» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Play-off Super League: ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρας Τρίπολης


Προγνωστικά στοίχημα Play-off Super League: ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρας Τρίπολης
17:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Κατάφεραν κάτι πολύ μεγάλο την φετινή σεζόν οι παίκτες του ΠΑΣ, που τερμάτισαν στην 5η θέση της βαθμολογίας στην κανονική κατάταξη του πρωταθλήματος και πλέον μέσω του θεσμού των πλέι οφ θα παλέψουν για ότι καλύτερο προκειμένου να αγωνιστούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Όσον αφορά την αδειοδότηση η ΠΑΕ δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού δεν έχουν συγκεντρωθεί όλα τα χρήματα που απαιτούνται για να πάρει την άδεια της UEFA. Σε περίπτωση που ο ΠΑΣ δεν καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση, τότε την θέση του θα πάρει ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε στο μπαράζ της 6ης θέσης της Ξάνθης με 3-0. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ο ΠΑΣ ήταν βαθμολογικά άνετος και πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση στην «Τούμπα», όπου γνώρισε την ήττα με 2-0. Σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, που θα έχει πολύ κόσμο, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί, για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο μίνι-πρωτάθλημα. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η αποστολή για τον Γιάννη Χριστόπουλο.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έχει κάθε λόγο να φωνάζει για την ήττα του στον τελικό του Κυπέλου από τον Ολυμπιακό με 3-1, αφού οι διαιτητικές αποφάσεις κατά την διάρκεια της αναμέτρησης έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν νωρίς, αν και μπήκαν μουδιασμένα στα πρώτα λεπτά, αλλά στην συνέχεια ισοφαρίστηκαν. Ο διαιτητής του αρνήθηκε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Μανιάτη και το ματς τελικά πήγε στην παράταση, όπου ο Τζιμπούρ με δική του γκολ έδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», ενώ με ανύπαρκτο πέναλτι έγινε το 3-1. Σίγουρα η απώλεια του Κυπέλλου απογοήτευσε τους Αρκάδες, που θέλουν να δώσου απαντήσεις μέσω των πλέϊ οφ και να καταφέρουν να πάρουν την πρώτη θέση, που θα τους δώσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Μακριά από την έδρα του ο Αστέρας πήρε πολύτιμες νίκες στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και σήμερα στοχεύει στη νίκη ,ώστε να φτάσει τους πέντε βαθμούς στην βαθμολογία του μίνι-πρωταθλήματος. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος άφησε τα σημάδια του στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σάκης Τσιώλης είδε βασικούς παίκτες να τραυματίζονται αλλά και να δέχονται τιμωρίες ενόψει των πλέι-οφ. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Πιπίνης τραυματίστηκε και θα απουσιάσει από όλα τα ματς των πλέι-οφ, ενώ ο Μπαρτολίνι ο οποίος είχε ξεκινήσει από το πάγκο στο τελικό δεν πρόλαβε να είναι απόλυτα έτοιμος κι έμεινε εκτός. Ο τεχνικός του Αστέρα δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Εμάνουελ Περόνε ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα το Σάββατο.

Προγνωστικά στοίχημα: Καλύτερη ομάδα ο Αστέρας από τον ΠΑΣ και έχει δείξει ότι δεν κολλάει στα εκτός έδρας. Περιμένω τους Αρκάδες να ξεκινήσουν με νίκη στα πλέι οφ. Διπλό (2.35 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση