» » » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Φινλανδία: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στη… 12η στροφή!


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Φινλανδία: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στη… 12η στροφή!
18:30 ΧΟΝΚΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Προϊστορία (από 2006): 11-9-11
Α’ Γύρος: ΧΟΝΚΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ 0-2

ΧΟΝΚΑ: Το αήττητο των 7 αγωνιστικών τερμάτισε στην τελευταία εκτός έδρας ήττα από την Τουρκού (0-2). Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Η κατάσταση πάντως στη βαθμολογία δεν άλλαξε και πολύ, παραμένοντας στην 3η θέση, αλλά επέτρεψε σε Μιλικόσκι και Τουρκού να την πλησιάσουν στον ένα βαθμό. Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία μετά από τους 5 πρώτους αγώνες (4-0-1). Η ήττα ήρθε στον πρώτο φετινό εντός από την Ελσίνκι και από τότε μετράει 4 σερί νίκες. Under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Ελσίνκι, no goal 7 από τα 8 τελευταία. Αμφίβολοι ο κεντρικό μπακ Ρεζέπι (7 συμμ.), ο αριστερός εξτρέμ Ποροκάρα (10 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Τιμ Βαϊρίνεν (4 συμμ./2 γκ.)


Εντός: 4-0-1
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 4-0-1

ΕΛΣΙΝΚΙ: Φαίνεται πως η αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Κουόπιο την ταρακούνησε αρκετά και έτσι θέλησε να κλείσει στόματα, διασύροντας την Ίντερ Τουρκού εντός έδρας με 6-0. Στο ημίχρονο είχαν κριθεί όλα (4-0, Ματίλα 17’, Χεϊκίλα 22’, Ζενέλι 26’, Φορσέλ 31’ πεν.), με τον Αλό να προσθέτει άλλα δύο στην επανάληψη (64’, 89’). Συνέχισε έτσι στην κορυφή, αν και ισοβαθμεί με την Βάασα στους 23, έχοντας και αγώνα περισσότερο. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας μέχρι στιγμής, μετά από 5 εξόδους (4-1-0), 10 συνολικά μαζί και με τα περσινά (8-2-0). Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (23). Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Χόνκα, χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός ο κεντρικός μπακ Λάχτι, ο μέσος Μίκα Βαϊρίνεν και ο δεξιός εξτρέμ Σάβατζ (11 συμμ./5 γκ.).

Εκτός: 4-1-0
Γκολ: 11-5
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Το καλός σερί της Χόνκα ήρθε ως επί τω πλείστον κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής. Η Ελσίνκι είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και μπορεί να ζευγαρώσει τις νίκες της. Διπλό στο 1.92 (GoalBet).




18:30 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

Προϊστορία: 12-15-15
Α’ Γύρος: ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 1-0

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ: Δεύτερη σερί ήττα, πολύ πιο βαριά αυτή τη φορά, γνωρίζοντας το διασυρμός από την Ελσίνκι με 0-6. Στο πρώτο μέρος ήταν σαν να μη μπήκε στον αγώνα, δεχόμενη 4 γκολ στο πρώτο μισάωρο. Σε κακή κατάσταση δείχνει η Ίντερ, η οποία έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 7 τελευταία (1-2-4), κατηφορίζοντας έτσι στην 10η θέση. Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες πάντως είναι μικρή, χάρη στο καλό ξεκίνημα που είχε και έτσι ακόμα δεν έχει έρθει η κρίση. Οι βλέψεις της είναι άλλωστε για πολύ ψηλότερα. Βγάζει αρκετές δυσκολίες στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει γκολ μόλις στα 2 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός οι αμυντικοί Λεχτόνεν (7 συμμ./2 γκ.), Τουρούνεν (6 συμμ.) και Παρβιάινεν (1 συμμ.).

Εντός: 3-2-1
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 1-1-3

ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ: Ήθελε τη νίκη κόντρα στη Κουόπιο, για να αφήσει πίσω της τις δύο κολλητές ήττες, αλλά και να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις, κάτι που τελικά κατάφερε με αρκετή, είναι η αλήθεια, δυσκολία. Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Σαλμικίβι στο 85’, ενώ η νίκη σφραγίστηκε με αυτογκόλ του αμυντικού Ρασάνεν στο 94’. Μετά και την ήττα της Χόνκα, πλησίασε και πάλι στον ένα βαθμό από την 3η θέση. Μαζί με τη Βάασα, έχει τη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Δεν έχει χάσει στα τρία τελευταία κόντρα στην Ίντερ (2-1-0), καταφέρνοντας να μη δεχτεί γκολ (5-0). Εκτός ο αμυντικός Σάλμον. Αμφίβολος ο μέσος Μπαχαμπούλα (7 συμμ.). Δανεικός στη Μικελίν (γ’ κατηγορία) την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκε ο μέσος Καΐπιο.

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Περιμένουμε αντίδραση από την Ίντερ, που έχει δείξει ότι μπορεί και καλύτερα. Αρχικά, πάμε με τον άσο (2.30 MyBet), αν και δε θα είναι εύκολο να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα της Μιλικόσκι. Καλή εναλλακτική το under (1.65 Stoiximan).



18:30 ΛΑΧΤΙ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Προϊστορία (από 1999): 10-7-2
Α’ Γύρος: ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΛΑΧΤΙ 3-0

ΛΑΧΤΙ: Έχει πιάσει πάτο εδώ και καιρό και δε λέει να ξεφύγει. Την Πέμπτη έκανε την τρίτη συνεχόμενη ήττα (0-2 από τη Βάασα εντός), διευρύνοντας το σερί χωρίς νίκη για 8η αγωνιστική (0-1-7), διάστημα στο οποίο δεν έχει σκοράρει σε 6 εξ αυτών. Στον πάγκο έκανε ντεμπούτο ο Μαλίνεν (πρώην Χάκα, Ούλου), αλλά και πάλι δεν φάνηκαν να αλλάζουν και πολλά. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς εντός έδρας ισοπαλία μετά από 5 αγώνες (1-0-4), μετρώντας 4 σερί ήττες στα τελευταία εντός. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (4), καταφέρνοντας να σκοράρει μόλις στα 3 από τα 10 τελευταία και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (16). Under τα 8 από τα 10 τελευταία. Αμφίβολος ο επιθετικός Λανσιτάλο (11 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 1-0-4
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 0-1-4

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: Η διακοπή δεν της έκανε τελικά καλό και έτσι γνώρισε ακόμα μια εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Μάριεχαμν (0-1). Είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία χωρίς να έχει φέρει ακόμα ισοπαλία (5-0-7). Τραγική στα εκτός έδρας μέχρι τώρα, έχοντας χάσει και στις έξι εξόδους της, με συντελεστή 2-11. Με τη νίκη της κόντρα στη Λάχτι στον πρώτο γύρο (3-0), σταμάτησε ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη 14 αγώνων με αντίπαλο τη Λάχτι (0-5-9). Εκτός ο επιθετικός Ταρβαγιάρβι.

Εκτός: 0-0-6
Γκολ: 2-11
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η τραγική εκτός έδρας Ροβανιέμι, δείχνει δύσκολο ακόμα και την εξίσου τραγική Λάχτι να κερδίσει, οπότε πολύ πιθανό η μπίλια να κάτσει στο - πρώτο της εντός - Χ (3.25 BetShop). Αξίζει και η κάλυψη στον άσο, σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι αποφασίσουν να ξυπνήσουν από το λήθαργο, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός με τον νέο κόουτς.




18:30 ΒΑΑΣΑ – ΤΟΥΡΚΟΥ

Προϊστορία: 9-9-20
Α’ Γύρος: ΤΟΥΡΚΟΥ-ΒΑΑΣΑ 0-1

ΒΑΑΣΑ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Βάασα, που ισοβαθμεί με την Ελσίνκι στους 23, αλλά με παιχνίδι λιγότερο, έχοντας επιπλέον δώσει 7 από τους 11 αγώνες της εκτός έδρας. Την Πέμπτη πήρε άνετα το διπλό κόντρα στην ουραγό Λάχτι με γκολ του Ολουβατομίβο Αμεόμπι στο 23’ (ο μεσαίος αδερφός των Αμεόμπι της Νιούκαστλ), σφραγίζοντας τη νίκη με το γκολ του Σίμπρουκ στο 93’. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκης της, 4η στα 5 τελευταία. Σημαντική επιτυχία η μέχρι τώρα πορεία της, βάση αρχικών προσδοκιών και ρόστερ. Μαζί με τη Μιλικόσκι, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (8). Εκτός ο νοτιοαφρικανός μέσος Φάουλερ.

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 4-0-1

ΤΟΥΡΚΟΥ: Η νίκη κόντρα στη Λάχτι είχε και συνέχεια και έτσι η Τουρκού πήρε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, επικρατώντας εντός έδρας της Χόνκα με 2-0. Ο Μίκα Ααριτάλο άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’, ενώ ο Ρίσκι έγραψε το τελικό σκορ στο 63’. Μετράει μια ήττα στα 6 τελευταία και με τη νίκη κόντρα στην 3η της κατάταξης πλησίασε στον ένα πόντο την τριάδα. Έχει το δεύτερο ακριβότερο ρόστερ στην κατηγορία. Under τα 4 από τα 5 τελευταία. Εκτός οι μέσοι Ταμιλέχτο (4 συμμ./1 γκ.), Μάκινεν και ο επιθετικός Οκάρου (4 συμμ.).

Εκτός: 2-1-2
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, που περιμένουμε και οι δύο να κυνηγήσουν και σήμερα τη νίκη και αμφότερες να σκοράρουν. Γκολ-γκολ στο 1.80 (Stoiximan).




18:30 ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ – ΜΑΡΙΕΝΧΑΜΝ

Προϊστορία (από 2009): 4-3-6
Α’ Γύρος: ΜΑΡΙΕΝΧΑΜΝ-ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ 2-2

ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ: Δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες μετά το διπλό στο Μιλικόσκι και γνώρισε ακόμα μια εκτός έδρας ήττα από τη Γιάρο με 0-3. Συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ένα βαθμό πάνω από τον πάτο της βαθμολογίας, με μία μόλις νίκη σε 11 αγωνιστικές. Παραμένει η μόνη ομάδα στην κατηγορία, χωρίς εντός έδρας νίκη (0-2-2), έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά. Under τα 3 από τα 4 τελευταία εντός. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (7) και τη χειρότερη άμυνα (20). Εκτός ο αμυντικός μέσος Σακσέλα, ο μέσος Τέιλορ και ο επιθετικός Χλίσκα, όλοι τους νεαροί και χωρίς χρόνο συμμετοχής.

Εντός: 0-2-2
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 1-1-3

ΜΑΡΙΕΝΧΑΜ: Επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Ροβανιέμι εντός έδρας με 1-0. Σκόρερ ο καλός Τζαμαϊκανός φορ, Οργκίλ στο 36’. Μόνο από τη Χόνκα έχει χάσει στις 5 φετινές εξόδους της. Κινείται σε μέτρια επίπεδα, μαζεύοντας τους περισσότερους πόντους της μακριά από το Μααριανχαμίνα και παραμένει σε κοντινή απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Δεν έχει ξεκινήσει με τέτοιους στόχους πάντως. Έχει σκοράρει στα 12 από τα 14 τελευταία εκτός για το πρωτάθλημα. Εκτός ο τερματοφύλακας Νούρμε (3 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Βάρτο και οι μέσοι Πέτερι Φορσέλ (6 συμμ./3 γκ.), Άντλαμ (7 συμμ.).

Εκτός: 3-1-1
Γκολ: 9-5
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Θα ρισκάρουμε στην πρώτη εντός έδρας νίκη της Γιβάσκιλα (2.35 MeridianBet), παρότι η Μάριεχαμν τα πηγαίνει εξαιρετικά στα εκτός. Δε θα πάει και τρένο όμως!




18:30 ΚΟΥΟΠΙΟ - ΓΙΑΡΟ

Προϊστορία: 10-10-13
Α’ Γύρος: ΓΙΑΡΟ-ΚΟΥΟΠΙΟ 2-1

ΚΟΥΟΠΙΟ: Έδειχνε ότι μπορούσε να φύγει τουλάχιστον την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μιλικόσκι, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (85’, 94’), γνωρίζοντας τελικά την ήττα. Η σπουδαία νίκη στο Ελσίνκι δεν είχε ανάλογη συνέχεια και έτσι έμεινε με ένα τρίποντο στα 5 τελευταία, πέφτοντας στην 8η θέση, σε ισοβαθμία με Ροβανιέμι και Ίντερ Τουρκού. Τρίποντο που ήρθε σαν πυροτέχνημα και δεν μπορεί να είναι ενδεικτικό για τη συνολική της εικόνα το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει κερδίσει στα 2 τελευταία εντός. Αήττητη τις 9 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Γιάρο (7-2-0). Εκτός οι αμυντικοί Χακάνπαα (3 συμμ.), Νισίνεν, ο μέσος Βουτιλάινεν (8 συμμ.) και ο εξτρέμ Πούριε (1 συμμ.).

Εντός: 2-2-2
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 1-2-2

ΓΙΑΡΟ: Εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μια φορά την έδρα της, παίρνοντας δεύτερο σερί τρίποντο, επικρατώντας δίκαια της Γιβάσκιλα με 3-0. Καθάρισε το παιχνίδι με δύο γκολ μέχρι το 35’ (Χέλμκε, Έμετ), ολοκληρώνοντας με τρίτο στις καθυστερήσεις (Γιόνκε). Ανέβηκε στην 7η θέση, πλησιάζοντας στους 3 βαθμούς την 3η Χόνκα. Στα 5 τελευταία έχει χάσει με δυσκολία μόνο από τη Βάασα. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία, μετά από 5 εξόδους (2-0-3). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (17). Γκολ-γκολ και Over τα 6 από τα 8 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Εκτός ο μέσος Σκραμπ (8 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 2-0-3
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Γιάρο είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα ρισκάρουμε στο να πάρει μετά από καιρό το πρώτο της διπλό στο Κουόπιο (3.80 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση