» » » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Κλειστό ματς το Μεξικό - Ιταλία


Προβλέψεις Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Κλειστό ματς το Μεξικό - Ιταλία
22:00 ΜΕΧΙΚΟ – ΙΤΑΛΙΑ

Προϊστορία: 1-2-1

ΜΕΧΙΚΟ: Εδώ και 2,5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας ο Χοσέ Μανουέλ ντε λα Τόρε, με τον οποίο το Μεξικό έφτασε στην κατάκτηση του CONCACAF (Β. Αμερική, Κ. Αμερική και Καραϊβική), παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Αήττητο στα 13 τελευταία παιχνίδια του, επίσημα και μη (5-8-0), έχει χάσει μόνο από τις ΗΠΑ (φιλικό, 0-1) στα 19 τελευταία (10-8-1). Οι 8 ισοπαλίες ήρθαν πάντως στα 9 τελευταία παιχνίδια, κάτι που προβληματίζει σίγουρα τους ιθύνοντες, έχοντας σκοράρει μόλις σε 2 από τα 6 τελευταία φετινά παιχνίδια της για τα προκριματικά (0-0 τα 4 που δε σκόραρε). Εκεί, παραμένει επίσης αήττητη στις 6 πρώτες αγωνιστικές (1-5-0) και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την είσοδο στα τελικά του Μουντιάλ. Αυτοί είναι και οι δύο άξονες της κριτικής που δέχεται ο ντε λα Τόρε: για τη ζώνη στην οποία βρίσκεται, όλοι θα περίμεναν πολύ καλύτερα αποτελέσματα, τα οποία φυσικά και δεν έρχονται με τη δυσκολία που βγάζει στο σκοράρισμα.
Έχει δώσει 4 αγώνες μέσα στον Ιούνιο, μένοντας στο 2-2 με τη Νιγηρία σε φιλικό, κερδίζοντας με δυσκολία για τα προκριματικά τη Τζαμάικα εκτός (1-0) και φέροντας δύο σερί 0-0 με Παναμά και Κόστα Ρίκα. Έχει βρεθεί άλλες 5 φορές στη διοργάνωση, κατακτώντας την πρώτη θέση μία φορά (1999), στην πρώτη του συμμετοχή τερμάτισε τρίτο (1995) και άλλη μία 4ο (2005). Έχει βρεθεί αντιμέτωπο άλλες 4 φορές με την Ιταλία. Την κέρδισε σε φιλικό πριν 3 χρόνια στις Βρυξέλλες με 2-1, αλλά δεν τα κατάφερε στα άλλα τρία επίσημα σε Μουντιάλ: 1-4 (1970), 1-1 (1994, 2002).

Τελευταία 5: 1-4-0

Τερματοφύλακες: Οτσόα (Αζαξιό), Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα)
Αμυντικοί: Φρανσίσκο Χαβιέ Ροντρίγκεζ (Πόρτο), Κάρλος Σαλσίδο (Τίγκρες), Ντιέγο Ρέγες (Αμέρικα), Σεβέρο Μέζα (Μοντερέι), Χέκτορ Μορένο (Εσπανιόλ), Χόρχε Τόρες Νίλο (Τίγκρες), Χιράμ Μιέρ (Μοντερέι), Τζεράρντο Φλόρες (Κρου< Αζούλ)
Μέσοι: Χέσους Μολίνα (Αμέρικα), Τζεράρντο Τοράδο (Κρουζ Αζούλ), Πάμπλο Μπαρέρα (Κρουζ Αζούλ), Άνχελ Ρέινα (Πατσούκα), Χαβιέ Ακίνο (Βιγιαρρεάλ), Χέκτορ Χερέρα (Πατσούκα), Χεσούς Ζαβάλα (Μοντερέι), Αντρές Γκουαρδάδο (Βαλένθια)
Επιθετικοί: ντε Νίγκρις (Γουαδαλαχάρα), Τζιοβάνι ντος Σάντος (Μαγιόρκα), Χερνάντεζ (Μαν. Γιουν.), Ραούλ Χιμένεζ (Αμέρικα)


ΙΤΑΛΙΑ: Η Ιταλία στάθηκε τυχερή και μπήκε στη διοργάνωση από το… παράθυρο, λόγω της συμμετοχής της στον τελικό του τελευταίου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αφού η Ισπανία είχε πάρει ήδη το εισιτήριο ως παγκόσμια πρωταθλήτρια. Ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο Μουντιάλ, αν και είναι στο χέρι της να το ξεκαθαρίσει στα δύο παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, όπου υποδέχεται Βουλγαρία (2η) Τσεχία (3η), από τις οποίες βρίσκεται στο +4 και +5 αντίστοιχα. Στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά συνέχισε της μέτριες φετινές της εμφανίσεις, μένοντας στο 0-0 με τους Τσέχους, σε ένα ματς που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Στο τελευταίο φιλικό έμεινε στο 2-2 με την ανύπαρκτη Αϊτή, δεχόμενη την ισοφάριση στα τελευταία 5 λεπτά. Έχει βρεθεί άλλη μια φορά στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, το 2009 ως κάτοχος του τελευταίου Μουντιάλ (2006). Αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (2-4-0).

Τελευταία 5: 2-3-0

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (Παρί), Μαρκέτι (Λάτσιο)
Αμυντικοί: Μάτζιο (Νάπολι), Κιελίνι (Γιουβέντους), Αστόρι (Κάλιαρι), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Αμπάτε (Μίλαν), Μπαρζάλι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους)
Μέσοι: Καντρέβα (Λάτσιο), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Τζιακερίνι (Γιουβέντους), Ακουιλάνι (Φιορεντίνα), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μοντολίβο (Μίλαν), Πίρλο (Γιουβέντους), Σέρσι (Τορίνο), Ντιαμάντι (Μπολόνια)
Επιθετικοί: Μπαλοτέλι (Μίλαν), Τζιοβίνκο (Γιουβέντους), Τζιλαρντίνο (Μπολόνια), Ελ Σααράουι (Μίλαν)

Προβλέψεις στοίχημα: Δύσκολο ζευγάρι για πρόβλεψη. Οι δυσκολίες που βγάζουν αμφότερες στο σκοράρισμα, με την πολύ καλές άμυνες που διαθέτουν, μας οδηγούν στο under (1.60 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση