυτοκτονία φαίνεται να έχει πιάσει την Χέρενφεν τις τελευταίες αγωνιστικές, αφού μετά την βαριά ήττα εντός έδρας από την Αλκμαάρ(0-4), ακολούθησε ακόμα μία εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική με 4-2 από την Ουτρέχτη. Αμυντικά ασταθής σε ακόμα ένα ματς, ενώ επιθετικά είχε ευκαιρίες να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα. Πλέον κινδυνεύει να χάσει το εισιτήριο της για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και σήμερα χρειάζεται καθαρή νίκη επί της Ρόντα. Σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θέλει νίκη της Ντε Χάαγκ στην αναμέτρηση με την Ζσβόλε, ενώ σε περίπτωση που ηττηθεί δεν θέλει νίκη των Ντε Χααγκ και Αλκμαάρ. Απόλυτα ο προπονητής της Χέρενφεν, που ζήτησε το τρίποντο από τους παίκτες το, ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Μακριά από την έδρα της πάντως η ομάδα αποδυναμώνεται αισθητά και συνολικά μετράει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Εκτός οι Τζούρισιτς, Ντε Ρίντερ και Κουμ.

Προβλέψεις στοιχήματος: Αδιάφορη βαθμολογικά η Ρόντα, που ετοιμάζεται για τα μπαράζ. Νίκη βάλσαμο θέλουν οι φιλοξενούμενοι και έχουν την δυνατότητα να την πάρουν , αν εμφανιστούν σοβαροί. Διπλό (2.00 BetShop)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση