» » » » » » Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Τα λίγα γκολ τον πρώτο λόγο.


Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Τα λίγα γκολ τον πρώτο λόγο.
01:00 ΙΤΑΛΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ

Προϊστορία: 0-1-0
ΙΤΑΛΙΑ: Με τον Πίρλο να φτάνει τις 100 συμμετοχές με την εθνική και να ανοίγει το σκορ με ακόμα ένα αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ στο 27’, η Ιταλία επικράτησε δίκαια του Μεξικού με 2-1. Είχε το κοντρόλ στο παιχνίδι και δεν πτοήθηκε από τη γρήγορη ισοφάριση (34’), αν και δυσκολεύτηκε να φτάσει την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 78’ με τον Μπαλοτέλι. Σήμερα με νίκη μπορεί να εξασφαλίσει την είσοδο στους «4». Εκτός απροόπτου, ο Πραντέλι θα ξεκινήσει και πάλι με προωθημένο τον Μπαλοτέλι, αν και πιθανότατα να δώσει πιο επιθετικό χαρακτήρα στην ομάδα, τροποποιώντας τα 5 χαφ που χρησιμοποίησε στο προηγούμενο. Αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της (3-4-0), επίσημα και μη. Γκολ-γκολ και over τα 7 από τα 10 τελευταία. Εκτός από τον «100άρι» Πίρλο, υπάρχει ακόμα ένας, ο Μπουφόν, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει τις 130 συμμετοχές με την εθνική, 6 μόλις πίσω από τον ρέκορντμαν Φάμπιο Καναβάρο.


Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (Παρί), Μαρκέτι (Λάτσιο)
Αμυντικοί: Μάτζιο (Νάπολι), Κιελίνι (Γιουβέντους), Αστόρι (Κάλιαρι), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Αμπάτε (Μίλαν), Μπαρζάλι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους)
Μέσοι: Καντρέβα (Λάτσιο), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Τζιακερίνι (Γιουβέντους), Ακουιλάνι (Φιορεντίνα), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μοντολίβο (Μίλαν), Πίρλο (Γιουβέντους), Σέρσι (Τορίνο), Ντιαμάντι (Μπολόνια)
Επιθετικοί: Μπαλοτέλι (Μίλαν), Τζιοβίνκο (Γιουβέντους), Τζιλαρντίνο (Μπολόνια), Ελ Σααράουι (Μίλαν)


ΙΑΠΩΝΙΑ: Αναμενόμενη ήττα για την Ιαπωνία, που με την εικόνα που μας έδειξε ήταν τυχερή που δεν ήταν… σε καλή μέρα οι γηπεδούχοι. Επιβεβαίωσε το ρόλο του αουτσάιντερ στον όμιλο και, όπως ισχύει και για το Μεξικό, μόνο αν αποφύγει την ήττα σήμερα, θα έχει ενδιαφέρον στο τελευταίο ματς. Η αναμέτρηση έχει επιπλέον ενδιαφέρον απόψε, αφού ο ιταλός εκλέκτορας της Ιαπωνίας, Αλμπέρτο Τζακερόνι (πρώην Γιούβε, Μίλαν, Ίντερ), θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την ομάδα της πατρίδας του. Μοναδική αναμέτρηση της κόντρα στην Ιταλία ήταν σε φιλικό το 2001 στη ΣαΪτάμα (1-1). Στα 5 τελευταία παιχνίδια της, έχει κερδίσει μόνο το Ιράκ (1-0), για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Over τα 6 από τα 9 τελευταία.
Τελευταία 5: 1-1-3

Τερματοφύλακες: Καβασίμα (Σταντάρντ Λιέγης), Νισικάβα (Σανφρέτσε Χιροσίμα), Γκόντα (Τόκιο)
Αμυντικοί: Κόνο (Γκάμπα Οζάκα), Ναγκατόμο (Ίντερ), Ουτσίντα (Σάλκε), Γιοσίντα (Σαουθάμπτον), Κουριχάρα (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Χιρόκι Σακάι (Αννόβερο), Γκότοκου Σακάι (Στουτγάρδη)
Μέσοι: Εντό (Γκάμπα Οζάκα), Χασέμπε (Βόλφσμπουργκ), Νακαμούρα (Καβασάκι Φροντάλε), Χόντα (ΤΣΣΚΑ Μ.), Χοσογκάι (Χέρτα), Καγκάουα (Μαν. Γιουν.), Κιγιοτάκε (Νυρεμβέργη), Ινούι (Άιντραχτ Φρ.), Τακαχάσι (Τόκιο)
Επιθετικοί: Οκαζάκι (Στουτγάρδη), Μαέντα (Τζούμπιλο Ιβάτα), Χάφεναρ (Φίτεσε)

Πρόταση πάμε στοίχημα: Περιμένουμε πιο διαβασμένη την Ιαπωνία απόψε, που δε θέλει ακόμα μια βαριά ήττα. Οι Ιταλοί έχουν και αυτοί δυσκολίες, ειδικά στις τελικές, οπότε το under έχει τον πρώτο λόγο (1.62 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση