» » » » » » Πάμε Στοίχημα Segunda Division: Ο δρόμος για την Πριμέρα


Πάμε Στοίχημα Segunda Division: Ο δρόμος για την Πριμέρα
22:00 ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Προϊστορία (από 2010): 3-1-2
Α’ Γύρος: ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΧΙΡΟΝΑ 4-1
Β’ Γύρος: ΧΙΡΟΝΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ 3-2

ΧΙΡΟΝΑ: Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου, έκανε η Χιρόνα, αποσπώντας την ισοπαλία στην Αλκορκόν με 1-1. Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού, Ουρτάδο, άνοιξε το σκορ στο 10’ και βοήθησε σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του στο πρώτο μέρος. Η Αλκορκόν έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 63’ (Μιγκέλεθ) και με την εμφάνιση της μέχρι το τέλος, η Χιρόνα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα. Αρκετά και τα σκληρά μαρκαρίσματα στην επανάληψη, με τον διαιτητή να δείχνει 7 κίτρινες στο διάστημα 57’-89’. Αήττητη τις τρεις φορές που υποδέχτηκε την Αλκορκόν (2-1-0). Στην κανονική διάρκεια, τερμάτισε 4η, έχοντας μαζί με την πρωταθλήτρια Έλτσε, τις περισσότερες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα (15) και την τρίτη καλύτερη επίθεση (74) πίσω από Μπάρτσα ΙΙ και Ρεάλ ΙΙ. Είχε και τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση. Αμφίβολος ο αριστερός μέσος Μοράλ (15 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), σίγουρα εκτός ο επιθετικός Μπέχα (24 συμμ./11 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 15-3-3
Γκολ: 47-17
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Θα μπορούσε να έχει πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από το τελικό 1-1 στο πρώτο ματς, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Στην κανονική διάρκεια τερμάτισε 5η, δύο βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο. Δεν έκανε… όνομα πάντως για της εκτός έδρας εμφανίσεις της, έχοντας κερδίσει μόλις 7 από τις 21 εξόδους της, με τέρματα 22-36. Μια από τις ήττες της ήταν και από τη Χιρόνα (2-3), πριν από περίπου 1,5 μήνα, την οποία όμως είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο άνετα στην έδρας της (4-1). Το ότι τερμάτισε πάντως κάτω από τη Χιρόνα δεν την ευνοεί, αφού με αν το παιχνίδι λήξει 1-1 και δεν αλλάξει κάτι στην παράταση, η πρόκριση πάει στη Χιρόνα. Με απλά λόγια, βολεύεται περισσότερο σαφώς με νίκη, αλλά και με ισοπαλία 2-2 και πάνω, ώστε να μη παίξει με την πλάτη στον τοίχο άλλα 30’. Μόνο στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τη Ρεάλ, δεν κατάφερε να σκοράρει στα 9 τελευταία. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: 7-3-11
Γκολ: 22-36
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Περιμένουμε ένα εξίσου σκληρό παιχνίδι σήμερα, αλλά δεδομένου ότι η Αλκορκόν χρειάζεται γκολ για να έχει ελπίδες, μπορεί να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Αρκεί βέβαια να μην είναι το ίδιο άτυχη και σήμερα. Over στο 2.00 (MeridianBet).




20:00 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Προϊστορία (από 1996): 2-6-4
Α’ Γύρος: ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΑΛΜΕΡΙΑ 1-2
Β’ Γύρος: ΑΛΜΕΡΙΑ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 2-3

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό άφησε και το ζευγάρι Λας Πάλμας-Αλμερία, με το ίδιο μάλιστα σκορ 1-1. Παρόμοια η εξέλιξη και στο σκοράρισμα, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να παίρνουν νωρίς το προβάδισμα (Αλέιξ Βιδάλ 6’), αλλά τους γηπεδούχους να σώζουν την παρτίδα στην επανάληψη (Μπιφουμά 85’). Η γενική εικόνα πάντως του ματς, έδειξε ότι η Αλμερία θεωρείται δικαιολογημένα το φαβορί του ζευγαριού. Και θα είναι κρίμα να μην το πετύχει, για την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε φέτος, διεκδικώντας μέχρι την τελευταία αγωνιστική την απευθείας άνοδο, χάνοντας τελικά από τη Βιγιαρρεάλ (2η) με 0-1. Γκολ-γκολ τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Λας Πάλμας, 6 από αυτά over. Γκολ-γκολ τα 10 από τα 11 τελευταία εντός, 8 από αυτά over. Έχοντας τερματίσει πάνω από τη Λας Πάλμας, ευνοείται με το 1-1, αν τελειώσει έτσι και η παράταση.

Εντός: 12-5-4
Γκολ: 37-19
Τελευταία 5: 1-2-2

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Η ανάταση στην επανάληψη στο παιχνίδι με την Αλμερία και η ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, διατήρησαν τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό των μπαράζ. Αρκετά τυχερή πάντως στο πώς έφτασε ως εδώ. Μετρούσε μόλις μία νίκη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας (1-2-2), αλλά στην τελευταία αγωνιστική έπεσε από την Ακρόπολη… και βρήκε πορτοφόλι. Χωρίς να παρουσιάζει καλό πρόσωπο όλο αυτό το διάστημα και να παίρνει αποτελέσματα, επέτρεψε στην Πονφεραντίνα να την πλησιάσει στο -1. Στο ημίχρονο ήταν 0-0 εκτός έδρας με τη Μούρθια και ταυτόχρονα η Πονφεραντίνα κέρδιζε 2-0. Η Λούγκο λειτούργησε όμως για λογαριασμό της και ισοφάρισε το παιχνίδι, δίνοντας τη συμμετοχή στα πλέι οφ στη Λας Πάλμας, η οποία έχασε τελικά από τη Μούρθια (0-1). Στις αρχές Μαρτίου, είχε πάρει το διπλό από την Αλμερία (3-2), αν και είχε χάσει στην έδρα της στον πρώτο γύρο (1-2). Under τα 5 από τα 6 τελευταία.

Εκτός: 7-5-9
Γκολ: 25-35
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Αλμερία έδειξε πολύ καλό πρόσωπο σε όλη τη χρονιά και έχασε την απευθείας άνοδο την τελευταία αγωνιστική. Της αξίζει, τουλάχιστον, η συμμετοχή στον «τελικό», κόντρα σε μια Λας Πάλμας, που δεν έδειξε να «διψάει» το ίδιο για τη διάκριση, με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα. Άσος στο 1.75 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση