» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Μπορεί να ξεκαθαρίσει από σήμερα ο 1ος όμιλος;


Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Μπορεί να ξεκαθαρίσει από σήμερα ο 1ος όμιλος;
22:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Προϊστορία: 14-1-8
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Η πρεμιέρα της Σελεσάο μπροστά στο κοινό της ξεκίνησε ιδανικά, με τον Νέιμαρ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3’ με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή. Δεν κουράστηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια, κλειδώνοντας τη νίκη με κοντινό σουτ του Παουλίνιο στο 48’, ενώ στις καθυστερήσεις, ο Ζο που είχε περάσει ως αλλαγή, έγραψε το τελικό 3-0. Χωρίς να εντυπωσιάσει, πήρε νίκη ψυχολογίας και πηγαίνει σήμερα για να κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Προπορεύεται στον όμιλο, ισοβαθμώντας με την Ιταλία. Αήττητη στα 7 τελευταία (3-4-0). Και στις τρεις νίκες της δε δέχεται γκολ. Το ματς με την Ιαπωνία, είναι το δεύτερο συνεχόμενο, όπου οι Καριόκας δε δέχονται γκολ. Over τα 8 από τα 9 τελευταία. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 10. Από το 1950 ως σήμερα έχει αναμετρηθεί 23 φορές με το Μεξικό, 3 μόνο από αυτές σε φιλικά (14-1-8). Στο πιο πρόσφατο, πριν ένα χρόνο στο Τέξας, έχασε με 0-2, με αμφότερες να παίζουν με σχεδόν τον ίδιο κορμό παιχτών.

Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Μαρσέλο (Ρεάλ Μ.), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μ.), Νταντέ (Μπάγερν Μ.), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο)
Μέσοι: Φερνάντο (Γκρέμιο), Λούκας Μόουρα (ΠΣΖ), Ερνάνες (Λάτσιο), Όσκαρ (Τσέλσι), Ζεάν (Φλουμινένσε), Λουίζ Γκουστάβο (Μπάγερν Μ.), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Μπερνάρντ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ζάντσον (Σάο Πάουλο).
Επιθετικοί: Φρεντ (Φλουμινένσε), Νέιμαρ (Μπαρτσελόνα), Χαλκ (Ζενίτ), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο)


ΜΕΞΙΚΟ: Έκανε φιλότιμη προσπάθεια κόντρα στην Ιταλία, αλλά και πάλι φάνηκε ένα σκαλί κάτω. Αντέδρασε πάντως καλά στο γκολ που δέχτηκε από φάουλ στο 27’, ισοφαρίζοντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χερνάντεζ στο 34’. Στην επανάληψη απειλήθηκε περισσότερο και τελικά υπέκυψε, δεχόμενη δεύτερο στο 78’. Αν δε θέλει να αποχαιρετήσει από σήμερα τη διοργάνωση, το Μεξικό πρέπει τουλάχιστον να μη χάσει, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα με την Ιαπωνία. Παρά το γκολ που πέτυχε, δεν έδειξε κάποια βελτίωση στην επίθεση και συνέχισε να δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις. Παρά τις 23 αναμετρήσεις με τη Βραζιλία, μόνο μία έληξε ισόπαλη. Μετράει μόλις μία νίκη και 8 (!) ισοπαλίες στα 10 τελευταία. ΟΙ 5 από αυτές ήταν με 0-0. Under τα 8 από τα 11 τελευταία. Ο ντε λα Τόρε δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.
Τελευταία 5: 1-3-1

Τερματοφύλακες: Οτσόα (Αζαξιό), Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα)
Αμυντικοί: Φρανσίσκο Χαβιέ Ροντρίγκεζ (Πόρτο), Κάρλος Σαλσίδο (Τίγκρες), Ντιέγο Ρέγες (Αμέρικα), Σεβέρο Μέζα (Μοντερέι), Χέκτορ Μορένο (Εσπανιόλ), Χόρχε Τόρες Νίλο (Τίγκρες), Χιράμ Μιέρ (Μοντερέι), Τζεράρντο Φλόρες (Κρου< Αζούλ)
Μέσοι: Χέσους Μολίνα (Αμέρικα), Τζεράρντο Τοράδο (Κρουζ Αζούλ), Πάμπλο Μπαρέρα (Κρουζ Αζούλ), Άνχελ Ρέινα (Πατσούκα), Χαβιέ Ακίνο (Βιγιαρρεάλ), Χέκτορ Χερέρα (Πατσούκα), Χεσούς Ζαβάλα (Μοντερέι), Αντρές Γκουαρδάδο (Βαλένθια)
Επιθετικοί: ντε Νίγκρις (Γουαδαλαχάρα), Τζιοβάνι ντος Σάντος (Μαγιόρκα), Χερνάντεζ (Μαν. Γιουν.), Ραούλ Χιμένεζ (Αμέρικα)

Πρόταση στοίχημα: Υπάρχει μια ποιοτική ανωτερότητα της Βραζιλίας, αλλά δεν ακουμπάμε τον άσο του 1.35 μόνο του (Stoiximan). Πιθανόν οι γηπεδούχοι να το πετύχουν από το ημίχρονο (2.00 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση