» » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Torneo Final: Κόλαση σε ουρά και κορυφή


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Torneo Final: Κόλαση σε ουρά και κορυφή
22:10 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛ ΜΠΟΙΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-2-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ: Θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και με το τρίποντο από την έδρα της Κολόν την περασμένη αγωνιστική, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 85' της αναμέτρησης και τελικά αρκέστηκε στο βαθμό. Το τελικό 2-2 δεν την αφήνει ικανοποιημένη, αφού νωρίτερα είχε αρετές ευκαιρίες να πετύχει ακόμα ένα γκολ και να καθαρίσει τη νίκη. Αυτό που μένει για την Ατλέτικο Ραφαέλα είναι η καλή εμφάνιση, αλλά και η πικρία που έχει μείνει ,αφού αν είχε κρατήσει το τρίποντο τώρα θα ήταν άνετη βαθμολογικά. Χρειάζεται ένα βαθμό για να σωθεί, ίσως και κανέναν, αν μια μέρα πριν δεν έχει κερδίσει καμία εκ των Σαν Μαρτίν ή Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στην 16η θέση και σήμερα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο Νιούελς. Με αυτοπεποίθηση γέμισε τους παίκτες του ο κόουτς Μουρουτσάγα, ώστε να τα δώσουν όλα για ένα καλό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως η ομάδα είναι καλή στα εντός έδρας ματς και συνολικά μετράει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Χωρίς απουσίες.


ΕΝΤΟΣ: 4-2-2
ΓΚΟΛ: 20-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛ ΜΠΟΙΣ: Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ουνιόν Σάντα Φε, με το τελικό 5-0 να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Η Νιούελς συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Torneo Final και έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο. Καταιγιστική ήταν επιθετικά στο τελευταίο της ματς, αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αδυναμία της αντιπάλου στο γρήγορο τέμπο και στα στημένα. Έχει σε απόσταση 3 βαθμών την δεύτερη της βαθμολογίας Ρίβερ Πλέϊτ και χρειάζεται ουσιαστικά τέσσερις βαθμούς στα δύο εναπομείναντα ματς για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα της με την ουραγό της βαθμολογίας Αρχεντίνος Τζούνιορς και έτσι το σημαντικότερο ματς θεωρείται το σημερινό. Ανεβασμένοι ψυχολογικά οι παίκτες με την καλή πορεία της ομάδας, που θέλουν να τελειώσουν τις όποιες ελπίδες της Ρίβερ με διπλό.

ΕΚΤΟΣ: 4-2-2
ΓΚΟΛ: 37-20
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δυσκολεύεται στους μικρούς αγωνιστικούς χώρους η Νιούελς και το έχει αποδείξει περίτρανα. Ίσως μία ισοπαλία να βολέψει και τις δύο ομάδες. Ισοπαλία (3.15 BetShop).



00:00 ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 6-2-2

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Η λέξη τραγική είναι λίγη για να περιγράψει την εικόνα της Μπόκα Τζούνιορς στην νέα ήττα την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας με 2-0 από την Ρασίνγκ Σαντατέρ. Η Μπόκα πλήρωσε σε ακόμα ένα ματς τις αμυντικές της αδυναμίες, αλλά έδειξε σε μεγάλο βαθμό και το μεγάλο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο στόπερ της ομάδας Μπουρντίσο αρχικά σκόραρε με αυτογκόλ και στην συνέχεια υπέπεσε σε χαζό πέναλτι για να δώσει δύο γκολ προβάδισμα στην αντίπαλο. Επιθετικά ήταν και πάλι νωθρή με τις ευκαιρίες της να μετρούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό και το στατιστικό που θέλει την ομάδα να έχει πετύχει μόλις 11 γκολ μετά το πέρας 17 αγωνιστικών. Το κλίμα δεν είναι καλό, αφού η ομάδα με τις εμφανίσεις της έμεινε από πολύ νωρίς στην διεκδίκηση του τίτλου. Θα επιστρέψει σήμερα ο Ρικέλμε, που έχασε τα δύο τελευταία και ίσως της δώσει πνοή επιθετικά, ενώ απόντες θα είναι και πάλι οι Κλ. Ροντρίγκες, Καρούσο και Σάρατε.

ΕΝΤΟΣ: 2-5-1
ΓΚΟΛ: 11-28
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ: Μπορεί να πανηγυρίζει για την επιτυχία της στο Κύπελλο Αργεντινής ,αφού την Τετάρτη απέκλεισε τα "δεύτερα" της Ιντεπεντιέντε από τον θεσμό ,αφού επικράτησε με 1-0. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω από το 82' και κατάφερε τελικά στο 89' να πετύχει το νικητήριο γκολ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Κίλμες με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Μετά το δεύτερο γκολ όμως οι παίκτες της νευρίασαν και δέχθηκαν δύο κόκκινες μέχρι την λήξη της αναμέτρησης . Η ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Στα εκτός έδρας παιχνίδια παίζει συνήθως κλειστά, αλλά στα ντέρμπι με την Μπόκα είναι πάντα πιο επιθετική, αφού η προϊστορία στα τελευταία παιχνίδια είναι απέναντι της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θ απουσιάσουν οι Αγκίρε, Μπενεδέτο και Καρμπονέρο.

ΕΚΤΟΣ: 1-4-3
ΓΚΟΛ: 21-21
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Στο "Μπομπονέρα" η τραγική εικόνα της Μπόκα κάπως βελτιώνεται και χαρακτηριστικό είναι ότι έχει πέντε ισοπαλίες σε οκτώ αναμετρήσεις. Την Άρσεναλ ίσως δεν την χαλάσει η αδιάφορη ισοπαλία. (3.10 Mybet).



03:30 ΛΑΝΟΥΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 5-0-4

ΛΑΝΟΥΣ: Η περασμένη αγωνιστική σημαδεύτηκε από ένα τραγικό γεγονός για την Λανούς ,αφού στο ντέρμπι με την Εστουδιάντες, μετά από πυροβολισμό αστυνομικού σκοτώθηκε ένας οπαδός της, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί στο ημίχρονο. Η Λανούς μέχρι εκείνο το σημείο κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά και δέχθηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Το ματς αναμένεται να συνεχιστεί την Τετάρτη από το 2-0, με την Λανούς να θέλει τουλάχιστον να γυρίσει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, που μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της και ως εκ τούτου έχει βρεθεί εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την δεύτερης Ρίβερ Πλέϊτ και στο -6 από την πρωτοπόρο Νιοούελς. Την τελευταία αγωνιστική παίζει στην έδρα της ανεβασμένης Σαν Λορέντζο. Στην έδρα της, παραμένει μαζί με της Ρίβερ, οι μοναδικές ομάδες χωρίς ήττα και σήμερα θέλει το τρίποντο, ώστε να την πιάσει στην βαθμολογία. Χωρίς απουσίες.

ΕΝΤΟΣ: 4-4-0
ΓΚΟΛ: 19-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ: Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική και άφησε πίσω της την ήττα από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, που ίσως όμως της κοστίσει τον φετινό τίτλο. Η Ρίβερ Πλέϊτ επικράτησε την περασμένη αγωνιστική με 2-1 της Ιντεπεντιέντε στο γήπεδό της, χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την απόδοσή της. Φάνηκε πιο ψύχραιμη στις φάσεις που ολοκλήρωσε, ενώ στάθηκε τυχερή σε μία δύο φάσεις της αντιπάλου, που θα μπορούσε να είχε έρθει η ισοφάριση. Η Ρίβερ Πλέϊτ βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την πρωτοπόρο Νιούελς και σήμερα χρειάζεται μόνο νίκη και παράλληλα την ήττα της Νιούελς από την Ατλέτικο Ραφαέλα, ώστε να έχει ουσιαστικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην έδρα της είναι αήττητη, όπως άλλωστε και η αντίπαλός της, ενώ στα εκτός έδρας ματς συνολικά μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε οκτώ αναμετρήσεις. Μακροχρόνιοι οι απόντες για την Ρίβερ, μεταξύ αυτών και ο σκόρερ Νταβίντ Τρεζεγκέ.

ΕΚΤΟΣ: 3-2-3
ΓΚΟΛ: 24-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Λανούς, σε συνδυασμό με το κίνητρο που θα έχουν οι παίκτες της Ρίβερ, μας οδηγούν στο διπλό. Θα το καλύψουμε βέβαια με την ισοπαλία. Διπλό draw no bet (1.95 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση