Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλή ο τελικός
Χαμ Καμ - Κόνγκσβινγκερ: Αήττητη στην έδρα της η Χαμ Καμ και θα ψάξει για ακόμη μία νίκη (4-2-0). Η Κόνγκσβιγνκερ έρχεται από διασυρμό με αντίπαλο την Μπόντο Γκλιμτ και μάλιστα μπροστά στο κοινό της (1-4).

Έλφσμποργκ - Σιριάνσκα: Να συνέλθει από δύο άτυχα αποτελέσματα επιθυμεί η Έλφσμποργκ. Απέναντι της η ουραγός Σιριάνσκα με απολογισμό (2-3-8). Προσφέρεται φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Λίλεστρομ - Βαλερένγκα: Δύσκολα κερδίζεις την Βαλερένγκα στο «σπίτι» της (3-3-1). Over και goal/goal έληξαν τα πέντε τελευταία της Βαλερένγκα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.



Τζουργκάρντεν - Έστερ: Η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος είναι της Τζουργκάρντεν (εννιά γκολ) και την εμπιστευόμαστε στα under, που έχει πέντε σερί. Μόλις τρία τέρματα παραπάνω έχει σκοράρει η Έστερ.


Γιβάσκιλα - Ροβανιέμι: Δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Γιβάσκιλα, που δέχεται και τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα (26). Μια κλάση πάνω η Ροβανιέμι, που εκτός έδρας είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη (0-1-7).

Ίντερ Τούρκου - Τούρκου: Τοπικό ντέρμπι. Όχι μόνο δεν κερδίζει εδώ και καιρό η Ίντερ Τούρκου, αλλά έχει να σκοράρει έξι αγωνιστικές. Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση η Τούρκου, που σε αυτό το διάστημα παραμένει αήττητη.


Κουόπιο - Βάασα: Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια η Κουόπιο, που σήμερα παίζει κόντρα στην Βάασα, που έχει μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με εννιά γκολ παθητικό.


Μιλικόσκι - Μάριεχαμν: Πιο ντεφορμέ από ποτέ η Μιλικόσκι. Έχασε και στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Πάντως και η Μάριεχαμν προσπαθεί να συνέλθει από το 0-5 μέσα στην ίδια της την έδρα από την Ελσίνκι.

Χόνκα - Γιάρο: Η φοβερή και τρομερή Χόνκα δεν σταματά πουθενά και πλέον έφτασε σε σημείο να συγκατοικεί στην κορυφή μαζί με την Ελσίνκι. Σε καλή κατάσταση και η Γιάρο, με μέτρια παρουσία εκτός έδρας (2-1-4).


Ουρουγουάη - Ιταλία: Ο μικρός τελικός του κυπέλλου συνομοσπονδιών. Η μεν Ουρουγουάη αποκλείστηκε στα τελευταία λεπτά από την Βραζιλία, χάνοντας με 2-1, ενώ η Ιταλία είναι πιο κουρασμένη, αφού απώλεσε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Ισπανία.


Οντ Γκρένλαντ - Χάουγκεσουντ: Η Οντ Γκρένλαντ μάζεψε τέσσερις βαθμούς στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές, αλλά ακόμη δεν ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. 5/6 over εμφάνισε εσχάτως η Χάουγκεσουντ.

Σταρτ - Άαλεσουντ: Σημαντικό παιχνίδι για την Σταρτ, που είναι ικανή για όλα μπροστά στον κόσμο της (2-2-2).

Βαρντ Χάουγκεσουντ - Έλβερουμ: Παιχνίδι ουράς. Η Βαρντ Χάουγκεσουντ με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς εισχώρησε για τα καλά εντός επικίνδυνης ζώνης. Εκεί που βρίσκεται από το ξεκίνημα η ουραγός Έλβερουμ με απολογισμό (1-2-10).

Ουλενσάκερ - Μιοντάλεν: Μετά από τρεις κολλητές ισοπαλίες, η Ουλενσάκερ κέρδισε την Φόλο και αυτή ήταν η δεύτερη συνολικά νίκη της στο πρωτάθλημα. Από τρίποντο προέρχεται και η Μιοντάλεν, σπάζοντας μάλιστα σερί τεσσάρων σερί ηττών.


Ράνχαϊμ - Μπόντο Γκλιμτ: Η κρίση βαθαίνει για την Ράνχαϊμ, που συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και μία ακόμη από την Μόλντε για το κύπελλο. Αντιθέτως η Μπόντο Γκλιμτ κερδίζει πλέον και εκτός έδρας, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σάντεφιορντ - Στάμπαεκ: To αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών έσπασε για την Σάντεφιορντ, που έχασε στο γήπεδο της από την Χοντ με 2-0. 16 τέρματα έχει δεχτεί μακριά από το γήπεδο της η Στάμπαεκ.


Στρόμεν - Φόλο: Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Στρόμεν, αλλά υποδέχεται την προτελευταία Φόλου, που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα (29).


Χοντ - Μπρίνε: Σπουδαίο διπλό για την Χοντ στην έδρα της Σάντεφιορντ και την έπιασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σε καλή κατάσταση και η Μπρίνε, καθώς οι δύο κολλητές νίκες, βελτίωσαν την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα.



Βίκινγκ - Ρόζενμποργκ: Η αήττητη έδρα της Βίκινγκ (4-2-0), βάζει δύσκολα στην Ρόζενμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν εις πέρας το ντέρμπι με την Στρόμσγκοντσετ (1-0), αλλά σήμερα έχει εκ νέου μια σημαντική αποστολή.

Νέα Υόρκη - Χιούστον: Δύο διαδοχικές ήττες για τη Νέα Υόρκη, που θέλει να επιστρέψει σήμερα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για την Χιούστον.


Βραζιλία - Ισπανία: Πιο αμφίρροπος τελικός δεν θα μπορούσε. Το μαρτυρούν άλλωστε οι αποδόσεις. Σίγουρα η Βραζιλία έχει το αβαντάζ της έδρας, όμως οι Ισπανοί και σοβαροί είναι, αλλά και δεν δέχονται γκολ ούτε με... αίτηση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση