» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Serie B: Θρίλερ στην τελευταία αγωνιστική


Προβλέψεις στοίχημα Serie B: Θρίλερ στην τελευταία αγωνιστική
17:30 ΒΕΡΟΝΑ - ΕΜΠΟΛΙ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-1-1

ΒΕΡΟΝΑ: Δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, αφού την περασμένη αγωνιστική πήρε την τέταρτη διαδοχική της νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί την Γιούβε Στάμπια. Σκόραρε από νωρίς το πρώτο γκολ και έδιωξε το άγχος και στην συνέχεια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την απευθείας άνοδο, αφού βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από την πρωτοπόρο Σασσουόλο και στο +1 από την Λιβόρνο, που παίζει με την πρωτοπόρο στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακόμα και με ισοπαλία στην σημερινή αναμέτρηση θα καταφέρει να πάρει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, ενώ σε περίπτωση ήττα και νίκης της Λιβόρνο θα χρειαστεί τα μπαράζ για να τα καταφέρει. Το "Μπεγκόντι" πάντως σήμερα θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος θα θελήσει να σπρώξει τους παίκτες στην πολυπόθητη νίκη, που ίσως της δώσει ακόμα και το πρωτάθλημα, εκτός από την άνοδο στην Serie A, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Εκτός σήμερα ο Φεράρι.


ΕΝΤΟΣ: 13-5-2
ΓΚΟΛ: 67-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΕΜΠΟΛΙ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της κατάφερε να επικρατήσει της Τσιταντέλα εντός έδρας με 1-0 την περασμένη αγωνιστική και πήρε την πέμπτη νίκη της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Αγχωμένη από το πρώτο λεπτό, αφού το γρήγορο γκολ που έψαχνε δεν ήρθε και αυτό επηρέασε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 58' και κράτησε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης μέχρι το τέλος. Η Έμπολι θα διεκδικήσει την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του Ιταλικού πρωταθλήματος μέσω του θεσμού των μπαράζ, αφού βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 71 βαθμούς. Για να σιγουρέψει την διαδικασία των πλέϊ οφ θα χρειαστεί να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία σήμερα, αν και αυτό εξαρτάται και από άλλα αποτελέσματα. Μακριά από την έδρα της φέτος ήταν πολύ καλή, αφού παίζει συχνά με αντεπιθέσεις και συνολικά μετράει έντεκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Πρατάλι και Λορίνι.
                                                                                                                                                    
ΕΚΤΟΣ: 11-5-4
ΓΚΟΛ: 69-51
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

Προβλέψεις στοίχημα: Μία ισοπαλία εξασφαλίζει και τις δύο ομάδες και όπως είναι λογικό το ματς ίσως γύρει τελικά προς το Χ. Αυτό όμως το γνωρίζουν και οι μπουκ, που τοποθετούν το Χ μόλις στο 1,25. NoBet.



17:30 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΛΙΒΟΡΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-1

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Σε άσχημη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Σασσουόλο, αφού απέτυχε σε τρίτο σερί ματς να πάρει τη νίκη που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Serie A. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Λαντσιάνο και πλέον μία φαινομενικά εύκολη άνοδος θα παιχτεί σε 90 λεπτά στον...τελικό με την Λιβόρνο. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς κατάφερε να αντιδράσει, γύρισε το ματς, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Πιο κλειστό το δεύτερο μέρος και από τις δύο πλευρές, που δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Η Σασουόλο μετράει τέσσερις ισοπαλίες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και ενώ δεν είχε χάσει την επαφή της με την κορυφή από την πρώτη αγωνιστική, κινδυνεύει πλέον να χάσει και την απευθείας άνοδο. Το κλίμα πλέον στην ομάδα δεν είναι καλό, αλλά άπαντες είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Την καλύτερη συγκομιδή απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίας έχει η Σασσουόλο, που μετράει 13 νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Πολλά και τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού σίγουρα δεν παίζουν οι Μπιάνκο, Γκατσόλα, Μπιάνκι, Τροϊανιέλο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λαβερόνε, Πομίνι και Μπερνάντι.

ΕΝΤΟΣ: 13-6-1
ΓΚΟΛ: 77-40
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0

ΛΙΒΟΡΝΟ: Καταιγιστική την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μπρέσια, την οποία κέρδισε άνετα με 3-0, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες γι' ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Η εμφατική νίκη της περασμένης αγωνιστικής δεν άλλαξε τις επιδιώξεις της(απευθείας άνοδος) και σίγουρα άπαντες χτυπούν το κεφάλι τους για την ισοπαλία στην έδρα της Τερνάρα, αφού πλέον θα της χρειαζόταν μόλις ένας βαθμούς για να καταφέρει να πάρει αυτή την απευθείας άνοδο. Η Λιβόρνο βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας με 80 βαθμούς και απέχει μόλις δύο από την πρωτοπόρο Σασσουόλο και έναν από την Βερόνα. Σήμερα χρειάζεται μόνο τη νίκη στον "τελικό πρωταθλήματος" όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα εμπλακεί στην διαδικασία των μπαράζ. Μακριά από την έδρα της την φετινή σεζόν συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς και αυτό δείχνει και την δυναμική της. Μοναδικός απών ο Σιλιγκάρντι.

ΕΚΤΟΣ: 10-8-2
ΓΚΟΛ: 77-46
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοίχημα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γηπεδούχοι, που έχουν να αντιμετωπίσουν και το άγχος τους πλέον. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Λιβόρνο που θα ρισκάρει και μπορεί να πάρει την άνοδο μέσα στο "Αλμπέρτο Μπράλια". Διπλό (2.60 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση